Lajka Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jag tycker säljaren var väldigt påstridig och då jag har svårt att t in information pga utbrändhet kände jag mig pressad att fatta ett beslut jag inte riktigt förstod. Men den upplevelsen vägdes sen... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Fick information från säljare att ni förmedlar rabatter åt Telia. Då jag aldrig hört talas om Lajka innan ville jag dubbelkolla, ringde Telia och de säger att det inte stämmer, att de inte har något... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Första samtalet lite rörigt och oklart varifrån man ringde, påtalade detta via supporten. Blev kontaktad igen och fick då bra tydliggörande och svar på mina frågor vilket var positivt. Upplevde gott... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Blev uppring och erbjuden ett fantastisk erbjudande. Tackade ja . Erbjudandet gör att jag får både bättre mottagning, mer internet utomlands samt billigare abonnemang. Proffsig bemötande och trevligt... Mehr ansehen

Kontaktinformationen

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

68 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

68 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Att ångra sig gick snabbt o enkelt

Att ångra sig gick snabbt o enkelt, Matteo hjälpte mig proffsigt!

18. Mai 2026

Antwort von Lajka

Tack Cecilia. Att ångra sig ska vara lika enkelt som att tacka ja

Ibland går ett beslut lite snabbt, och då är det viktigt för oss att du som kund känner dig trygg hela vägen. Kul att Matteo hjälpte dig proffsigt, och du är varmt välkommen tillbaka när det känns rätt

Kunnig och samarbetsvillig

Kunnig och samarbetsvillig, mycket nöjd

Antwort von Lajka

Tack Tony. Det är kort sagt så här vi vill jobba: kunna vår sak, vara lätta att ha att göra med och få kunden i mål utan krångel

Kul att du blev nöjd

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag har fått ett trevligt och…

Jag har fått ett trevligt och proffesionellt bemötande. Dom är pålitliga och återkommer när dom säger att dom behöver kontrollera vissa uppgifter.

Tack Dag. Det här gillar vi att läsa

Att återkomma när man sagt att man ska göra det låter enkelt, men det är ofta där förtroendet byggs.

Kul att höra att våra kollegor tog hand om dig på ett professionellt sätt

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trevligt bemötande av de personer som…

Trevligt bemötande av de personer som hjälpte mig så allt blev rätt och till ett juste pris.

Antwort von Lajka

Tack Marie. Det är exakt där vi vill hamna: att allt blir rätt, priset känns rimligt och kontakten känns enkel från start till mål

Kul att höra att våra kollegor tog hand om det på rätt sätt

Positiv upplevelse!

Känns tryggt och säkert med bra bemötande! Fin kontakt med kundservice som tom ringde upp för att svara på en enkel fråga.

11. Mai 2026

Tack Jessica. Så ska det kännas

Även en enkel fråga förtjänar ett ordentligt svar, och behöver vi ringa upp för att få det rätt så gör vi det.

Kul att höra att kontakten med kundservice landade så bra

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Blev mycket mycket mycket bra bemöt av…

Blev mycket mycket mycket bra bemöt av Daniel och Alex som jobbar på lajka . Blev erbjuden mycket bra erbjudande och de sänkte min nu varande pris med nästan 800kr per månad

12. Mai 2026

Tack Rajinderpaul. Kul att höra att Daniel och Alex gav dig ett bra bemötande

Att se över priset och försöka förbättra kundens lösning är en självklar del av jobbet för oss, så extra roligt att det blev så stor skillnad här

/ Lajka

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr