Just your annual reminder NEVER to use LeasePlan. Below is experience from last year that cost us a lot of money and frustration. ———— LeasePlan is as close to being a scam as you get. The... Mehr ansehen
Nu er der gået mere end en måned hvor deres hjemmeside ikke har fungeret optimalt, bl.a. når man vi se mulige erhvervs/firma biler. Heldigvis fungere leasing selskaber som Nordania mf. fint inkl. besk... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestilt leasing bil hos forhandler i Aalborg. Modtog mail fra LeasePlan med link til kreditvurdering. Godkendt 2-3 timer efter ansøgning var sendt afsted og bestilling sendt fra LeasePlan til bilf... Mehr ansehen
Jeg vil stærkt fraråde alt samarbejde med leaseplan. Som tidligere kunde gennem to år hvor jeg har overholdt min side af aftalen til bunds bliver jeg nægtet biler gang på gangs hvilket jeg kan... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
LeasePlan er verdens førende leasingvirksomhed med mere end 1,9 millioner køretøjer i 29 lande. Vi administrerer vores bilers fulde livscyklus, og står for alt fra køb og vedligeholdelse til salg af tidligere leasingbiler. Med 60 års erfaring er vi en pålidelig partner for både store og små virksomheder samt private kunder.
Dänemark
- leaseplan.com/da-dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Mærkeligt forløb
Mærkeligt forløb. Vi er to personer med en fornuftig indkomst, men leaseplan kunne ikke godkende kreditvurderingen igennem GoMore leasing. Vi kan godkendes til lån alle andre steder, men ikke til leasing igennem leaseplan (selvom det kun er leasing) meget mærkeligt. Bilen er en af de billigste, men det kunne de ikke godkende.
Opdatering: i skrev at det var på baggrund af noget restance, som vi ikke kunne få til at passe med vores undersøgelse. Vi valgte derfor et andet leasingselskab uden udbetaling, og blev godkendt med det samme (leasingselskab udeladt i forhold til trustpilots retningslinjer) så måske i skulle kigge lidt på jeres kreditvurderingspolitik istedet. Jeg tvivler på at det andet selskab havde oprettet en leasingaftale, hvis det virkelig var restance der var problemet.

Fint forløb med leasing af en MG EHS
Fint forløb med leasing af en MG EHS. Dog ked af, at man ikke må få monteret træk ved den lokale mekaniker, når nu Nellemann tager overpris for det.

Antwort von LeasePlan Danmark A/S
Alt forløb hurtig og nemt både med at…
Alt forløb hurtig og nemt både med at blive godkendt og få bilen fra forhandleren. Det er første gang vi leaser, men bestemt ikke sidste gang.

good customer service
The web server was having a few problems the day I got leasing set up, so it was delayed a day. But the poor woman that had to deal with that was kind and helpful.

Efter lidt opstartsproblemer
Efter lidt opstartsproblemer, hvor min mail var forsvundet i cyberspace?, Så har alt derefter kørt som drøm. God pris, hurtig levering af bil.

Antwort von LeasePlan Danmark A/S
Tingene kørte på skinner fra start…
Tingene kørte på skinner fra start ingen problemer en glad kunde...

Antwort von LeasePlan Danmark A/S
Super fin service hele vejen 🌞👍har…
Super fin service hele vejen 🌞👍har dog ikke modtaget min reg attest i nu 😃

Kommunikation vedr
Kommunikation vedr. Leasing er foregået fint, og indtil videre er aftalen forløbet fint.

Antwort von LeasePlan Danmark A/S
Har intet godt at sige...
Har intet godt at sige.
Jo bilen er fed og køre som den skal. Det mere end man kan sige om dem bag LeasePlan. Mere afgante sælgere skal man lede længe efter...
Både igennem forløbet med opstart og nu.
Aftalte en ekstra nummerplade skulle bestilles til bilen. Får en opkrævning første gang på over det dobbelte af aftalt leasing ydelse.
Bliver så lovet det bliver trukket fra den næste. Ringer så ind og får samme smøre retur at de ikke kan kreditere opkrævningen da den er sendt.
Den bliver trukket fra din næste. Har bilen i 12 måneder så man må da håbe det sker inden bilen udløber.
Spørg i samme ombæring efter pladen og får afvide den åbenbart ikke er bestilt men den er nu.
Simpelthen for useriøst. Men må jo bare hænge i. Betale. Smile og være til grin...

Lease gennem Gomore
Jeg har leaset gennem Gomore og det har været fint, afleverede bilen i august 2020 og har endnu ikke fået mine penge retur, selvom jeg efter mange henvendelser, både telefon og email. Jeg har en mail, hvor I lover at pengene kommer til udbetaling,

Antwort von LeasePlan Danmark A/S
Jeg var hos forhandleren og ville lease…
Jeg var hos autoforhandleren og ville lease en bil, men der kom ikke nogen bekræftelse på, at jeg havde ansøgt om at lease, så jeg vidste ikke, om ansøgningen var gået igennem eller ej.
Derefter trak forløbet lidt ud.
LeasePlan fik dokumentation tilsendt, men de kiggede ikke dokumentationen ordentligt igennem og efterspurgte yderligere lønseddel, som jeg endnu ikke havde modtaget, hvilket fremgik af de fremsendte data. Så godkendelsen trak endnu en dag ud.
Autoforhandleren forsøgte flere gange igennem forløbet at kontakte LeasePlan for at få afklaring omkring godkendelse, hvilket ikke kunne lade sig gøre, da man ikke kan tale med deres kreditvurderingsafdeling.
Endelig modtog jeg kreditgodkendelse til underskrift og en faktura på engangsbeløbet. Forhandleren fik bilen hjem og LeasePlan “glemte” at sende leasingkoderne og der måtte rykkes fra forhandleren for at få dem.
Udover et lidt langtrukket og forvirrende forløb modtog jeg en faktura på leasingydelsen inden jeg havde fået bilen.
Jeg har desværre ikke haft en positiv oplevelse med LeasePlan. De er meget hurtige til at kræve pengene, men tiden fra ansøgning til godkendelse trak lidt for meget ud, da jeg stod og manglede en bil.

Ganske fin service
Ganske fin service, men oplevede desværre at der var uenighed omkring leasingaftalen mellem Hyundai og Leaseplan, hvilket medfører at man som forbruger bliver mistænkelig omkring processen.
Men grundlæggende fin behandling og ydelse.

Noget rodet oplevelse
De kunne godt trænge til at få bedre styr på bogholderiet. Jeg modtager den ene fejlbehæftede opkrævning efter den anden. Er heller ikke imponeret over svarratioen på mails.

Antwort von LeasePlan Danmark A/S
Der skulle skiftes dæk efter 14 dage.
Der skulle skiftes dæk efter 14 dage.
Der gik 14 dage før jeg fik en chip til el.
Forkerte kabler til el.
Ingen instruktionsbog.

Antwort von LeasePlan Danmark A/S
Lidt svært og betænkeligt at åbne…
Lidt svært og betænkeligt at åbne ”bil-døren” til LeasePlan
LeasePlan er på de sociale medier og hjemmesiden ikke særligt oplysende i forhold til betingelser og vilkår for leasing, i denne sammenhæng 3 år.
Det er for eksempel nærmest umuligt at finde ud af hvilke kriterier der er for afleveringen af bilen, hvad er almindelige brugsspor, og hvornår koster en eventuel ridse penge.
Dertil kommer at Trustpilot ikke giver LeasePlan særlig gode anmeldelser, eller faktisk fra dyb utilfredse til begejstrede kunder, ingen midt imellem.
Men, men, hold ud, når man først er kommet ”ind af døren”, det vil sige underskrevet papirerne så kommer alle oplysningerne, i detaljer, også hvordan og på hvilke betingelser man aflevere bilen efter endt leasing.
I Kundeservice er der kun hjælpsomme, søde og gode medarbejdere der lytter og svare på spørgsmål og løser problemer. Ros til dem.
Så min erfaring er, det lidt for svært at ”få døren åbnet” til LeasePlan, men når man er indenfor er alt i orden og virker.

Tilfreds kunde
Jeg har just leaset en lille bil, og alt er gået glat og nemt, jeg er en meget tilfreds kunde indtil videre.

Antwort von LeasePlan Danmark A/S
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.