Jätte nöjd med produkterna😁 Jag beställde märket:Star Trading uppladdningsbara ledljus ett 12-pack värmeljus samt ett 3-pack blockljus. Skönt att slippa köpa och byta batterier hela tiden. Kan va... Mehr ansehen
Fantastisk service! Väldigt hjälpsamma över telefon med att beskriva hur vi skulle beställa flatkabel. Vi önskade få varorna så snabbt som möjlig och fick leverans nästa dag. De skickade även direkt... Mehr ansehen
Jag kan verkligen rekommendera Lampgrossen! Jag beställde en ljusslinga som sen strulade lite och inte ville lysa. Mailade och frågade om den kanske var defekt eller om jag gjorde något konstigt vid i... Mehr ansehen
Beställde 2 solcellslampor. Den ena funkade,men den andra hade vi ute flera dagar men fick den inte att lysa. Skickade då en fråga till lampgrossen. Vanliga batterier skulle vi testa.Den lös. Men... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Lampgrossen.se Vi erbjuder: Leverans från Eget Lager Frakt från 49kr Dagliga leveranser Måndag - Fredag: 08:00 - 16:00 Lampgrossen.se startades 2004 och är idag en av Sveriges största butiker på internet med försäljning av ljuskällor, armaturer, julbelysning, fläktar mm. Vårt sortiment inkluderar många välkända märken och vi jobbar ständigt för att erbjuda våra kunder den bästa kvalitén till ett så bra pris som möjligt. Se gärna vårt utbud av: Ljuskällor Belysning Ljusslangar LED-Strips Flatkabel Fläktar Julbelysning
Terminalgatan 23a, 235 39, Vellinge, Schweden
- 040-671 47 16
- info@lampgrossen.se
- lampgrossen.se
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 57 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Det som var bra var den exakta…
Det som var bra var den exakta beskrivningen med skiss som visar lampans fäste . Tack vare det så klarade jag att beställa rätt och paketet hamnade i brevlådan kvickt
Jättesnabb reklamationsbehandling
Hade köpt 42 topplampor till elljusstakar.
Efter några dygn slutade en att fungera.
Gjorde reklamation kl 10:13
Lampgrossen meddelar kl10:46 att dessa lampor är slut hos leverantören och erbjuder återbetalning.
Återbetalar kostnad för lampan kl 12:40.
Kan inte tänka mig mera korrekt och snabb behandling.
Otroligt snabb och bra servie vid en…
Otroligt snabb och bra servie vid en reklamation
Otroligt otrevlig kundservice (Micke)
Otroligt otrevlig kundservice (Micke). Ringde om rek för glödlampa till adventsljusstake och lamporna lyste upp ett helt varuhus. Micke skyller på dimmern. Rekommenderar inget annat och jag får stå för returfrakt. Köp hos en annan leverantör, betala några kronor mer, hos lampgrossen blir det dyrare i slutändan. 229 kr och du äger inget.

Usel kundservice
Beställde lampor till adventsljusstaken, som aldrig dök upp. Enligt PostNord så är varan levererad. Efter mailkontakt med PostNord så blir jag uppmanad att kontakta lampgrossen.se för att de ska göra en reklamamtion på försändelsen. Mailar då Lampgrossen.se och får till svar att leveransen har skett, fick även tid, datum och spårlänk. Svarar vidare att jag vet att leveransen enligt PostNord är gjord, men ingen försändelse har kommit fram. Har efter det inte fått någon som helst respons. Usel kundservice. Det blir första och sista gången jag handlar hos Lampgrossen. Har fått respons, men fick också ett hot om att om jag tar bort mitt omdöme så kan jag få hjälp. Rekommenderar absolut inte detta företag.

Bra utbud med speciallampor
Bra utbud med speciallampor. En var trasig vid leverans och Lampgrossen löser det snabbt med att skicka en ny! Tack!
Dålig packetering, dyr retur
Beställde en adventsljusstake. Den var endast packad i wellpapp, upplevde hela ljusstaken som skev och stött. Bestämde mig då för att returnera. De tar 150 kronor (!) för returen trots att jag redan betalat 69kr för frakten. Eftersom det kostade 66kr att skicka via PostNord returnerade jag det hos posten. Känns som att det här företaget satt i system att skicka dåliga varor som man känner att man måste behålla för att frakten är så dyr/ tjänar pengar på returerna. Rekommenderar inte denna sida, kommer aldrig handla från lampgrossen igen.

Onödigt komplicerat att returnera
Mycket bra hjälp från supporten.
Köpte en felaktig ljusslinga
Köpte en felaktig ljusslinga, fick omedelbart svar på mail att de skulle skicka en ny. De fixade även att skicka paketet till en alternativ adress. Utmärkt service och föredömligt bemötande!
Fantastiskt snabb leveranstid
Hej och tack för den fantastiskt snabba leveransen! Mindre än 23 timmar efter beställning kunde leveransen hämtas ut på utlämningsställe.
Vill också skicka ett extra tack till den av er som bemödade sig med att skriva en personlig handskriven hälsning till mig! Så gulligt meddelande.
Mvh Elisabeth Eriksson.
Otroligt snabb leverans!!
Otroligt snabb leverans!!! Beställde på eftermiddagen och kunde hämta ut på ombud på förmiddagen dagen efter!
Löser problemen!
Fick min leverans helt enligt plan - men glaset på en lykta hade krossats i transporten. Ingen fara, kontakt med kundtjänst, de skickade nytt glas på direkten, någon dag senare var allt löst.
Det är ju toppen när allt funkar, men det är när det blir fel som man ser vilka leverantörer som är seriösa och snabbt löser problemen. Lampgrossen hör till dem som löser problemen, om man nu har otur och får något problem. Ser fram emot att fortsätta beställa från dem.
Tack för mycket snabb leverans!
Tack så hjärtligt för den fantastiskt och glädjande snabba leveransen! Paketet anlände ju faktiskt bara ett dygn efter min beställning.
Och det hade jag inte räknat med. Jag var inställd på att försändelsen skulle vara framme tidigast på måndagen eller tisdagen. Nu kunde jag glädja mig åt den förbättrade belysningen redan under helgen. Tack för det!
Helt suverän hjälp och snabb leverans
Helt suverän hjälp och snabb leverans, köpte flera olika glödlampor
Undvik att handla här
Riktigt uselt. Produkten jag köpte överensstämmde inte med bild på hemsidan. Jag ville därför returnera lampan vilket visade sig vara mycket svårt. Man har uppenbarligen gjort allt för att förhindra detta. Dålig kundservice, svårt att få kontakt, ingen återkoppling på felaktig marknadsföring, inga returnotor etc. Returer verkar motarbetas som en del i företagspolicyn?

Antwort von Lampgrossen
MYCKET nöjd med deras support.
MYCKET nöjd med deras support.
Beställde en takfläkt, som dessvärre var slut och hade ett osäkert leveransdatum. Men så till slut kom det in några i deras lager och min beställning låg kvar. Dom var snälla nog att hålla en i mitt namn medans jag var på semester.
Nu är den ihopmonterad och sitter i stugan. Den gör sitt jobb och bäst av allt är att den är fjärrkontrollerad😊.
En stor eloge till deras support.
Jag köpte en dimmer via lampgrossen
Jag köpte en dimmer via lampgrossen. Tyvärr fel kulör och varan returnerades. Ingen returavi medsänd. Returfrakten fick jag stå för själv 140kr med Postnord.
Dessutom ska jag nu betala ytterligare 69kr för vad vet jag ej. Tack men nej tack. Lampgrossen har jag handlat färdigt av. Med vänlig hälsning, Lena
Bra kundservice
Mailade en fråga kring val av ljuskälla till en takkrona och fick svar inom en vecka. Köpte de rekommenderade lamporna och det blev jättebra!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.