Just your annual reminder NEVER to use LeasePlan. Below is experience from last year that cost us a lot of money and frustration. ———— LeasePlan is as close to being a scam as you get. The... Mehr ansehen
Nu er der gået mere end en måned hvor deres hjemmeside ikke har fungeret optimalt, bl.a. når man vi se mulige erhvervs/firma biler. Heldigvis fungere leasing selskaber som Nordania mf. fint inkl. besk... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestilt leasing bil hos forhandler i Aalborg. Modtog mail fra LeasePlan med link til kreditvurdering. Godkendt 2-3 timer efter ansøgning var sendt afsted og bestilling sendt fra LeasePlan til bilf... Mehr ansehen
Jeg vil stærkt fraråde alt samarbejde med leaseplan. Som tidligere kunde gennem to år hvor jeg har overholdt min side af aftalen til bunds bliver jeg nægtet biler gang på gangs hvilket jeg kan... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
LeasePlan er verdens førende leasingvirksomhed med mere end 1,9 millioner køretøjer i 29 lande. Vi administrerer vores bilers fulde livscyklus, og står for alt fra køb og vedligeholdelse til salg af tidligere leasingbiler. Med 60 års erfaring er vi en pålidelig partner for både store og små virksomheder samt private kunder.
Dänemark
- leaseplan.com/da-dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Dårlig kundeservice
Jeg ville bare ønske de ville ringe tilbage, når man forsøge at få dem i tale. Eller i det mindste svare på emails indenfor rimelig tid.
Har leaset en Peugeot 208, pas på når denne skal afleveres
For det første følger der ikke bundmåtter med leasebilen hvilket jeg syntes er lidt ærgerligt for det er unødvendig slid på bilens bund, måtte selv investere et sæt for ikke at få en ekstra regning for slidt bund. Blev dog lovet i starten af leaseperiode en løsning uden svar fra leaseplan.
Dette var dog et mindre bagatel, men ville lige dele dette.
Her er hvad er lidt værre.
Da jeg skulle aflevere bilen ved Applus Silkeborg og jeg har passet utrolig godt på bilen og aldrig vasket i vaskehal eller noget.
Fik at vide at kofanger foran og hjelm skulle omlakeret pga en lille overflade ridse/mærke under kofanger og nogle enkelte stenslag (uden rustdannelse) Efter større diskussion endte jeg med at gå derfra uden nogen anmærkninger. Min pointe her til alle andre være opmærksomme og husk på hvad der er tilladt af skader/slid og hvad der er acceptabelt. Vi måtte have tabellen frem og se tilsvarende skader/slid.
Havde altså en ekstrem dum oplevelse her og husk ikke bare at aflevere bilen og skrive under men gennemgå den med synsmanden.
ud over dette har jeg været glad for bilen og den blev serviceret uden nogen problemer fra leaseplan
Rafal Andreassen

Antwort von LeasePlan Danmark A/S
Helt igennem god og professionel oplevelse.
Vi har lige returneret vores leasingbil i dag. Det har alt i alt været en helt igennem super oplevelse. Det var vores første leasingbil og vi ønsker fremover at lease vores bil fordi det er nemt og overskueligt og der blot skal betales et fast beløb hver måned = ingen hovedpine over værkstedsregninger og reperationer.
Alt er forløbet smertefrit, vi fik bilen leveret for 1200kr hvilket er billigt når bilen skal transporteres helt fra København.
Alt i alt har det været en super oplevelse og vi anbefaler gerne Leaseplan til andre.
Et lille minus er at leasingperioderne er ret korte (12 måneder) og af den årsag har vi valgt at lease en ny bil andetsteds i en 3 års periode. Man når lige at blive rigtig glad for bilen og så skal den væk igen.
Men kan man leve med det, så er Leaseplan supergodt.

Antwort von LeasePlan Danmark A/S
Super service! Kan varmt anbefales.
Leaseplan har på alle områder været super at have med at gøre. Vi har det sidste års tid haft leaset en bil med fuld service. Når der har været nogle problemer, har det bare været at køre den afsted og få det ordet. Flinke medarbejdere generelt som jeg har haft med at gøre, f.eks. Mark Johannsen. Og i særdeles grad Department Manager, Jeppe Højfeldt Madsen.
Her fornyligt har vi ønsket at ændre en aftale vi lavede omkring noget dækskifte. Der var nogle praktisk problemer i fht. at gennemføre ændringen men Jeppe, fandt en løsning. Ligesom da vi opdagede at der pludselig var blevet trukket en regning fra dækfirmaet som ikke var rimelig. Han har i det hele taget personligt brugt en enorm mængde tid og energi på at finde løsninger der som kunde gør en glad. Og det blev kunden :)
Kan varmt anbefale Leaseplan.
Lars Eegholm, håber du læser det her.
Fortsat god dag.

Gnidningsfrit forløb
Jeg har leaset en bil gennem Leaseplan. Servicen var i top og personalet imødekommende. Alt forløb som aftalt, og bilen blev leveret til tiden.
Vil helt klart anbefale andre at benytte dem, og håber at det bliver lige så nemt når jeg skal aflevere bilen tilbage.

Kun levering i København
Jeg bor i Aalborg og fik min første leasingbil udleveret i Vejle, der som sådan er langt nok væk. Min anden leasingbil kan kun leveres i København, hvilket er en meget dårlig service for os som bor på den anden side af Storebælt. Jeg fik tilbudt levering i Jylland for 1200kr ekstra, men det synes jeg ikke er noget specielt godt tilbud.
Næste gang vælger jeg en anden udbyder med landsdækkende service.
Vil dog sige at LeasePlans medarbejdere er søde og hjælpsomme, de kunne bare ikke løse mit problem.

Helt igennem positiv oplevelse
Køb af brugt bil hos Leaseplan har været en på alle måder god oplevelse. Alle aftaler er blevet overholdt, og mere til. Bilen var topklargjort og stod næsten som ny. Efter købet har der været mindre fejlrettelser, som hver gang er sket uden nogen form for diskussion og med rigtig god service. Oprigtigt venlig betjening fra en sælger, som på alle måder har optrådt ordentligt og tillidsvækkende. Skal vi købe brugt bil igen, vil Leaseplan Bilsalg helt sikkert være vores foretrukne forhandler.

Antwort von LeasePlan Danmark A/S
Der er håb, kundeservice i en stor virksomhed er ikke død endnu! Hvis jeg var selvstændig erhvervsdrivende ville jeg headhunte Jonas B. Andersen.
Intet er for stort, intet er for småt, alt kan lade sig gøre - selv på samme dag. Ikke noget med ” vi takker for modtagelse af din henvendelse og vender tilbage inden for 14 dage. Det sker tit i store virksomheder. Ikke med Jonas B. Andersen, Account Manager hos LeasePlan ved roret. Næh, han gør en forskel. ”he goes out of his way to help you” han tænker ”ud af boksen” og formår endda at forklare en lille dame hvordan det med de der biler hænger sammen. Han udarbejder specielt udformede lister efter ønske og gør min hverdag meget nemmere. Seriøst, hvis jeg havde min egen virksomhed skulle Jonas arbejde for mig. Tak Jonas, tak for at du giver service i en stor virksomhed et godt navn igen og tak for at du gør en forskel på min hverdag.
Anne Zuber
Schindler Elevatorer A/S

Antwort von LeasePlan Danmark A/S
Først åh nej - så åh ja !
Egentlig var det ved at gå i ged med at lease min nye bil gennem Leaseplan, da jeg ikke havde bilen til den dato den var bestilt. Men jeg fik heldigvis fat i deres søde og dygtige medarbejder, Maria Hansen, som fik styr på tingene! Der blev ydet god service og taget godt hånd om min sag, så jeg føler at Leaseplan (eller ja, kære Maria - i skylder hende takken) fik vendt en ellers negativ situation til noget positivt. Det er jeg meget glad for! Opstartsproblemerne trækker naturligvis en stjerne fra - men de resterende 4 er for god kundeservice !

Antwort von LeasePlan Danmark A/S
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.