Lägenhetsbyte.se Bewertungen

1'057
TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Omfattande eftersom det är mycket och viktigt information som ska hanteras i ett byte för att det i slutänden ska fungera smärtfritt. All information var ändå enkel att hantera och hela processen har... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ok sida men helt orimliga priser. För min lägenhet i Sthlm kostar det det SJU GÅNGER så mkt att annonsera som på konkurrentens sida. Man märker ju det eftersom annonser försvinner hela tiden för att f... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Detta är andra gången vi byter lägenhet via Lägenhetsbyte.se och vi är väldigt nöjda. Denna gång använde vi deras Bytesansökan-tjänst som också underlättade enormt i och med att det var ett 3-partsbyt... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Helt ok sida. Det tar dock ovanligt lång tid att ens hitta ett byte. Mitt intryck är att de flesta på denna sidan egentligen inte är ute efter att byta sin lägenhet men mest fiskar. Det är skoj att se... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Wohnungswirtschaftsunternehmen
  2. Wohnungsvermietungsagentur

Vom Unternehmen geschrieben

Sveriges största bostadsbytarsajt hjälper dig att komma i kontakt med tiotusentals annonser från hela landet där folk som du vill byta bostad.

Kontaktinformationen

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

1057 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 97 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

(1'057)

235 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra algoritm som man kan anpassa…

Bra algoritm som man kan anpassa efterhand om man vill för att få fler och elller relevanta bytesobjekt. De flesta på sajten är också aktiva vilket gör sökandet någorlunda effektivt.

30. Oktober 2025

Hej Peter!

Tack för din fina feedback!
Vad roligt att höra att du upplever att algoritmen fungerar bra och att sökandet känns effektivt tack vare aktiva användare. Tack för att du delar din upplevelse med oss!

Super enkelt och smidigt

Super enkelt och smidigt

29. Oktober 2025

Antwort von Lägenhetsbyte.se

Tack för att du delar din feedback med oss, det gläder oss att höra att du upplever vår tjänst som enkel och smidig!

Appen var litet osmidig.

24. Oktober 2025

Tack för din feedback.
Appen är nu uppdaterad och kommer fortsätta justeras så att den fungerar lätt och användarvänligt inom kort.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det verkar som de flesta som vill byta…

Det verkar som de flesta som vill byta finns här.
Mycket är bra men jobbigt de gånger ni uppdaterat det tekniska, svårt att förstå.
Lite jobbigt att bli kontaktad av väldigt många som ligger långt utanför önskemålen, tror dock att mitt tålamod att svara alla vänligt!!!! gav resultat. Märkligt att det stod att min svarsfrekvens var 60% när jag svarade på allt.
Man får ha stort tålamod med personer som aldrig svarar men gladeligen klickar grönt. Vilket gör att det finns en massa gröna kedjor som aldrig går att realisera.

22. Oktober 2025

Hej Lina!

Tack för din feedback!
Vad roligt att du tycker mycket fungerar bra. Vi tar till oss dina synpunkter om dom tekniska uppdateringarna och matchningarna.

Braa

Brabrabraa

22. Oktober 2025

Hej Jane!

Tack för din positiva feedback!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Tyvärr är det för många oseriösa som…

Tyvärr är det för många oseriösa som inte svarar när man får en lägenhet träff Väldigt synd , för det är ett heltids jobb och vara aktiv för byte .
Men tillslut hittade jag ett byte , men man får inte ha förstora krav . Då är det omöjligt och hitta ngn lägenhet . Ett tips bara ..
Sen tycker jag att lägenhet byte kan ta bort alla som inte betalar , då de inte kan svara på mejl . Och blir passiva

23. Oktober 2025

Hej Liselotte!

Härligt att du hittade ett byte, även om det tog lite längre tid! Självklart tar vi till oss av din feedback.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Lång tid för byte, dålig sida på mobil

Tog lång tid att hitta ett relevant byte, sidan är inte användarvänlig och på mobil är den riktigt kass.

Hittade tillslut ett byte och när det väl var bestämt var byteskedjan väldigt lätt att följa och lägenhetesbyte hade ett bra system för det.

19. Oktober 2025

Hej Josefin!

Tack för att du delar din upplevelse och återkommer med din feedback, den tar vi till oss!

Smidigt och bra

Smidigt och bra! Tacksamt med bytestjänsten! Lite väl dyrt kanske men utöver det så är det 👌🏻👌🏻

21. Oktober 2025

Hej Oscar!

Tack för att du delar din fina upplevelse med oss, och grattis till bytet! 🎉

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det tar sin tid att lära sig hur man…

Det tar sin tid att lära sig hur man ska samarbeta med systemet, få erfarenhet av hur det fungerar, har skall vara aktiv, var det är värt att lägga ner tid på. Jag rekommenderar Lägenhetsbyte.se, bästa mest seriösa på marknaden

15. Oktober 2025

Hej Eva!

Vad fint att du delar din upplevelse med oss, det gläder oss att höra att den är positiv! Tack för din rekommendation, det uppskattar vi.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Välutvecklad tjänst för lägenhetsbyte.

Bra och välutvecklad tjänst. Väldigt användbart med chattgruppen som skapas när det blir matchning. Dock många matchningar där personar kan hoppa av plötsligt när de hittar en bättre matchning.

13. Oktober 2025

Hej Omar!

Tack för att du delar din feedback med oss, vi tar till oss av den!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bästa vi gjort att gå med vi fick byte…

Bästa vi gjort att gå med vi fick byte och flyttade 1/12 24 så vi har bott 1 år i nya lägenheten

28. Oktober 2024

Hej Cristina!

Tack för din fina feedback, det värmer att höra att ni hittade lägenheten ni önskade, via oss!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gamla annonser

Alldeles för högt pris för att sen få tillgång till flera år gamla annonser…

1. September 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Moa!

Tack för att du delar din synpunkt.
På annonserna står datumen som annonserna har skapats på, flera av våra användare har en gammal annons som dom har annonserat periodvis, alltså inte flera år i sträck, och är ofta väldigt aktiva användare.

Vivi på lägenhetsbyte

Snabb hjälp

Bra kundtjänst
Gillar inte den nya sidan dock
Oöverskådlig

12. Oktober 2025

Antwort von Lägenhetsbyte.se

Tack för din feedback, den är viktig för oss!
Härligt att du är nöjd med vår kundtjänst!

Gratisperiod

Jag tycker att den första gratisveckan är lite tokig. Det kommer ju emellanåt nya annonser som är väldigt intressanta och som man markerar intresse för. Så måste man sitta och vänta en vecka innan annonsören eventuellt väljer att betala och därefter kan se sina byten och kommunicera på sidan. Hade det inte varit bättre att användare får tillgång till alla funktioner under provveckan men sen behöver betala ifall man vill fortsätta? Jag tycker iallafall att det är väldigt frustrerande när jag markerat ja på en drömlägenhet men inte får någon återkoppling på minst en vecka.

11. Oktober 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Magnus!

Vi förstår att det kan kännas frustrerande med en begränsad provperiod. Vi har valt att göra den begränsad för att kunna erbjuda en kvalitativ tjänst med så hög säkerhet som möjligt. Jag ska dock självklart framföra din feedback kring detta till våra utvecklare, som får ha med sig detta.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bra sida med bra chatt etc

Bra sida med bra chatt etc.
Lite för dyrt bara!

10. Oktober 2025

Hej Niklas!

Tack för din feedback, vi tar till oss av den!

Lätthanterligt

Lätthanterligt

2. Oktober 2025

Hej Christina!

Tack för att du delar din positiva upplevelse med oss, det uppskattar vi!

Vivi på Lägenhetsbyte

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr