Larsa Telecom Bewertungen

TrustScore 2 von 5

1.9

Ben teleurgesteld, gangbaar toestel defect. Wacht nu al 14 dagen op voortgang, ze wachten op onderdelen. Ze kunnen geen indicatie aangeven hoe lang het gaat duren. Verschillende medewerkers gesproken... Mehr ansehen

Mijn telefoon, die nog maar 5 maanden oud was, viel en ging kapot. Ik heb hem via mijn verzekering naar Lars Group gestuurd. Ik heb ze een paar keer gebeld en ze vertelden me dat ze originele onderdel... Mehr ansehen

we hebben alleen bericht ontvangen dat ons apparaat was ontvangen was, en behandeld zo worden. daarna niks meer gehoord, en kunnen lezen dat er een onderdeel was besteld, en dat heeft weken geduurd... Mehr ansehen

S7 edge met gebarsten scherm aangeboden op afspraak. Kon niet dezelfde dag gerepareerd worden als beloofd op website. Tweede rit naar Amsterdam om op te halen. Al snel twijfel over de reparatie maar... Mehr ansehen

Mangelhaft

TrustScore 2 von 5

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Alle Bewertungen

4 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Zeer vlotte en correcte afhandeling

Toen ik belde voor een reparatie ging er iets mis met de communicatie maar dat heeft zich helemaal goed gemaakt bij de reparatie. Binnen 1 uur een samsung s7 edge gemaakt. Volgens samsung normen en zonder op en aanmerkingen.
Vol lof over dit professionele bedrijf. Betaal iets meer dan bij de "normale behuizen" maar kwaliteit krijg je er zeker voor terug.

Hopelijk hoef ik er niet meer terug maar als iets ooit stuk gaat "klop het af" kom ik graag bij hun terecht.

Houd dit vast Larsa!!!

27. April 2016

Snelle reparatie en service

-Makkelijk zelf je ophaaldatum kiezen.
-Goed op de hoogte gehouden d.m.v. hun online volgsysteem(elke stap wordt aangegeven).
-Snel weer gerepareerd afgeleverd(maandag opgehaald, dinsdag gerepareerd, woensdag weer in huis)
-Goed/veilig ingepakt geretourneerd.
-Nieuw beeldscherm ziet er weer goed uit.

19. April 2016

uitstekend

De afhandeling was zo snel en correct maandags naar postkantoor gebracht woensdags mobiel weer thuis gebracht.
En ingebruik genomen.
BEDANKT A.M Alderts

16. April 2016

Telefoon defect

Zeer goede en snelle service.
Telefoon defect, goed gemaakt.
Pluspunt; contact voor nacontrolle of alles naar tevredenheid is gedaan.

8. April 2016

Leveren Top werk!

Mijn toestel gebracht en het was met een klein half uur klaar. Het zag er heel netjes uit, alsof het nooit kapot was. Ook hoefde ik niks terug te zetten via Icloud, scheelt jezelf veel werk ;).

Toppers!

24. März 2016

Goede en snelle service.

Ik heb mijn iPhone ter reparatie opgestuurd. Mijn scherm was gebroken.
Dacht ik mijn telefoon minimaal een week kwijt was, maar na een reparatiedag kreeg ik hem weer opgestuurd.
Super goede service.

Tonni

22. März 2016

Snelle en goede reparatie

Het scherm van de tabblad van onze zoon was gebarsten nadat deze op de grond was gevallen. Via onze verzekeraar kwamen wij bij Larsa Telecom uit. Op maandag hebben wij de tablet opgestuurd en donderdag hadden we hem gerepareerd alweer terug. Supersnelle service.
Tablet was ook goed verpakt voor reis, dus kans op beschadiging tijdens reis was minimaal.
Dank Larsa Telecom. Ik kende jullie vooraf niet, maar ben supertevreden over de dienstverlening. Top.

19. März 2016

prima

netjes te woord gestaan en duidelijk telefonische uitleg.

16. März 2016

Kan Larsa iedereen aanbevelen

Mijn Samsung Galaxy S5 deed helemaal niets meer, na 1 telefoontje met Larsa alle documenten binnen 5 minuten in de mail. Telefoon opgestuurd op dinsdag en donderdag ochtend de telefoon weer perfect werkend thuis !
Je kunt de reparatie ook via de website volgen.
Kan iedereen die een defect aan zijn telefoon heeft aanbevelen. Vriendelijke mensen en perfecte service. Larsa Bedankt !

15. März 2016

super!!

Telefoon lijkt weer als nieuw...
2x contact gehad voor het ophalen en toen ik de telefoon weer thuis had..
Super snelle servies!!

14. März 2016