Jag tycker säljaren var väldigt påstridig och då jag har svårt att t in information pga utbrändhet kände jag mig pressad att fatta ett beslut jag inte riktigt förstod. Men den upplevelsen vägdes sen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Första samtalet lite rörigt och oklart varifrån man ringde, påtalade detta via supporten. Blev kontaktad igen och fick då bra tydliggörande och svar på mina frågor vilket var positivt. Upplevde gott... Mehr ansehen
Karlavagnstorget 2B, 417 50, Göteborg, Schweden
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Fick information från säljare att ni förmedlar rabatter åt Telia. Då jag aldrig hört talas om Lajka innan ville jag dubbelkolla, ringde Telia och de säger att det inte stämmer, att de inte har något samarbete med er alls. Lajka finns inte heller med på listan av återförsäljare av Telias abonnemang på deras hemsida.
Så tyvärr inte särskilt förtroendeingivande, om än det är en lovvärd idé i övrigt att konkurrensutsätta mobiljättarna och hjälpa till med att förhandla rabatter.

Antwort von Lajka
fick bra svar på alla mina frågor om mobil abonnemang.så att det löste sig.även från gustav andersson.

Antwort von Lajka
Lurades att teckna om mobilabonnemang, priset blev ett helt annat än vad försäljaren uppgav. När jag sedan kontaktade Lajka fick jag ingen hjälp eller stöd. Vägrades även tala med ansvarig för telefonförsäljarna.

Antwort von Lajka
blev oombedd uppringd av Philip Åkerfeldt från ett företag jag aldrig hört talas om: Lajka (nej inte rymdhunden...) säger att han ringer för TRE och att mitt abonnemang där kommer att höjas i december 2026 - ville att jag ska sätta på högtalare på telefonen så att jag kan "godkänna" nya abonnemanget varpå jag svarar att han får skicka mig det - jag avböjde det - oseriöst om TRE inte ringer mig personligen utan måste göra det via Lajka... dessutom är abonnemanget dyrare. Sedan offert på ett dyrare bredband än vad jag redan har, Nej tack kom med nåt som förgyllar vardagen.. Får väl hitta annan leverantör framöver

Antwort von Lajka
Lurade min dotter med rabatt på befintligt abonnemang hos Tre som försäljaren utgav sig att vara ifrån. Visade sig sedan bli mycket dyrare och dessutom beställdes ett modem som hon inte ens behöver för ytterligare kostnader per månad. Vi ringde till Tre som sa att detta låter mycket märkligt. Dessutom stod m i t t namn i avtalet Lajka skickade ut. Jag har stått på hennes abonnemang tidigare innan hon blev myndig men det är flera år sedan. Illa, riktigt illa. Tur det är 14 dagars ångerrätt så hon snabbt kunde dra sig ur detta.

Antwort von Lajka
Första samtalet lite rörigt och oklart varifrån man ringde, påtalade detta via supporten. Blev kontaktad igen och fick då bra tydliggörande och svar på mina frågor vilket var positivt. Upplevde gott bemötande.

Antwort von Lajka
Men den upplevelsen vägdes sen snabbt till ett mer positivt då Fredrik på kundtjänst tog hand om mina frågor och all oro på ett mkt respektfullt sätt som jag är
Mkt tacksam för. Utan hans insats hade jag nog valt ett annat betyg. Hans bemötande och tålamod var guld värt. Tack 🙏

Antwort von Lajka
Jag har haft kontakt med en jätteduktig och trevlig person från Lajka som heter Matheo, han har fixat mobil abonnemang till mig och min familj, så proffsigt han är. Tackar honom så mycket.

Antwort von Lajka
Fantastiskt upplevelse, väldigt bra och goda kunskap som båda säljarna och personalen har på sig. Simon och Alex är topp.

Antwort von Lajka
Mycket tydlig information om abonnemang och bindningstider bra bemötande och även när jag ringde kundtjänst ca två veckor senare så var det rimlig väntetid och snabbt svar på mina frågor

Antwort von Lajka
Snabb och effektiv service, lätt att komma fram och få svar på frågor. Trevligt bemötande. 🥰

Antwort von Lajka
Tur att jag inte tackade ja till att flytta till er 24 månaders bindningstid. När jag fick reda på att ni hette ”Lajka” avböjda jag genast förslaget. Jag påpekade att det här känns oseriöst, varpå säljaren svarade ”men vad är det för skillnad?”.
Ja enligt mig är det en j*vla skillnad. Lär era säljare att inte jiddra med potentiella kunder ni ringer
Oseriöst upplägg, oseriöst namn.

Antwort von Lajka
Så dåligt att sälja till äldre personer som inte förstår allt ni pratar om!

Antwort von Lajka
Lajka suger hästpung! Lögnare och bedragare! Jag som VIMLA kund blev uppringd av någon som sa sig ringa just från VIMLA. Han tackade mig som lång trogen kund och ville nu hjälpa mig att få ner mina kostnader. Ok bra tänkte jag, men frågade om han faktiskt ringde från VIMLA, kändes konstigt allting. Då kröp det fram att det var från Lajka men att jag med mina abonnemangskostnader om 529kr skulle kunna få bättre pris av honom. Jag hann knappt svara att det priset stämmer inte för jag betalar 330kr då slände han på luren i örat. Kontentan är att de vill lura de som inte har koll och byta till annan leverantör för att de ska tjäna pengar! Lögnare och bedragare, akta er!!!

Antwort von Lajka
Trevligt och professionellt kundbemötande med fint erbjudande.

Antwort von Lajka
Blev uppring och erbjuden ett fantastisk erbjudande. Tackade ja . Erbjudandet gör att jag får både bättre mottagning, mer internet utomlands samt billigare abonnemang. Proffsig bemötande och trevligt samtal med representater från Lajka. Super nöjd 👍👍👍

Antwort von Lajka
Grym servis av Fredrik på lajka tack för hjälpen

Antwort von Lajka
Skönt at få en öppen trevlig kundservice och att man får alla papper på bordet är klar enkel att läsa är ett stort plus

Antwort von Lajka
Blev uppringd av en kille som vägrade acceptera att jag inte va intresserad. Skickade efter mycket tjat ett erbjudande som va sämre än mitt befintliga 😂 Dagens tips, kolla alltid med er ordinarie leverantör innan ni tecknar ett värdelöst avtalet

Antwort von Lajka
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.