Den bedste service og de fedeste lamper fra Moretti Luce. Mai-Britt har hele vejen igennem givet fantastisk råd og vejledning. Vi har købt en del lamper som produceres i Italien. Jeg kan kun sige “ kø... Mehr ansehen
Den bedste vurdering kan gives når der opstår et problem. Der var nogle - nok selvforskyldte - problemer med leveringen af de lamper vi havde bestilt. Når jeg giver fem stjerner skyldes det den u... Mehr ansehen
Jeg bestilte en lampe til en god pris. Den blev afsendt hurtigt, men der var sket en misforståelse mellem grossisten og lamperoneline.dk, så min adresse var angivet forkert. Derfor kunne GLS ikke brin... Mehr ansehen
Jeg bestilte 2 lampeskærme i glas og betalte. Da skærmene ankom med posten, kunne jeg konstatere en revne i den ene. Jeg orkede ikke at reklamere da jeg ikke vidste om det var posten eller firmaet og... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
LamperOnline.dk er en netbutikmed moderne designerlamper og traditionelle lamper fra bl.a. Steinhauer Lighting, klassiske kvalitetslamper fra bl.a. Karlskrona Lampfabrik, Nostalgia Design, C'est Vaqué og Delite, samt håndlavede lamper fra Moretti Luce, Foresti & Suardi og Andromeda. LamperOnline har eksisteret siden 2008 med samme ejere.
Fårdrupvej 18, 4200, Slagelse, Dänemark
- mail@lamperonline.dk
- lamperonline.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Hurtig ordrebehandling med god information om forventet leveringstid, og den blev overholdt.
Der henvises til titlen.
Ombytning uden problemer og igen hurtig ekspedition.
Hurtig, og god behandling
Hurtig levering (til Sverige!), og fragten blev meget billigere end først angivet fordi de kunne få det ned i en kuvert. Det er tydeligt at der er mennesker bag, ikke bare et bestillingsprogram. Fint gjort!
Nem og hurtigt
Super hurtig levering. Lampe og billede stemte fint overens. 100 procent tilfredshed.
Utroligt god betjening
Jeg kan ikke huske sidst jeg fik så god betjening i en butik (shop eller almindelig forretning).
Troværdig og god service
Let tilgængelig web shop og hurtig levering
Her og nu!
Da ingen lampeforretninger i dag øjensynligt sælger skærmholdere til bordlamper, fandt jeg jer på nettet.
Bestilling onsdag. Varen lå i min postkasse fredag.
Det kalder jeg hurtig betjening👏👏👏👏👏

Antwort von LamperOnline.dk
Fik hurtigt svar på forespørgsel af lagerstatus og guidet til lignende produkt, sammenholdt med super hurtig levering er det klart en anbefaling fra min side
En god oplevelse
Helt igennem en Ok handel. God og hurtig kommunikation, fair leveringstid og rimelig pris. Tak.
God oplevelse
god service og hurtig levering. Anbefaler at handle hos Lamperonline.dk
SUPER service
Købte 2 søde lampetter. Det viste sig at der manglede en vigtig (dims) i den ene. Det var jeg ked af og klagede min nød. Fik omgående sendt en ny lampe. DET ER FLOT SERVICE. Ingen kan jo se hvad kassen indeholder. TUSIND TAK igen.
Alt virker så det skal. Kan anbefale det hvis man mangler en lampe :-)
Service ok
Fik hvad jeg bestilte , og meget hurtigt
alt perfekt
Poul
Fin service ( skønt varen var med fejl)
Jeg fin en fin service tros, der var en fejl i varer - modtog en ny hurtig igen, som var ok.
jeg har ikke modtaget min lampe endnu
Jeg har bestilt den 16.dec.lovet den 22.dec

Antwort von LamperOnline.dk
Nem og lige som det skal være!
God kundeservice, ringede og bestilte lige op til jul, og fik leveret dagen efter. Perfekt service!
SUPER service - Personlig og hjælpsom - Bedre end at handle i en fysisk butik
Jeg var på jagt efter to bestemte Waterquest væglamper i en farve, der var udgået. Lamperonline var yderst hjælpsomme og hjalp mig med at finde/få lamperne. Eneste lille malurt: De tilkøbte pærer var med stor fatning i stedet for lille.

Antwort von LamperOnline.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.