Jeg har taget kørekort til motorcykel og er yderst tilfreds! Alt var godt struktureret og planlagt fra start til slut. Undervisningen var både lærerig og humoristisk, hvilket gjorde hele forløbet sj... Mehr ansehen
Hos Leo’s køreskole får du hele pakken. Meget dygtige og kompetente kørelærere - især Claus, han er en stjerne! 🤩 De tilbyder grundig og strukturet teoriundervisning ved tavle samt mulighed for... Mehr ansehen
Mega god køreksole, fik kørekort på 2 måneder og 10 dage. Alle køreskole lærerne er rigtig flinke. Når man kommer ned på køreskolen bliver man altid mødt med et smil af Peter deres receptionist. Teo... Mehr ansehen
Jeg tog mit motorcykelkørekort hos Leo's Køreskole, og det var en fantastisk oplevelse fra start til slut. Vi var et hold på 5, der tilmeldte os sammen, og Leo førte os igennem 7 intense uger fra ho... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Kørekort til bil og MC i Ringsted og Sorø. Personlig teoriundervisning og høj beståelsesprocent. Book selv dine kørelektioner online, når det passer dig. Kontor med personlig betjening, hvis du har brug for hjælp. Kig forbi vores kontor på Sjællandsgade 26. Ring på tlf. 71104200 eller besøg os på www.leo4100.dk - Så hjælper vi dig godt videre.
Sjællandsgade 26, 4100, Ringsted, Dänemark
- leo4100@live.dk
- leo4100.dk
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Hvis jeg ku’ fik de 10 stjerner!💪🏼
Hvis jeg ku’ fik de 10 stjerner!💪🏼
Simpelthen det bedste sted at snup sit kørekort 💪🏼 kan 1000% anbefales. Jeg har ADHD der giver de kendte udfordringer en med ADHD nu engang har, men Leos køreskole, fik mig igennem forløbet til kategori B kortet, super nemt og let, er du villig til at lære, så vil de også gerne lære 💪🏼 jeg tog teori prøven i første hug, havde én ekstra dobbelt lektion udover lovpakken og tog køreprøven i første huk, takket være en god køreskole der havde forståelse for mine udfordringer.
Teori undervisningen, er super hyggelig, sjov og lærerig på en spændene måde, og det uanset hvem af kørelærerne som underviser, grundet mit ADHD lavet jeg fast aftale med kun at køre med Claus hvilket virkelig var rart at ha den mulighed (kan self også laves uden diagnoser hvis man er mest tryg ved fast Kørelære), Claus er super god til at lære fra sig og forklare tingene godt og gentager gerne på 17+ forskellige måder indtil han har forklaret så man forstår😂💪🏼 og døjer med den vildeste og fedeste far humør der bare gør køreturen langt mere afslappet og spændene, Leo, Joakim og Peter er også fantastiske, Peter som er “kontor” manden er skide go på tlf eller direkte kontakt hvis man har spørgsmål, brug for hjælp til booking m.m. Jeg har vitterlig intet negativt at sige om Leos køreskole, og vil 100% anbefale til dem jeg kender der ska ha’ et kørekort. Et kørekort, er en god ting at ha’ det ka være svært og tungt ta’ men Leos køreskole forstår bare at gøre det til en fed oplevelse igennem hele forløbet. 💪🏼 har du fuldtidsarbejde eller studie hvor man ikke bare lige ka hoppe ud af arbejds tid er deres V.I.P pakke guld vær at havde, den giver super mange fordele også.
Så ska’ du ud på vejen, ta’ kortet her! Du vil ik fortryde.
Ekstremt glad for et virkelig godt og…
Ekstremt glad for et virkelig godt og hurtigt forløb. Hyggelig og god tavle undervisning. Alle kørelærerne er super søde og imødekommende. Kørte selv med Claus og det vsr jeg ekstremt glad for så der kan klart anbefales. Virkelig sød og sjov. Der ud over sidder Peter bag computeren og bestiller dine prøver så snart det er muligt oh derfor vil du altid få en hurtig prøve. Der ud over hjælper Peter også med andre ting.
Kan kun anbefales!!!
Leo’s køreskole er det rette sted, hvis du ønsker et sjovt, trygt og hyggeligt miljø at tage dit kørekort i!
Utrolig dygtige, søde, sjove og forstående kørelærere. Jeg kan kun anbefale dem!
Virkelige god kørerskole😍
Min søn med ADHD og angst lykkedes...
Min søn med ADHD og angst fik den bedste støtte vi kunne drømme om.
Alle på køreskolen dannede sig lynhurtigt et billede af hans behov og arbejdede ud fra disse.
Tak for samarbejdet og for at min søn fik lov at opleve hvad det vil sige når andre end forældrene tror på hans muligheder og evner.
It was really good experience with…
It was really good experience with Leo's Driving School. The instructors are highly skilled. I would highly recommend Leo's Driving School :)
Verdens bedste køreskole
Verdens bedste køreskole, - dygtige, søde, hjælpsomme og med god humor.
Stor forståelse for folks forskellige potentialer og udfordringer ❤️❤️❤️
Bedste kørekort!
Rigtig god oplevelse med sjove, engagerede og ikke mindst dygtige lærere! Kan kun anbefales:)
At tage kørekort hos Leo’s Køreskole
At tage kørekort hos Leo’s Køreskole var en god oplevelse. Kørelærerne er dygtige og der er god kommunikation mellem alle parter.
Vildt god oplevelse
Leo's køreskole har de flinkeste kørelærere! Det har været en vildt god oplevelse at tage mit kørekort hos dem. En klar anbefaling herfra!
Tak for et super fantastisk forløb :D
Den bedste køreskole
Virkelig dygtige kørelærere, som hjælper, så man forstår hvad man skal. Er også super gode til at hjælpe med de praktiske ting, som at bestille tider og huske papirer. Fantastisk service og søde og gode mennesker, så man ikke er nervøs
Penge godt givet ud.
Hurtigt, effektivt og fleksibelt.
Jeg ville anbefale Leos køreskole til alle og enhver der kunne være interesseret i et kørekort.
God oplevelse
Der er plads til alle, og man føler sig rigtig velkommen, alle er super venlige!
Mc kørekort
Rigtig godt sted at tage kørekort tid og ro og hensyn til alle man følte sig meget velkommen og fik hjælp når der var behov for det kan varmt anbefale Leo køreskole 🏍
Det er bare den bedste køreskole…
Det er bare den bedste køreskole oplevelse, tog MC kort på gode cykler (MT07) og med gode og samtidig sjove teoritimer, vælg Leo’s køreskole der går man ik forkert eller forgæves
Sjælland bedste køreskole hvis i spøger mig
Gode kørelærer og undervisning
Gode kørelærer og undervisning
Fik lov til at øve sig meget på køreteknisk anlæg og inden prøven.
Leo er god til at gi en positiv hjælp når man har brug for det når man kludrer i det 😂
De er rigtig gode til at få tiderne til at passe til alle og fin kort på lige efter 6 uger tak for det hele….
Byen bedste køreskole
Hvis man skal have kørekort skal man tag det hos Leo. Det er en helt fantastisk køreskole, de er meget fleksible med kørertider mm. Teori undervisningen er ikke kedelig og tør som man kunne ha frygtet. Claus er helt fantastisk til at undervise i teoriundervisning og sørger for at få alle med. Har nu både kørt med Claus og Leo som begge har hver deres forskellige måder at undervise i kørslen på. Leo er god til at øve de ting med en som man ikke er super skarp til feks parallelparkering og har en god toldmodighed 😂 Claus er en humørbombe med humor og kan også sit kram. Peter en en fantastisk sekretær, hvor der er styr på tingene. Jeg vil klart anbefale Leos køreskole til alle der skal have kørekort. Det er den bedste køreskole! Tak for et fantastisk forløb hos jer 🙂
Har haft et fantastisk forløb med…
Har haft et fantastisk forløb med kompetente, støttende kørelærere som er gode til at lære fra sig, Kan varmt anbefales.
Rigtig godt forløb hele vejen igennem
God teoriundevisning, gode køretimer og en skidegod sekretær, der har styr på det hele. Jeg kan varmt anbefale Leo’s køreskole.
Varmeste anbefalinger!
Lige fra første kontakt med sekretær Peter, til kravlegård med gavflaben Joakim og til teori og kørelektioner med den utroligt strenge (blink blink) Leo, der kræver kage, hvis man glemmer blinklyset, så har det bare været en helt fantastisk oplevelse - Jeg kan varmt anbefale Leo's køreskole, der er du i trygge hænder hele vejen rundt.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.