LampenOnline.com Bewertungen 110

TrustScore 3.5 von 5

3.4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne webshop met scherpe prijzen m.b.t. hetgeen ik zocht. Na bestellen een mailtje ontvangen dat verzending wel 2-3 dagen kon duren. Maar na mailen vrij snel mails terug gekregen van een medewerker... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onlangs heb ik een armatuur van het merk SLV besteld voor in de tuin, in de kleur van het gebruikte staal(cortenstaal) in onze tuin. Snelle levering, solide armatuur, goed verpakt, mooie kleur(roest),... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestelling, afhandeling en verzending verliepen feilloos. Er wordt zelfs rekening gehouden met wensen die je in de bestelling vraagt. Er wordt persoonlijk contact genomen per mail. Heel aangenaam... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Verlichting besteld welke volgens de site op voorraad was. Wel betaald maar geen bevestiging of lampen ontvangen. Klantenservice is onbereikbaar , op email wordt niet gereageerd. Dit gaat op oplichtin... Mehr ansehen

3.4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bedrijf levert defecte spullen en klantenservice wil dat niet oplossen.

Ik zou iedereen met klem adviseren hier NIETS te kopen!! Dit bedrijf levert defecte lampen; als je als klant hiervan melding maakt wordt je [onvriendelijk!] geattendeerd op het feit dat dit onvermijdelijk is bij de prijzen welke het bedrijf hanteert. Daarnaast had ik een kritische review geschreven op de site van deze firma, maar deze plaatsen ze dus NIET. Kortom: vertrouw die positieve reactie op hun eigen site NIET !!

19. Januar 2018

Voor de tuin 14 buitenlampen gekocht

Voor de tuin 14 buitenlampen gekocht, natuurlijk waren die niet op voorraad en waren we er op voorbereid dat het bezorgen langer zou duren. Toch in een klein weekje alles binnen en in orde bevonden na controle. Ik moet ze nog gaan monteren in de tuin, maar verwacht geen problemen.

2. Oktober 2017
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Lampen en armaturen besteld en betaald

Lampen en armaturen besteld en betaald. Bevestiging ontvangen. 10 dagen niets gehoord of gezien! Gebeld met nummer geen gehoor....ondanks 'bereikbaar van 10 tot 10'. Uiteindelijk vriendelijke dame aan de lijn en opgelost.

23. Juni 2017

Zeer slecht klantenservice

Zeer slecht klantenservice. Niet werkende ledlampen binnen gekregen maar voor nieuwe exemplaren zou ik een nieuwe bestelling moeten plaatsen waar dus verzendkosten bij zouden komen. Aangegeven het hier niet mee eens te zijn en vervolgens te horen gekregen dat dit het beleid is en hier geen uitzondering op gemaakt kan worden. Vanzelfsprekend elders nieuwe lampen besteld (zonder verzendkosten)!

6. Juni 2017

Beste Remco,

Dat is juist, dat is onze policy maar u heeft het bedrag van de led lamp keurig gecrediteerd gekregen toch? Dat vergeet u er bij te vermelden.

Mvgr.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onjuiste informatie en de meeste botte klantenservice denkbaar

Zeer slecht. Website bevat onjuiste informatie en de klantenservice (Stephan Broeders) is uitermate onvriendelijk. Wat een botte zak is dat. Drie LED buitenlampen gekocht. Volgens de website 7,7W 2700k. Volgens de doos (en de website van de fabrikant) 6,3W en 3000k. Gemeld en vervolgens een emailwisseling waar de honden geen brood van lusten.. Ik had nota bene niet eens ergens om gevraagd.

24. Mai 2017

Beste klant,

Ik denk dat ik wel kan inschatten wie u bent en het is duidelijk dat we niet op dezelfde golflengte zitten. En daarnaast noemt u me nu al voor de 2e keer een botte zak, die kreeg ik onze emailwisseling ook al naar mijn hoofd geslingerd.
Ik heb snel en adequaat op uw emails geantwoord en gezegd dat we het gaan uitzoeken als u mij foto's stuurt dat het product ook daadwerkelijk afwijkt. Meer kan ik niet voor u doen op woensdagavond tussen 20.00 en 00.00, ik heb mijn best gedaan en we zien de foto's graag tegemoet.

Met vriendelijke groeten,

super service!

Hele snelle levering, s'avonds om 21 uur besteld en de volgende dag de lamp al in huis, inclusief een extra bestelling die ik later had geplaatst.

17. März 2017

Prima klantenservice

Ik had een fout gemaakt met het retour sturen van een artikel (naar het verkeerde bedrijf....)
Probleem werd door de klantenservice van LampenOnline vlot en erg netjes opgelost.
Dat is in ieder geval dus goed geregeld.

15. Februar 2017
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

De klant is altijd fout

Ik kocht een Philips myLiving Dyna 532343016 led plafondlamp. Nu heb ik 'm thuis achter een dimmer gehangen en hij begon meteen te brommen. Ik bellen voor de klacht maar de uitleg was dat wanneer er niet bij staat dat ie dimbaar is dan is ie ook niet dimbaar. Erg logisch maar je moet het maar weten. Handig was geweest als er aangegeven was dat deze lamp NIET dimbaar was. Dan had ik info gehad en kon ik een betere keuze maken. De "klantenservice" vond dat de lamp niet aan mijn verwachtingen voldeed en ik zelf de retourkosten moest betalen. Heb ik ook gedaan alleen zal een vervangende lamp NIET meer bij lampenonline gekocht gaan worden. Ik heb intussen bij IKEA de Hektar rail gekocht die overigens geheel van metaal is en niet geheel van plastic.

11. Februar 2017
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Slechte afhandeling

2 lampen besteld die volgens de website binnen 5 werkdagen geleverd zouden worden, braaf vooruit betaald via Ideal. Op dag 5 een mail dat de lampen niet op voorraad zijn bij hun leverancier en dat het in week 1 geleverd gaat worden. Week 3 heb ik er maar een mailtje aan gewaagd. Excuses mevrouw ze zijn nog steeds niet aan ons geleverd we verwachten ze in week 7, omdat ik ze al op 21December heb besteld en niet langer wou wachten heb ik de bestelling geannuleerd. Mijn geld zou binnen de wettelijke termijn van 14dgn geretourneerd worden. Helaas ook dat blijkt lastig!
Dat jullie niet op tijd kunnen leveren.. is niet jullie schuld, maar een slechte afhandeling wel!
Dus bij deze nogmaals het dringende verzoek, stort mijn geld terug!

*bestelnummer 100077866

*ik heb zojuist een bijschrijving van jullie ontvangen! 2 herinneringsmailtjes en 9 dagen na verstrijken van de 14dgn. Bedankt voor de afhandeling.

8. Februar 2017

Beste Lynn,

Onder welke naam had u besteld? Gisteren hebben we een hoop terugbetalingen de deur uit gedaan.

Naar aanleiding van uw mail van gisteren is gisteren al via Multisafepay de betaling terug gedraaid.

Mvgr.

Stephan Broeders

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr