Alt er på lager, klar til afsendelse samme dag - indtil du betaler. Så er der 2 ugers ventetid og pengene trækkes fra betalingskort med det samme. Opdatering Efter en mail til kundeservice hvor j... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Jeg købte for over 4 år siden fem LED paneler til garagen. Nu er et af dem blevet defekt og jeg har rettet henvendelse til virksomheden. Jeg har tidligere reklameret, fordi trafoen var defekt på to p... Mehr ansehen
Uheldig sag blev rettet fint op. LED-panelet blev bestilt og dukkede aldrig op. Først var det "glemt" ved GLAS; senere havde GLS anmeldt at det var leveret, men vi havde aldrig modtaget det. Kundeserv... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Det var en overvældende god oplevelse, dansk talende og hurtig opfattende kunderådgiver, to dage efter have jeg varen fra Holland uden afgifter og skat fordi det er EU. Mellem køb og modtagelse ko... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
LED paneler, lamper og pære i bedste kvalitet og til de billigste priser. På lager og hurtig levering. Køb dine LED paneler, lamper eller pære hos Ledpaneler.dk.
Kontaktinformationen
Hammerensgade 1, 1267, København, Dänemark
- +45 7879 1133
- info@ledpaneler.dk
- ledpaneler.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen

Super service.
Super service.
Kan varmt anbefales, jeg er super glad for det jeg har købt. 😊😊

Super tilfreds
Jeg fik min lampe meget hurtigt og lige til døren.Lampen fungere godt og er flot

3 uger senere
3 uger senere
Stadig intet modtaget
En ordre som endda blev lavet om til noget helt andet fordi den vare jeg købte og betalte for, så ikke var tilgængelig alligevel.. (hvilket der ikke stod da jeg lagde den i kurv og betalte?!
Så tænkte man, nå så får jeg da trods alt noget. Men nej
Ingen varer endnu.
Det var en julegave.......

Antwort von Ledpaneler.dk
Det var et godt sted og handle men synd…
Det var et godt sted og handle men synd GLS ikke kunne leve op til deres ansvar og aflevere posten ved mig, jeg måtte køre til en anden by for at hente mine sager

Hurtig levering
Varen var til en konkurrence dygtig pris og opfyldte min forventning til kvalitet

Antwort von Ledpaneler.dk
Jeg har endnu ikke modtaget penge fra…
Jeg har endnu ikke modtaget penge fra varer som jeg har sendt retur

Super top klasse service
Da det var nogle specille led pærer 30 stk jeg skulle bruge, brugte manden jeg talte med en del tid ude på lageret for at måle dem så de passer perfekt til de lamper og fik nogle super pærer og til en super pris og hurtig levering nok den bedste behandling jeg har fået ved handel på nettet

Købte 30 udendørs lamper
Købte 30 udendørs lamper! De er helt ubrugelige idet man ikke kan serieforbinde dem! Køb ikke udendørslamper hos dem!
Når man skal returnere varerne skal de returneres til Holland hvor man kan forvente 20-25 dage før penge kommer retur.
Første og sidste gang vi handler hos dem!

Antwort von Ledpaneler.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.