Lendo Online Bewertungen 338

TrustScore 4.5 von 5

4.5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Naast Trustpilot zijn er weinig reviews te vinden over Lendo Online. Ik twijfelde daarom om iets te bestellen. Maar... de twijfel bleek onnodig! Binnen twee dagen werd mijn kast keurig thuis gel... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had een dressoir gezien voor een aanbiedingsprijs maar toen ik wilde bestellen bleek de aanbieding verlopen. Ik heb contact opgenomen en kreeg uiteindelijk nog de aanbieding! En dezelfde dag opgest... Mehr ansehen

1. Gemischtwarenladen

Über Lendo Online

Vom Unternehmen geschrieben

Lendo Online - Niets is ons te gek!

Het team van Lendo Online staat voor u klaar om uw huis, tuin of andere omgeving net een stukje meer naar uw wens te maken.

Het assortiment bestaat uit meubels, tuinartikelen, huisdierartikelen en veel meer! Dit assortiment wordt regelmatig ververst met nieuwe producten. Alle producten worden gratis opgestuurd binnen Nederland.

Voordelen

• Door ons grote assortiment en de fijne prijzen zal er altijd een product voor u bij zitten.
  • Al onze producten liggen op voorraad in Nederland.

Onze bezorgbelofte

Gratis en binnen 1 werkdag geleverd!

Gratis en snel thuisbezorgd -- betaal nóóit meer verzendkosten!

4.5

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Op tijd bezorgd

Op tijd bezorgd, pakket prima. Alleen de chauffeur wilde het pakket niet boven brengen. Ik woon op de 3e etage met lift. Ik ben 76 jaar, dus dat is irritant.

11. April 2026

Antwort von Lendo Online

Wat jammer dat ze het niet naar boven wilden brengen! We hebben contact met je opgenomen hierover.

Mooi materiaal de lockerkasten

Mooi materiaal de lockerkasten. Maar, ze kwamen in 2 verschillende bestellingen terwijl ik ze tegelijkertijd besteld had. De beschrijving om ze in elkaar te zetten kan duidelijker.

9. April 2026

Antwort von Lendo Online

Bedankt voor het bericht! Vervelend dat het niet tegelijkertijd kwam. Dit zou inderdaad wel tegelijk moeten komen.

Verder is het mooi dat het product wel goed bevalt. Graag tot de volgende keer!

Super wijnrek

Super wijnrek, snel bezorgd.

7. April 2026

Antwort von Lendo Online

Bedankt voor de mooie woorden. Hier kunnen we mee vooruit. Veel plezier met je wijnrek(ken) en graag tot de volgende keer

Matige kwaliteit, service oké

Snel geleverd. Bestellen ging makkelijk. De prijs van het dubbele kasje (150 euro) kwam mij mooi uit. Leuk kasje voor een leuke prijs, dacht ik. In de praktijk viel de kwaliteit tegen. Goedkope materialen, dun hout en vooral veel slappe nietjes. Ik heb zelf 16 hoekverbindingen extra vastgeschroefd om de boel steviger te maken. Geen bodem. Dus die zelf gemaakt. Tegelijk er maar vier wieltjes ondergemaakt om makkelijk te kunnen verplaatsen en om van de grond te staan. De raampjes ga ik nog vastkitten. Uiteindelijk en de nodige moeite staat hij er nu leuk bij. Mijn cactussen zijn in ieder geval blij..... Wat dan wel weer erg positief is, was het contact met Lendo. Er werd goed meegedacht met een sympathieke reactie. De service is dan ook zeker oké en wel 5 sterren waard.

8. April 2026

Antwort von Lendo Online

Fijn dat de cactussen in ieder geval blij zijn en dat je zelf zo handig bent.
We hebben contact met je opgenomen via de email om dit te behandelen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hele slechte kwaliteit spoelbak…

Hele slechte kwaliteit spoelbak geleverd. Het lijkt wel alsof er over de helft plak/lijm zit. Nog niet retour gestuurd dus weet niet hoe dit wordt afgehandeld. Hopelijk goed, dan is de review vooral voor het product en niet voor de service

7. April 2026

Antwort von Lendo Online

Oeii, dat gaat niet goed inderdaad. Wij hebben contact met je opgenomen via de email. We gaan het oplossen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Gewoon een goede aflevering

Gewoon een goede aflevering. De schroeven voor de montage hadden wel wat langer gekund. Ook die van de scharnieren! Met een torxkop is beter.

3. April 2026

Antwort von Lendo Online

Bedankt voor de feedback.
Veel plezier met het product!

Goede communicatie

Goede communicatie, snelle levering, product volgens beschrijving, adequate instructie.

1. April 2026

Antwort von Lendo Online

Fijn dat alles in goede orde is ontvangen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik kende het bedrijf niet tot een…

Ik kende het bedrijf niet tot een gebuur mij een tip gaf om bip and go eens te bekijken! Leuk en snel afgehandeld!

31. März 2026

Antwort von Lendo Online

Heel leuk dat het woord de ronde doet! Zeg het voort en graag tot de volgende keer! Veel plezier met uw product.

Would buy again

Fast shipping, good quality items. Assembly simple 5/5 would recommend

27. März 2026

Antwort von Lendo Online

That's great, thanks for the nice words. Enjoy your product(s)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Volgende dag geleverd en de oppot tafel…

Volgende dag geleverd en de oppot tafel was nog mooier in het echt dan op de website hele mooie bijna houtskool achtige kleur grijs.... ook hetcontact erna via WhatsApp was echt super vriendelijk... hartelijk bedankt en tot de volgende aankoop... mvg Martin

30. März 2026

Antwort von Lendo Online

Fijn dat we alles zo goed met je konden oplossen. Jij ook bedankt voor het meedenken!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr