Legen.dk Bewertungen

1'103
TrustScore 5 von 5

5.0

Super! Lynhurtig ekspedition af ordren + ligeså hurtig afsendelse af pakken. Super fin Lego gave vedlagt ordren kvit og frit både ifm ordreafgivelsen samt ekstra Lego gave i pakken da den kom. Handler... Mehr ansehen

Sidder og søger efter et spil til en gave og får virkelig lyst til at handle på jeres hjemmeside, for hold da op, hvor er i gode til at svare jeres kunder på TP. Det er god stil og der er en fantasti... Mehr ansehen

Bestilt og leveret på to dage. Vi havde bestilt en gave et andet sted, hvor de blev forsinket med levering. Vi var ellers ude i god tid. Pludseligt havde vi travlt og så var det virkelig lækkert, at v... Mehr ansehen

Super kundeservice, da jeg bad om at få annulleret første ordre pga en fejl, så blev det klaret. Og jeg sendte så en ny bestilling samme dag, og den var hos min lokale pakkeshop 2 dage efter. Jeg h... Mehr ansehen

1. Spielwarengeschäft
  2. Kinderspielzeuggeschäft
  3. Spielefachgeschäft
  4. Geschenkeladen
  5. Hobbygeschäft

Legen.dk er etableret i 2012 Vi er specialiseret på at levere alle dine legetøjsprodukter - til den rigtige pris naturligvis. Vi har et kæmpe sortiment af Premium-brands, herunder blandt andet LEGO, Playmobil, Barbie, Paw Patrol, Schleich og BRIO. Du vil bl.a. kunne finde alle katalogvarer i vores butik. Vi arbejder derudover hele tiden på at få varer hjem som er sværere at finde: Herunder Exclusiv- produkter og udgåede varer.

Hervorragend

TrustScore 5 von 5

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

(1'103)

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Super kundeservice

Jeg handler gerne hos Legen.dk igen.

10. März 2019

Forsøgte at bestille til levering andet…

Forsøgte at bestille til levering andet sted. Ikke muligt til trods for, at bestillingsformularen angav dette. Bestilte og gennemførte alligevel. Valgte, at ringe til angivet tlf nr. der var lukket efter jul og nytår. Skrev derfor en mail, og bad om opringning i forbindelse med en ordre - før levering. Varen leveret til min adresse istedet 😒

8. Januar 2019
Legen.dk-Logo

Antwort von Legen.dk

Hej Vibeke

Tak for at du gav dig tid til at anmelde dit køb hos os.

Jeg synes dog du er hård ved os:

Jeg har været alle mails i gennem siden du bestilte - og kan ikke se, at vi har modtaget nogen mail fra dig. Vi sad klar ved mailen - også mellem jul og nytår - så skulle en adresse ændres havde det sagtens kunne lade sig gøre.

Kan du måske have sendt den til en anden end os?

Det kan naturligvis sagtens lade sig gøre at få leveret til en alternativ leveringsadresse. Du vælger blot dette når du når til kassen. Når du har tastet den alternative adresse får du lov til at vælge en GLS-pakkeshop i nærheden af den alternative adresse.

Jeg håber at din BRIO ordre - til trods for ovenstående - bragte glæde.

God leg - leg godt

Klaus, Legen.dk