Fijne webshop met scherpe prijzen m.b.t. hetgeen ik zocht. Na bestellen een mailtje ontvangen dat verzending wel 2-3 dagen kon duren. Maar na mailen vrij snel mails terug gekregen van een medewerker... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestelling, afhandeling en verzending verliepen feilloos. Er wordt zelfs rekening gehouden met wensen die je in de bestelling vraagt. Er wordt persoonlijk contact genomen per mail. Heel aangenaam... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Mijkenbroek 48, 4824 AC, Breda, Niederlande
- 0762031940
- info@lampenonline.com
- lampenonline.com
Das haben sich andere Leute angesehen
Ben ik opgelicht?
Een maand geleden nieuwe lamp voor de oven besteld. Tot op heden niets ontvangen. Op mijn mailberichten wordt niet gereageerd. Voelt als een malafide bedrijf.
Ben ik opgelicht?
Verlichting besteld welke volgens de site op voorraad was. Wel betaald maar geen bevestiging of lampen ontvangen. Klantenservice is onbereikbaar , op email wordt niet gereageerd. Dit gaat op oplichting lijken, actie om geld terug te vorderen is in gang gezet. Hier niets bestellen dus.
Communicatie en levering
Na bestelling, reactie dat producten binnen 3 werkdagen zouden worden verstuurd. na 10 dagen (zonder tegenbericht) contact opgenomen. Er was iets misgegaan met verwerken bestelling. Kan gebeuren. Vervolgens ontvang ik de producten wederom later dan gecommuniceerd.
5 dagen geleden mail gestuurd
5 dagen geleden mail gestuurd. géén reactie. dit is geen service
Zeer slechte telefoon contact van half…
Zeer slechte telefoon contact van half 10 tot half 3 .
Kreeg niemand aan de tel. Ingesproken nog niet terug gebeld ,,!!!
Vandaag de 6 de dag nog steeds geen lampen . Hopelijk komen ze morgen . Erg jammer .
Per abuis heb ik mijn lamp naar een…
Per abuis heb ik mijn lamp naar een ander adres verzonden, LampenOnline.com heeft snel en keurig meegewerkt. Goede service!
Zeer goede telefonische bereikbaarheid…
Zeer goede telefonische bereikbaarheid en verkeerde zending (waar Lampenonline niets aan kon doen) direct kunnen retourneren en goede besteliing onderweg !
Aanrader
Lampenonline biedt goede kwaliteit en…
Lampenonline biedt goede kwaliteit en een geweldige service! Een lamp ging binnen korte tijd kapot. Deze is kosteloos vervangen. Top!
Ontbrekende onderdelen
Staande lamp besteld. Zeer snel, maar helaas incompleet geleverd.
Gemeld en zeer snel een reactie (zonder excuses) dat de ontbrekende onderdelen dezelfde dag worden nagestuurd. Helaas de volgende dag geen ontbrekende onderdelen.....ik vind dit geen service/reclame voor het bedrijf.

Antwort von LampenOnline.com
Onlangs heb ik een armatuur van het…
Onlangs heb ik een armatuur van het merk SLV besteld voor in de tuin, in de kleur van het gebruikte staal(cortenstaal) in onze tuin. Snelle levering, solide armatuur, goed verpakt, mooie kleur(roest), mooi lichtbeeld, kortom een 👍voor in de tuin. Tip van Flip: smeer wel even de aanwezige schroefdraad(alu) en boutjes(rvs) in met vaseline voordat je hem in de tuin zet, zo kun je het armatuur mocht het nodig zijn ooit nog weer demonteren/servicen.

Ideale webwinkel
Ideale webwinkel. Mooie lichtset aangekocht met technische ondersteuning van de verkoper. Reageert snel met oplossing. Snel verstuurd en goed verpakt. Aanrader !!
Helemaal top!
Ik schrok een beetje van de reviews omdat ik mijn aankoop al voltooid had. Maar een super ervaring zijn duidelijk in de communicatie reageren snel en vriendelijk.
Ik bestel hier de volgende keer zeker weer.

Ruim assortiment, snelle levering
Overzichtelijke webshop, snelle levering van goederen en ruim assortiment. Ook voor reeds uit productie genomen artikelen (SLV buitenverlichting)
Zeker voor herhaling vatbaar voor toekomstige bestellingen. 5 sterren

Antwort von LampenOnline.com
Geld retour duurt lang, zelf achteraan gaan
Bestelling ging goed. Netjes geleverd. Retour moest zowel online aangemeld worden als een formulier invullen en meesturen.
Zelf in de gaten houden of je je geld terugkrijgt. Bij navragen (duurde al geruime tijd) krijg je te horen dat ze de wettelijke termijn voor terugbetaling aanhouden. Wanneer deze termijn verstreken is weer een mail en dan betalen ze eindelijk. Voor mij geen tweede keer. Jammer want ik had nog heel wat nodig maar ik heb zeker geen positief gevoel bij dit bedrijf.
De wet is erg duidelijk over wanneer er terugbetaald moet worden. Namelijk “uiterlijk binnen veertien dagen na de dag van ontvangst van de verklaring tot ontbinding”. De wet geeft aan dat je moet terugbetalen binnen 14 dagen nadat een consument aangegeven heeft te willen retourneren, NIET 14 dagen nadat je het product daadwerkelijk retour hebt ontvangen.
Retour 26 september aangemeld en verstuurd. Geld 12 oktober retour ontvangen.

Antwort von LampenOnline.com
Prima product en snelle levering
Nette, snelle en correcte afhandeling.
De led spotjes doen het prima.

Heel tevreden
Heel tevreden. Bestelling opgemaakt en enkele dagen later thuis zonder enig probleem. Lampen goed verpakt. Was nodig. Verpakking beschadigd maar de lampen waren na een test in orde.

Antwort von LampenOnline.com
Snelle en correcte levering voor een nette prijs
Wat je mag verwachten!
Blij met de producten en levering ervan!
Fantastische ervaring
Fantastische ervaring! Goed contact en denken mee. Had een bestelling geplaatst wat blijkbaar niet op elkaar aansloot. Gelijk een belletje gekregen en de juiste combinatie gemaakt! Aanrader
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.