Vom Unternehmen geschrieben
Laguna er startet af to søskende drevet af lidenskab, kreativitet og mod. Vores passion for håndlavede smykker formes af ønsket om at dele unikke fortællinger og bryde med det konventionelle. Hvert smykke er skabt med en særlig historie, designet til at udtrykke individualitet og sætte et personligt præg på stil. Vores mission er at tilbyde en særlig oplevelse ved at skabe håndværksmæssigt skabte smykker i stedet for masseproducerede varer. Vi ønsker at inspirere og forbinde gennem kærlighed til kreativitet, håndværk og unikke historier. Kundetilfredshed er kernen i Laguna, og vi stræber efter stærke relationer, der bygger på tillid og overgår forventninger. Vi ser frem til en spændende fremtid, hvor Laguna ikke blot er en smykkeforretning, men et fællesskab. Din stemme er afgørende, og vi opfordrer dig til at dele dine tanker og ideer med os. Lad os sammen skabe magi og forme en fremtid for Laguna fyldt med fælles kreativitet og glæde. Velkommen til Laguna-familien!
Teglstrupvej 6B, 1. Tv, 2100, København Ø, Dänemark
- Info@laguna.dk
- laguna.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Fantastisk unikt produkt
Jeg købte et par øreringe med kirsebærblomster og fik et fantastisk unikt produkt med fine detaljer. Flere af mine venner har kommenteret dem positivt! Desuden super fin og overskuelig hjemmeside. Det er ikke sidste gang jeg handler hos Laguna.
Gode produkter til de rigtige priser og…
Gode produkter til de rigtige priser og super hurtiog levering :-)
God oplevelse
Alt gik som det skulle og øreringene var som på billederne.
Søde detaljerige øreringe
Jeg har købt et par øreringe fra Laguna.dk og vil klart gøre det igen. Selve produktet var rigtigt fint med de sødeste detaljer, og leveringen var hurtig.
5/5!
Meget fine produkter og rigtig god service! Jeg kan klart anbefale solsikke-øreringene!
Meget fine øreringe
Meget fine øreringe. De er lette i ørene og man kan se at de faktisk er håndlavede. Ingen problemer med shipping, det gik super hurtigt.
Rigtig fine håndlavede øreringe
Rigtig fine håndlavede øreringe, samt god kundeservice og hurtig levering. Kan klart anbefales!
Jeg købte Monstera Øreringene til min…
Jeg købte Monstera Øreringene til min mor som gave og hun er super glade for dem! Kvaliteten er i top og leveringeren var problemfri, så intet at sætte en finger på.
5 stjerner herfra!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.