Legejunglen Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Er ikke til legeland eller forlystelser, men har besøgt Lege Junglen i Slagelse for vores datters skyld og oplever at må give en anmeldelse på Trustpilot på ⭐️⭐️⭐️⭐️, da jeg oplever at stedet oversteg... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Udover at have proppet til randen, så var der uhygiejnisk på bordene af folks skrald og utørrer borde, ydermere bliver der ikke åbnet døre for at få bare en lille smule luft. Alle, både voksne og... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Det var en ok oplevelse for børnene For os der sad og ventede var gulvet og luft temperaturen is kold, hvilket også gjorde at de svedige unger blev hurtigt kolde hvis de sad stille for længe ad gan... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi besøgte legejunglen i Slagelse igår. Og blev endnu mer skuffet end sidst vi var der for 1,5 år siden. Støv over alt på legetårne, støvsugning blir der vist ik gjort nok a, pistoler ved skibet... Mehr ansehen

Mangelhaft

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 25 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

19 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Skuffende

Var der med mine 3 børnebørn. Der var beskidt og utrolig dårlig udluftning. Der var en del ting der ikke virkede. Det virker slidt og trænger til en ordentlig omgang alle vegne. Der kan intet spiseligt købes.

21. Juli 2025

Svedhytten Nykøbing

Alle, både voksne og børn kamp sveder i den store sauna I kalder legejunglen Nykøbing, den eneste grund til i ikke kun får 1 stjerne er pga prisen, det ville ikke skade at åbne en dør og få luft ind

Det ikke fordi det er en solrig 30 graders dag men voldsom regn og lavere temperatur

22. Juli 2025

Altid en god oplevelse!

Den eneste grund til jeg ikke giver 5 stjerner er grundet de super ulækre toiletter i Slangerup. Det er ærgeligt. Heldigvis er det ikke der det sjove sker☺️ vi tager tit i legejunglen i Slangerup, og der er alt muligt forskelligt sjovt både til den store på 7 og den mindste på 2 år. Dejligt man kan få saft på kande og kaffe til gode priser og plads til at nyde madpakker. Sødt personale som altid gerne hjælper og er imødekommende med alt efter min oplevelse! Vi kommer self tilbage som sædvanligt :-)

5. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi bruger ofte legejunglen i Slangerup…

Vi bruger ofte legejunglen i Slangerup og er meget tilfredse.

Er der alt for mange børn? Ja, det er et legeland. Der er mange børn og de larmer. Specielt hvis man kommer Lørdag eftermiddag. Hvis man kommer på en ydertid så er det typisk meget fredeligt.

Er det møgbeskidt? Ja, børn er nogen svin. Hvis man accepterer den præmis, så syntes jeg at alt er i orden - kan ikke se hvad personalet skulle kunne gøre for at holde stedet mere rent. Jeg er sikker på at stedet står knivskarpt hver mogen, og der bliver løbende ryddet, tørret, tømt, osv.

Er det slidt? Ja, børn er nogen ... you get the point. Det er slidt og der er mange spillemaskiner der ikke virker. Til gengæld syntes jeg at det er en meget imponerende samling af maskiner at stille frit til rådighed, prisen taget i betragtning. Jeg tror ikke at stedets omsætning retfærdiggør at man skifter hele inventaret årligt.

Er personalet ubehagelige? De er bestemte og skammer sig ikke over at understrege og fastholde reglerne. Og det er vel fair nok? Sådan tror jeg at alle mennesker bliver, når de har måttet skælde ud over medbragte drikkevarer for den hundredetusinde gang. Vi har aldrig oplevet noget grimt eller unødvendigt firkantet.

Det er også værd at rose politikken om mad og drikke: Du køber alle drikkevarer og så må du til gengæld tage mad med som du har lyst til. Sådan et sted kunne sagtens have fundet på at forbyde medbragt mad og udelukkende sælge cowboy-toasts til 45kr.

9. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi holdt fødselsdag i Slagelse.

Vi holdt fødselsdag i Slagelse.
Vi stod klar ude foran indgangen, og da de åbnede kl. 10, kom to ekstremt sure medarbejdere ud og bad på en sur og uhøflig måde, børnene om at flytte sig, så de kunne få nogle måtter ind. Det var ingen smil og intet “velkommen”. Ingen forståelse for glade børn, der glædede sig til at komme ind.
Og efter de havde taget måtterne, lukkede de bare døren igen, på trods af de havde åbnet. Ikke noget med “kom ind” og glade smil retur. Nej det er det mest absurde, jeg har oplevet, når man arbejder et sted, hvor der kommer børn dagen lang. At man så kan være SÅ fjendtlig, sur og uhøflig.
Virkelig dårlig stil!
Derudover dårlig akustik. Det er ulideligt at være der mere end højst et par timer.

23. Februar 2025

Slidt og virkelig ulækkert

Legejunglen Nykøbing Falster. Slidt og virkelig ulækkert. Alt for mange børn samtidig - gav helt ulideligt støjniveau - flere børn græd og var bange. Ekstremt dårlig kaffe. På ingen måde pengene værd. Kommer der aldrig igen.

23. Februar 2025

Legejunglen Slangerup.

Legejunglen Slangerup.

Måske det er på tide at Legejunglen får opdateret deres hjemmeside. Når man nu forventer “DK’s højeste vulkan”, “DK’s længste tigerrutchebane”, “DK's stejleste vandfaldsrutchebane” og DK’s eneste indendørs krokodille” etc. så forventer man faktisk at det passer. De to midterste “kan” passe, hvis de er de eneste af sin slags, som er malet hhv tigerstribet og blå. Men siden Dinos Legeland er kommet til, så burde Legejunglen ikke længere have patent på disse udtryk. De er i hvertfald temmelig misvisende.
Stedet er fint nok, men ærgerligt og irriterende, at flere af spillemaskinerne ikke virker. Det virker generelt som en kende slidt og kunne godt trænge til en opdatering på mange punkter.

8. Februar 2025

Slagelse

Slagelse: Trænger til lidt opfriskning. Et toilet med helt løst toiletbræt, så løst at det røg på gulvet. Udendørs rampe var meget glat, bør have gummi-riller på.

26. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fleksibilitet og sund fornuft mangler i Slangerups legeland

Jeg havde en virkelig dårlig oplevelse i Slangerups legeland, som jeg synes viser en komplet mangel på forståelse og fleksibilitet, når det gælder små børn og deres forældre. Jeg skulle hente min 5-årige søn fra en børnefødselsdag, men blev, af en kvindelig medarbejder, nægtet adgang til legelandet uden at betale 65 kr. Jeg forklarede medarbejderen, at jeg blot skulle hente mit barn og ikke skulle bruge faciliteterne, men hun stod fast på, at jeg skulle betale for at gå ind - uanset situationen.

Jeg havde ikke direkte kontaktoplysninger på fødselsdagsværten (de havde mit nummer til nødsituationer). Derfor var det ikke muligt for mig bare at “vente udenfor,” som medarbejderen foreslog. Helt ærligt, hvordan kan man bede en forælder om at stå udenfor og vente, når det handler om at hente deres eget barn?

Det værste er, at jeg til sidst følte mig tvunget til at betale for at få adgang til mit barn – og betaling for noget, jeg slet ikke havde brug for eller ønskede. Det er totalt uacceptabelt og føles som en decideret pengemaskine. Jeg er chokeret over, at et sted, der arbejder med børn og familier, kan have så lidt forståelse for almindelig høflighed og sund fornuft.

Jeg vil stærkt fraråde andre forældre at bruge dette sted, hvis de ønsker en god og fleksibel service. Dette handler ikke om 65 kr., men om principper og respekt for både børn og deres forældre.

14. Dezember 2024

Slangerup lejejungle

Slangerup lejejungle
Den kvindelige medarbejder og hendes racistiske kommentarer og opførsel er hver gang lige så frustrerende.
Den kvindelige medarbejder i Slangerup er meget respektløs. Min søn købte en snack, men fortrød det efter 5 minutter og ville hellere have en is. Vi ville returnere pakken, som ikke var åbnet, men hun sagde, at det ikke var muligt på grund af bakterier. Men sandheden er, at mange børn allerede rører ved de varer, de ikke køber, så bakterier er overalt alligevel.

Derefter sagde hun til mig, at jeg skulle tage mine børn med og lade dem vælge, så de træffer bedre beslutninger, og at de fleste forældre gør det sådan. Jeg svarede, at hendes kommentar var tåbelig og dømmende. Denne medarbejder er en ren hovedpine og respektløs!

14. Dezember 2024

Møg beskidt.

Møg beskidt.. slagelse.. og huller i mange ting.. et net der var revnet var syet grimt og slet ikke i orden. Piratskibs skydere virkede ikke.. ulækre toiletter.. føj.. ærgeligt jeg ikke kan lægge billederne ind af det beskidte

14. November 2024

Dårlig kundeservice

Det er simpelthen for dårligt man ikke kan medbringe egen vand. Fint med saft, sodavand osv. Og som andre har skrevet - sureste kvindemenneske med dårlig kundeservice. Derfor 1 stjerne

16. Oktober 2024

Legejunglen Nyk.F

Legejunglen Nyk.F.
Besøgte stedet igår med mine to børnebørn. Betaler 135kr pr barn, så rimeligt dyrt. Krokodillen som puster sig op…… virkede ikke og sidste vi var der, virkede den kun halvt (altså kun i den ene side) og det er længe siden, så tænkte at den nok var blevet lavet i mellemtiden, men øv det var den ikke…… når man betaler fuld pris, skal alt virke……. Vi kommer der ikke mere……..iøvrigt virker hele legeområdet ret slidt.

14. Oktober 2024

Slangerup

Pånær opstillet askebæger lige ved indgangen så børnene skal igennem en sky af røg så er stedet fantastisk.
Rygning burde foregå med en vis afstand til et legeland for børn.
Når rygeomådet er rykket for de den sidste stjerne.

5. Oktober 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg har været her nogle gange

Jeg har været her nogle gange, i Slagelse.

Har haft en dårlig oplevede med det sureste kvinde menneske. Som slet ikke kunne håndtere børn og var så ubehøvlet…………………, men så er vi her i dag, og pludselig er hun smilene og venlig 👍

Ros speciel til ung mand, med anden etnisk baggrund. Han var simpelhen noget af det sødeste og serviceminded man kan finde…. Dem skal der flere af 😊😊😊

7. September 2024

Beskidt

Vi besøgte legejunglen i Slagelse i dag.
Støv over alt på legetårne, støvsugning blir der vist heller ikke gjort nok af, pistoler ved skibet virker ikke, hoppeborgene er væk, gummiringene til rutchebanen er ødelagte og kan næsten ikke kører, ingen udluftning, wc området er møg beskidt.
Ja det halter sku lidt med vedligeholdelsen.

22. August 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

LegeJunglen Slangerup og DÅRLIG service!

LegeJunglen Slangerup:

Super frusterende med den kvindelige medarbejder og hendes attitude, manglende servicegen og forretningssans. Vi køber indgang til 405 kr., vi køber et par Cola og et par kildevand samt smider 100 kr. i deres fang-en-bamse maskine. Vi køber tre pizzaer og fries fra deres samarbejdende pizzaria. ALLIGEVEL jagter hun os ned til vores bord, stiller sig op, foran fem/seks andre gæster og påpeger at vi ikke må have den RedBull med ind (som jeg har taget med ind, åben, ude fra bilen. Hun ender med at fjerne den fra vores bord for at stille den op i kassen/receptionen!).
Regler er regler, men det er måden vi føler os behandlet på taget i betragtning af denne RedBulls manglende omsæthing for LegeJunglen holdt op imod at vi lægger ca. 1000 kr. for et par timers leg med mad og drikke. Vi kommer her ikke igen - vi finder et sted der forstår "gyngerne og karrusellerne".

3. Juli 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr