Kør Godt Trafikskole Bewertungen 110

TrustScore 5 von 5

4.9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Verdens bedste koreskole! Servicen er i top og jeg bestod takket være Mustafa, men 0 ekstra lektioner. Bestod teori og køreprøven i første forsøg. Selv teori timerne var sjove og lærerige og ALLE spør... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil gerne rose min kørelærer Mustafa for hans fantastiske støtte. Som en svær elev havde jeg brug for ekstra hjælp, og Mustafa viste stor tålmodighed og medfølelse. Hans klare vejledninger hja... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig et godt forløb og tilfreds.☺️ Mustafa er verdens bedste kørelærer man kan ønske sig.Mustafa brænder for hjælpe sine elever. Der findes ikke en bedre køreskole og Kørerlærer end Mustaf... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Før Mustafa havde jeg en elendig køre lære. Og fik en anbefaling af en familiemedlem om at Mustafa var en fantastisk kørelærer. Jeg tog den chance og starte hos ham, og det var nok den bedste beslutni... Mehr ansehen

1. Führerscheinstelle

Vom Unternehmen geschrieben

Velkommen til KørGodt Trafikskole – dit første skridt mod frihed på vejene! Hos KørGodt Trafikskole ved vi, at det at tage kørekort kan være en spændende, men også nervepirrende oplevelse. Derfor er vores engagerede og professionelle instruktører her for at give dig den bedste støtte og vejledning gennem hele forløbet. Vores instruktører er ikke kun dygtige og erfarne, men også tålmodige og altid klar til at hjælpe dig med at føle dig tryg bag rattet. Vores mål er at gøre din køretime til en sjov og lærerig oplevelse, så du hurtigt og sikkert kan blive klar til at køre på egen hånd. Hvorfor vælge KørGodt Trafikskole? •Erfarne instruktører: Vores instruktører har mange års erfaring og ved, hvordan de bedst kan hjælpe dig med at blive tryg og sikker i trafikken. •Personlig undervisning: Vi tilpasser undervisningen til dine behov og gør vores bedste for, at du føler dig godt tilpas. •Moderne faciliteter: Vores lokale er lys og rummelig, og vi bruger de nyeste teknikker og teknologi i undervisningen. •Fleksibilitet: Vi ved, at din hverdag kan være travl. Derfor tilbyder vi fleksible tider, så du kan finde tid til køretimer, uanset hvor fyldt din kalender er. Hos KørGodt Trafikskole ønsker vi at gøre det både sjovt og overskueligt for dig at tage kørekort, så du kan opnå drømmen om friheden bag rattet. Vores team står klar til at guide dig gennem hvert skridt i processen og sikre, at du får de bedste forudsætninger for at blive en dygtig og sikker bilist. Kom ind og besøg os på Vallensbæk stationstorv 87, 2665 Vallensbæk strand eller kontakt os på 5126 5126 for at høre mere. Vi glæder os til at byde dig velkommen til Kør-Godt Trafikskole og hjælpe dig med at tage det første skridt mod friheden på vejene! Book din første køretime i dag – og kør godt med Kør Godt Trafikskole

4.9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Mega god kørelære

Mega god kørelære. Det har været det nemmeste forløb, og bedste forløb noglesinde. Kan klart anbefale alle, at tage kørekort hos Mustafa, og blive en del af kør godt familien.

7. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kæmpe tak til min kørelærer Mustafa 🙏…

Kæmpe tak til min kørelærer Mustafa 🙏 Han er virkelig sød, tålmodig og super god til at forklare tingene på en rolig måde, så man føler sig tryg hele vejen igennem. Selv når jeg var nervøs eller usikker, tog han sig tid og sørgede for, at jeg fik styr på det.

Det har været en rigtig god oplevelse at lære at køre med ham, og jeg er virkelig glad for, at jeg havde ham som kørelærer.

Kan klart anbefale Mustafa til alle, der skal tage kørekort 👍

23. März 2026

Hidsigt forløb

Det bedste forløb med Mustafa med god service og er seriøs. Bestod begge prøver i første forsøg uden ekstra kørelektioner. Anbefales helt klart.

25. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mustafa er en utrolig god kørelærer

Mustafa er en utrolig god kørelærer, han er altid i højt humør og skaber en god stemning under kørslerne. Mit kørekort forløb har været virkelig godt, takket været Mustafas tålmodighed ☺️

2. Februar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr