Alt er på lager, klar til afsendelse samme dag - indtil du betaler. Så er der 2 ugers ventetid og pengene trækkes fra betalingskort med det samme. Opdatering Efter en mail til kundeservice hvor j... Mehr ansehen
Jeg købte for over 4 år siden fem LED paneler til garagen. Nu er et af dem blevet defekt og jeg har rettet henvendelse til virksomheden. Jeg har tidligere reklameret, fordi trafoen var defekt på to p... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Det var en overvældende god oplevelse, dansk talende og hurtig opfattende kunderådgiver, to dage efter have jeg varen fra Holland uden afgifter og skat fordi det er EU. Mellem køb og modtagelse ko... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
LED paneler, lamper og pære i bedste kvalitet og til de billigste priser. På lager og hurtig levering. Køb dine LED paneler, lamper eller pære hos Ledpaneler.dk.
Hammerensgade 1, 1267, København, Dänemark
- +45 7879 1133
- info@ledpaneler.dk
- ledpaneler.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Uheldig sag blev rettet fint op
Uheldig sag blev rettet fint op. LED-panelet blev bestilt og dukkede aldrig op. Først var det "glemt" ved GLAS; senere havde GLS anmeldt at det var leveret, men vi havde aldrig modtaget det. Kundeservice rettede hurtigt op på det, da vi kontaktede dem, og derfra spillede alt. Hurtig levering, alt kom som aftalt.

Antwort von Ledpaneler.dk
Bra lampor till bra pris
Bra lampor till bra pris. Skulle ge 5 stjärnor om ni bara kunde skicka den där kroken som saknades i en tidigare leverans.

Antwort von Ledpaneler.dk
Good product very quick deliver actually the next day 👍
Good product very quick next day delivery 👍

Super god service fra Mads
Super god service fra Mads!
Ét rør var i stykker ved levering, men et nyt blev lynhurtigt sendt afsted sammen med et par ekstra ting jeg havde glemt at bestille med.
Kan varmt anbefales!

Antwort von Ledpaneler.dk
i får en stjerne fordi i bliver ved med…
i får en stjerne fordi i bliver ved med at bede om en anmeldelse på trust pilot. Stop nu jer selv i har en webshop man bestiller et par led paneler, i putter dem i en papkasse og sender dem og hæver betalingen.
Nøj hvor er i dygtige, men man bliver træt af at i bliver ved med at bede om en anmeldelse.

Rammer til paneler er 605x605 og ikke 600x600
Vi ryger sku fra 2 stjerner til 1 stjerne ved montering, de rammer til paneler som skulle gøre det nemmere at montere i troldtekt er 605x605 i stedet for de 600x600 (som ville passe til en troldtekt plade), hvilket gør at alle steder panelerne er sat op skal du på 3 af de tilstødende troldtekt plader have sider skåret til for at kunne være der, for 5mm giver meget luft imellem, så de små penge sparet er dyrt givet ud i tid.

Køb af LED kertepære
Hurtig leverering.
God beskrivelse på hjemmesiden, der lever op til varens funktion og brugbarhed.

Antwort von Ledpaneler.dk
Hurtig levering ,nogen af rørene var…
Hurtig levering ,nogen af rørene var gået istykker men de sendte fluks nogen nye 👍

Antwort von Ledpaneler.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.