Omfattande eftersom det är mycket och viktigt information som ska hanteras i ett byte för att det i slutänden ska fungera smärtfritt. All information var ändå enkel att hantera och hela processen har... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ok sida men helt orimliga priser. För min lägenhet i Sthlm kostar det det SJU GÅNGER så mkt att annonsera som på konkurrentens sida. Man märker ju det eftersom annonser försvinner hela tiden för att f... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Detta är andra gången vi byter lägenhet via Lägenhetsbyte.se och vi är väldigt nöjda. Denna gång använde vi deras Bytesansökan-tjänst som också underlättade enormt i och med att det var ett 3-partsbyt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Helt ok sida. Det tar dock ovanligt lång tid att ens hitta ett byte. Mitt intryck är att de flesta på denna sidan egentligen inte är ute efter att byta sin lägenhet men mest fiskar. Det är skoj att se... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Sveriges största bostadsbytarsajt hjälper dig att komma i kontakt med tiotusentals annonser från hela landet där folk som du vill byta bostad.
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 97 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Överlag en bra tjänst, dock så är det lite knepigt med olika vyer när man är mobilt och när man går via datorn. Man ser inte alla meddelanden och liknande beroende på vart man är inloggad.
Vi är dock inne på vårt andra byte med denna site och har använt tjänsten bytesansökan även detta byte och det har fungerat klockrent. 👍 kan rekommenderas!
Vi kommer tillbaka om ett år ungefär! 😊

Antwort von Lägenhetsbyte.se
Bästa sidan när man ska byta lägenhet.
Väldigt trevligt bemötande på kundservice.

Antwort von Lägenhetsbyte.se
Supersmidigt att ansöka om byte via Lägenhetsbyte när man väl hittat en bytespartner. Skönt att slippa skicka alla dokument till respektive värdar.
Ganska dyrt med abonnemang men lätt värt det när bytet går i hamn.

Antwort von Lägenhetsbyte.se
Plattformen är väldigt enkel att navigera på och processen otroligt smidig.

Antwort von Lägenhetsbyte.se
Bra upplevelse av själva bytesprocessen, dokumenten etc. Tyvärr är appen full av buggar vilket inte verkar tas i. Kommer inte att sakna den.

Antwort von Lägenhetsbyte.se
Fejk sajt, bluff annonser - kommer upp ex antal annonser varje dag, men aldrig med bilder eller text för att sen försvinna någon dag senare. Känns som sajten själv skapar dessa för att bibehålla betalande kunder.
Skulle en matchning ske med någon av dessa lägenheter, kommer det per automatik inom någon dag, att inget intresse finns. Flera med mig som delar denna erfarenhet tyvärr.

Antwort von Lägenhetsbyte.se
Tycker sidan är enkel att hantera och navigera i!
Roligt att det finns så många lägenheter att titta på. Bra att man kan få smidig kontakt med ev. bytare.

Antwort von Lägenhetsbyte.se
Superenkelt och smidigt om man lyckas med ett byte!

Antwort von Lägenhetsbyte.se
Det var kul att titta på alla möjliga lägenhetsbyten och lätt att hålla kontakt med de som var intressanta. När jag väl kom till bytesprocessen så var det ett väldigt smidigt sätt att få iväg alla papper till de olika hyresvärdarna. Jag rekommenderar att byta via lagenhetsbyte.se.

Antwort von Lägenhetsbyte.se
Allt var smidigt och det gick snabbt att hitta bytes matchningar!

Antwort von Lägenhetsbyte.se
Hitentills negativ. Varför är vissa objekt under ”Bytesförslag” LÅSTA?! Man kan således inte se utbudet ens. Man tvingas KÖPA medlemskap för 395kr/mån, Premium, för att KANSKE se om det finns någon match?!?! Fruktansvärt dåligt.
ALLA förslag på ”vill byta med mig” är LÅSTA! Utan att veta om någon part ens UPPFYLLER MINA KRAV så ska jag betala 395kr för att låsa upp alternativen. Som sen då finns i klorofyllen?! (Har scannat Frågor och svar men ingenstans framgår att objekten under Vill byta med mig faktiskt matchar MINA krav?)
Så många frågetecken innan man ens blir fullvärdig medlem.
Skulle man veta vad man betalar för att kunna få kontakt med (bytesparter som uppfyller mina krav) är det ok ATT betala. Men nu……..?! Nej tack. Behåller mina pengar och annonserar på grupper på social media i stället. Gratis!
Tack för svar.
Så kryssar jag Dölj utanför ditt valda område så ser jag inte heller de i Vill byta med dig?!

Antwort von Lägenhetsbyte.se
Användarvänlig sight som hjälper till så att du alltid har tillgängliga förslag nära tillhands - utifrån det du själv söker. Funktionen med Bank-ID som inlogg ger en extra trygghet och trovärdighet bland de byten man kan välja på. Och sist men inte minst, så smidigt med hjälp vid bytesansökan, som dessutom ingår - vilket ger lite extra plus på det.

Antwort von Lägenhetsbyte.se
Hemsidan med alla funktioner och instruktioner är väldigt bra. Många användare är tyvärr inaktiva och bara där och väntar på en lyckträff med 6 rok i Gamla stan...men det är inte Lägenhetsbytes fel.

Antwort von Lägenhetsbyte.se
Populär hemsida, många användare men också massor av folk som bara slutar svara halvvägs igenom en process.

Antwort von Lägenhetsbyte.se
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.