Super! Lynhurtig ekspedition af ordren + ligeså hurtig afsendelse af pakken. Super fin Lego gave vedlagt ordren kvit og frit både ifm ordreafgivelsen samt ekstra Lego gave i pakken da den kom. Handler... Mehr ansehen
Sidder og søger efter et spil til en gave og får virkelig lyst til at handle på jeres hjemmeside, for hold da op, hvor er i gode til at svare jeres kunder på TP. Det er god stil og der er en fantasti... Mehr ansehen
Bestilt og leveret på to dage. Vi havde bestilt en gave et andet sted, hvor de blev forsinket med levering. Vi var ellers ude i god tid. Pludseligt havde vi travlt og så var det virkelig lækkert, at v... Mehr ansehen
Super kundeservice, da jeg bad om at få annulleret første ordre pga en fejl, så blev det klaret. Og jeg sendte så en ny bestilling samme dag, og den var hos min lokale pakkeshop 2 dage efter. Jeg h... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Legen.dk er etableret i 2012 Vi er specialiseret på at levere alle dine legetøjsprodukter - til den rigtige pris naturligvis. Vi har et kæmpe sortiment af Premium-brands, herunder blandt andet LEGO, Playmobil, Barbie, Paw Patrol, Schleich og BRIO. Du vil bl.a. kunne finde alle katalogvarer i vores butik. Vi arbejder derudover hele tiden på at få varer hjem som er sværere at finde: Herunder Exclusiv- produkter og udgåede varer.
Sleipnersvej 24, 4100, Ringsted, Dänemark
- 69 17 34 56
- salg@legen.dk
- legen.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
lille brist
ok, hurtig levering, - dog måtte der rykkes via tlf for at få mail med pakke nr,så jeg kunne spore pakken

Antwort von Legen.dk
Kan varmt anbefales
Fantastisk service
Hurtig levering. Og der var endda et gratis puslespil med som gave.
Super nemt og bestille, en gave og en hilsen, fantastisk sted at handle.
Super service og betjening
Kære Legen.dk
Tak for ultra hurtig betjening og forsendelse. Ekstra gave vakte stor stor lykke. Vi handler gerne igen.
Varer som forventet, gode priser, hurtig levering.
Varer som forventet, gode priser, hurtig levering
Hurtig levering.
Fuld tilfredshed.
Meget hurtig levering med GLS-pakkepost af fødselsdagskøb samt gave fra den 30.09.18.
Godt og effektivt
Gode rabatter, fin hjemmeside og hurtig ekspedition! Kan varmt anbefales.
Hurtig ekspedition og forsendelse
OK, men...
Udmærket. Alt gik fint. Men det er lidt skuffende, at der reklameres med en ekstra lille gave første gang, man handler her - og så får man ikke koden til den eller gaven automatisk sammen med bestillingen.

Antwort von Legen.dk
Perfekt levering
Modtaget pakken allerede få dage efter bestillingen. Helt perfekt - ingen forbehold.
yderst tilfreds med alt
yderst tilfreds med alt. kan ikke gøres bedre
Rigtig god oplevels.
Rigtig god oplevels.
Hurtig levering, super priser.
Vil helt sikkert benytte Legen.Dk igen, når der skal købes legetøj.
Hurtig levering, alt perfekt, der vil jeg handle igen
Jeg bestilte varen onsdag
Jeg bestilte varen onsdag, og fik besked torsdag lige over middag, at nu var den klar til afhentning.
Super 😀
Fin forretning sender med det samme en…
Fin forretning sender med det samme en flot pakke !
Super god service og hurtig levering
Lynhurtig levering.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.