Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg giver 5 kæmpe stjerner til Laconcordia i Silkeborg. Jeg har været i et forløb hos Mevlyde og sikke en fantastisk oplevelse. Ikke nok med at behandlingerne jeg har prøvet er fantastisk, både Cryosk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fået en del behandlinger fra nov. 25 til feb. 26, hos La Concordia Odense, Green Laser, NMS, Ultra Lipo og Les Spheres mod Cellulite. Jeg er godt tilfreds med resultatet, er blevet behandlet... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har i mange år levet med stærke smerter, som begrænsede min mobilitet voldsomt. Med fibromyalgi og inflammation i sener og led kunne jeg kun gå 40–50 meter. Jeg startede NMS hos La Concordia for a... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig skøn oplevelse fra start til slut. Jeg blev budt varmt velkommen af smilende og professionelt personale. 🧡 Selve behandlingen var over al forventning - og det var sjovt! Jeg kæmper ikke med... Mehr ansehen

1. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte

Vom Unternehmen geschrieben

Hos La Concordia tilbyder vi et bredt udvalg af skønheds & sundhedsbehandlinger Vi startede med Cryoterapi i vores medicinsk godkendte Cryosauna, og nu tilbyder vi en vifte af avancerede behandlinger, der arbejder med både skønhed og velvære 🌸 🌟 Cryoterapi (Cryosauna) Helkropsbehandling, der booster kroppen Forbrænd kalorier du oplever smertelindring og øget energi Cryo arbejder i muskler senere led og nerver. 🌟 CryoSkin-behandlinger Slankebehandling & Hudopstramning: Effektiv behandling mod uønsket fedt og slap hud. 100% naturligt facelift: Opstrammer hals og hage, reducerer fedt under hagen og giver en mere markeret kæbelinje. Reducerer fine linjer og rynker naturligt. 🌟 NNS (Neuro Muscular Stimulation) den stærkeste maskine på markedet, kun hos La Concordia. For mere muskelmasse og mindre fedt. Perfekt til dig, der ønsker at tone kroppen effektivt og komme hurtigt i topform, skånsom behandling Så du undgår overbelastning og lave skader 💪 🌟 Ultralipo med rødt lys og nærlys Stimulerer fedtforbrænding ved at arbejde direkte på fedtmembranerne. En moderne og skånsom metode til fedtreduktion. En behandling hvor vi både giver nyt liv til ansigtet, samtidig med vi kan arbejder på flere områder på kroppen 👏 🌟 Les Sphères – den nyeste teknologi fra Paris Reducerer cellulite, løfter og former kroppen og skaber fantastiske resultater for din hud og krop. 💜 Hvorfor vælge os? Vi har mange års erfaring i branchen 👌 Vi er specialister i avancerede behandlinger og tilbyder altid personlig rådgivning fra sundhedsfagligt personale. Vi er registreret hos Lægemiddelstyrelsen samt Styrelsen for Patientsikkerhed. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores klinik La Concordia 💫

4.8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

La Concordia

Dejlige omgivelser, mødt af et meget venligt personale, der gjorde alt for jeg skulle føle mig tryg.
Efter den første gang terapi kunne jeg ikke mærke en forskel i kroppen. 2. gang var jeg mere afslappet og sov som en sten om natten. Ved ikke om det er terapien, der har hjulpet, men glæder mig til 3.behandling.

6. August 2022

Kære Tina
Vi er utrolig glade for, at du har brugt tid på at skrive om din oplevelse hos os 🤗
Vores ambition er netop at få vores klienter til at føle sig tryg og velkommen 🌺

Vi glæder os til at se dig snart igen klinikken 💛

De kærligste sommerhilsner

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

min mor tog mig med til klinikken, da jeg er meget anspændt og døjer med forskellige ting. jeg kan mærke at de 3 behandlinger jeg har fået har gjort en forskel. god og kyndig vejledning hos klinikken i Silkeborg så jeg kommer helt sikkert igen.

4. August 2022

Kære Melanie
Wow hvor er det skønt at læse din anmeldelse, det er utrolig vigtig for os at alle vores klienter får en god vejledning og føler sig trygge . Dejligt at du allerede efter tre behandlinger kan mærke en bedring 🤗

Vi takker for du har brugt tid på at skrive en anmeldelse

De allerbedste sommerhilsner
La Concordia 💜

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god oplevelse på klinikken i…

Rigtig god oplevelse på klinikken i Silkeborg, jeg har netop afsluttet min 3 behandling og kan allerede se, at mine karsprængninger er blevet mindre. God og kyndig vejledning af Jeanet som er utrolig sød så jeg har bestilt en tid igen 😊

4. August 2022

Kæreste Heidi

Af hele hjertet kæmpe tak, for din positiv anmeldelse.
NØJJJ hvor er det fantastisk at læse vi har kunne hjælpe dig, med dine karsprængninger allerede efter 3 behandlinger.

Vi glæder os, til at se dig snart igen

De bedste hilsner❤️
Team La Concordia Silkeborg

La Concordia min ynglings klinik

Kære La Concordia min ynglings klinik , man Kan virkelig godt mærke i vil jeres kunder det Aller bedste 🙏 jeg elsker at komme til Cryo ved jer og jeres team , alle taler sammen og alle er altid glade der i den butik , der er rent smukt lækkert indrettet , der er tid og plads til alle , jeg har før taget behandlinger og lige startet igen , min uro i mine ben gemmen 25 år stopper og jeg får et kæmpe overskud af velvære i kroppen , jeg er kæmpe fan og det gør mig tryg at vide det er godkendt af lægemiddelstyrelsen alle deres maskiner i La Concordia som det eneste sted i Danmark tusind tak for jer ❤️

12. Juli 2022

Kæreste Annette

Af hjertens tak for de rosende ord, vi sætter stor pris på din positiv tilbagemelding, om din oplevelse hos os, det glæder os at læse vi har kun hjælpe dig.

Det har været en stor fornøjelse at følge dig i dit forløb hos os 🌺

Vi glæder os til snart at byde dig velkommen igen.

Glade sommerhilsner

Psoriasis & psoriasisgigt

Psoriasis & psoriasisgigt

Jeg har nu afsluttet mine 3 intro behandlinger hos La Concordia i kbh. Jeg vidste ikke, hvad jeg kunne forvente, så derfor tænkte jeg lad mig lige se om disse 3 behandlinger kan overbevise mig om, at denne behandling kan svare sig. Jeg kan konstatere, at min psoriasis ser noget pænere ud og mindre synlig. Min psoriasis-gigt med alt det indebærer, så har kryoterapi klart en positiv effekt på psoriasis-gigt. Tre behandlinger er jo hellere ikke meget, men det kunne klart være interessant, at se hvad 1 måneds behandling hver dag kunne gøre. Jeg er en meget kritisk person, men jeg er generelt positiv omkring denne behandlingsmetode. Hvad angår service hos La Concordia så spiller det bare 🙂👌

Vh. Jonas

8. Juli 2022

Kære Jonas.
Af hele hjertet, kæmpestort tak for du har taget dig tid, til at skrive en anmeldelse om din behandling hos os

Vi er glade for at vores introtilbud på 3 behandlinger, har givet dig en god indikation af hvad behandlingen kan gøre på længere sigt, angående dit psoriasis og psoriasisgigt

Vi håber snart at se dig igen

Glade sommerhilsner
La Concordia 🤗

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Psoriasis, knæoperation og arheling…

Ja det er ikke så lidt skavanker jeg har😉 Og fra første behandling har jeg kunne både se og mærke en forskel. Både udvendigt ift psoriasis og min arheling – samt selve knæet, jeg går tydeligt bedre efter hver behandling og mærker en forskel. Derudover er det psykiske aspekt også vigtigt for mig - jeg elsker hvordan endorfinerne drøner rundt i kroppen efter hver behandling!! At det så også er nemt og effektivt gør det perfekt i en travl hverdag. Jeg er kæmpe fan og afhængig af de tre minutter i minus 140 grader. At La Concordia desuden er det eneste sted i Danmark hvis cryobehandling er godkendt hos Styrelsen for Patientsikkerhed og registreret i Lægemiddelstyrelsen med deres maskine medicinsk godkendt, gør også, at jeg føler mig i trygge hænder og klar anbefaling herfra.

13. April 2022

Kære Mai
Først og fremmest tusind tak for din positive anbefaling :-) Vi SÅ GLADE for vi har kunne hjælpe dig, hvor er det skønt at læse, hvad vores Cryosauna har kunne gøre for dine skavanker og psykiske tilstand

Vi glæder os, til at se dig igen

Cryo behandling

Med diagnosen kompleks funktionel lidelse - multiorgan, med udpræget træthed, muskel/led smerter, føleforstyrelser i venstre side og meget meget andet skulle Cryo afprøves.
Valget blev La Concordia.
Jeg har netop afsluttet mine tre introbehandlinger og hold nu op hvor er jeg begejstret - for hele conceptet.
Blev mødt af Emma, der med omsorgsfuld, kompetent og sikker hånd har guidet mig igennem den -140 grader behandling.
Og nej det er slet ikke slemt (siger en mega kuldskær).
Min krop har reageret virkelig godt. Jeg er mindre træt, mobiliteten er let øget og humøret er super godt.
Jeg giver hermed min bedste anbefaling.

7. April 2022

Kære Britt
Først og fremmest tusind tak din anbefaling :-) Vi er glade for du har taget dig tid til at vurdere vores behandling og service, wauw det fantastisk at læse 3 behandlinger i vores Cryusauna har kunne hjælpe dig.

Håber at se dig snart igen
Glade hilsner Emma sygeplejerske hos La Concordia

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har slidgigt i mine knæ og…

Jeg har slidgigt i mine knæ og fingerne, inflammation i mine hæle, så jeg dårlig kan gå, og sover dårligt om natten. Alt dette og meget andet, kan LaConcordia afhjælpe mig med. Efter få behandlinger, kan jeg nu gå lange turer, mærker mindre til min slidgigt og sover som et barn om natter. Ud over dette kanon resultat, giver de den bedste service. Emma som er ansat i København, er født til dette job. Altid et glad ansigt, super sød, yder den perfekte service, klar til at hjælpe med spørgsmål og jeg følger mig altid 100% velkommen. Så alt dette får jeg, og hvis du prøver, vil du opleve, at de også kan hjælpe dig🙏 Det er penge værd at prøve Stort kram for en meget glad og tilfreds kunde Susan❤️

31. März 2022

Kære Susan.
Hvor er det fantastisk vores Cryobehandling har kunne hjælpe dig 👏1000 tak for din flotte anmeldelse, vi er meget glade for at læse vi at kunne hjælpe dig med både din slidgigt i knæ og fingre samt din inflammation i dine hæle.

Glæder mig til snart at se dig igen ❤️

Glade hilsner Emma sygeplejerske

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækkert sted hvor man bliver taget godt…

Lækkert sted hvor man bliver taget godt imod. Bookningen er nem og ligetil. Udover det har jeg haft rigtig god effekt ved cryo. Jeg har tidligere haft knust min hofte og den gener meget, jeg kan klart mærke en forskel efter cryo terapi. Udover det kan jeg også en forskel på min hud på mine baglår (mindre appelsinhud og DET kan vi jo godt lide ) kæmpe anbefaling herfra.

26. Februar 2022

Kære Andiie.
Hvor er vi glade for at læse din positive anmeldelse på vores behandling, skønt vores Cryobehandling både har kunne hjælpe på din hofte samt din appelsinhud 🤗

På dejlig gensyn
La Concordia 🌸

La-Concordia Silkeborg. Af hjertet Tak

La-Concordia Silkeborg.

Først og fremmest TAK.
Jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle tro inden min første Cryo behandling igår.. andet end noget der var koldt.
Jeg kom med hold i nakken pga min skade. Jeg havde så ondt og ondt i hovedet.
Jeg blev mødt at et skønt personale, skøn indretning og følte mig faktisk "hjemme" og tryk hos jer.
Efter god snak, instruktion og et dejligt glas vand, fik jeg behandlingen.
Koldt ja bevares, men ikke på samme måde koldt, som vi tænker, når vi tænker koldt.
Jeg kom hjem og pludselig så frøs jeg, samtidig med at jeg blev mere fri i min nakke og mindre smerte. Hen på aftenen kunne jeg bruge hovedet meget meget bedre og mere uden smerter THE BEST uden smertestillende.
I dag kom jeg til min 2 behandling og jeg må sige, det her Cryo, JEG ER KÆÆÆÆMPE FAN.

Vil du gøre noget godt for dig selv, din krop, dine smerter. Så anbefales det 100% Herfra mig.
Så hop ind op La concordia Silkeborg og booke dig en tid

3. Februar 2022

Antwort von Laconcordia

Kære Lotte - aiii, tusind tak for din fine anmeldelse vi er glade for at læse dit positive resultat af vores Cryobehandling " skønt der allerede var mærkbart effekt efter bare en behandling :-) "

Vi glæder os til at se dig snart igen.

Kan varmt anbefale Cryo

Kan varmt anbefale La Concordia, Østerbro.
Super søde, og man føler sig hjemme i deres klinik.
Allerede efter første Cryo behandling er effekten helt utrolig. Jeg kan få ondt i knæ og ryg af at lege med barnebarnet, men vupti efter cryo springer jeg op fra sofaen og leger uden problemer med barnebarnet. Man bliver i det hele taget mere frisk af behandlingen, og bruger det også som hurtig restitution efter spinning og landevejscykling.

2. Februar 2022

Kære Jan
Aiii 👏 hvor er det godt at læse, du allerede efter en behandling kunne mærke effekt.

Vi er glade for din positive tilbagemelding.

La Concordia 🤗

Fantastisk virkning

Fantastisk virkning
Jeg har fået slidgigt i nogle fingre, og læste så om Cryo behandling.
Har nu fået 5 behandlinger hos LaCondordia på Østerbro, og De kan kun få de allerbedste og varmeste anbefalinger herfra. Sikke en virkning Cryo har på slidgigt, jeg kan bevæge og bøje mine fingre igen, og de dejligeste og kompetente mennesker som tager imod hos LaConcordia

2. Februar 2022

Kære Helle
Mange tak for den fine anmeldelse, vi er SÅ glade for at læse, vi har kunne hjælpe dig med din slidegigt :-)
Vi sætter stor pris på den tid du har brugt på at anmelde os .
Vi ser frem til at se dig snart igen - Forsat go dag
Glade hilsner La Concordia

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det absolut bedste sted at få cryo…

Det absolut bedste sted at få cryo behandling! Efter at have prøvet et utal af forskellige former for behandling mod slidgigt, har Cryo vist sig at være "mirakel kuren" for mig. Mine gigt smerter er formindsket markant og livskvaliteten er optimeret. Der er så mange fordele ved behandlingen- ikke nok med at den smertelindre, så får man samtidig en super flot hud, mere velvære og bedre søvn.
La Concordia er samtidig super professionelle, altid venlige og skaber trygge og hyggelige rammer.

1. Februar 2022

Antwort von Laconcordia

Kære Henriette. Wau Hvor er det fantastisk at læse det er en positiv feedback 👏🤩

Vi er glade for at læse vi har kunnet hjælpe dig .
Mange tak for du ville dele din oplevelse med os .

Vi glæder os til at se dig snart igen.

De bedste hilsner fra
la Concordia

La Concordia Odense

La Concordia er virkelig et besøg værd.
Jeg valgte at afprøve Cryoterapi da jeg lever et med kroniske smerter.
En tur i Cryoen har for mit vedkommende været med til at dulme mine smerter. De iskolde minutter giver kroppen et dejligt energiboost.
I Odense bliver du mødt af det sødeste og imødekommende personale der tager sig god tid til dig som kunde.
Skønt sted og god behandling som jeg på det varmeste kan anbefale.

31. Januar 2022

Kære Maria Martha

Hvor er det skønt at læse din positive feedback.

Vi er glade for du har brugt tid på at anmelde os.

La Concordia 💜

Fantastisk oplevelse

Jeg havde en virkelig god oplevelse med cryo for første gang. Skønt personale og skønne faciliteter 👏☺️

31. Januar 2022

Kære Ann- Sofie
Først og fremmest tusind tak for din positive anbefaling :-) Vi SÅ GLADE for du har brugt tid på at skrive en anmeldelse om dit besøg hos os

Vi håber snart at se dig igen
🤩🤩🤩

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er bare den bedste behandling 👌🤩

Det er bare den bedste behandling 👌🤩Jeg er opereret 3 gange i ryggen for discuprolaps og fået sat 2 nye skriver i nakken pga jeg var så sidt i nakken og efter operationer har det desværre givet mig del arvæv der laver ballade.
Jeg døjer med en del slidgigt i nakke, ryg, skulder, knæ samt mine hænder, har i mange år haft svært sove mere end 4-5 timer om natte pga smerter, nu sover jeg henved 8 timer i stræk 👌nå jeg tager behandling fast har jeg næsten ingen smerter og jeg sover bare så godt og det er = livskvalitet 👌🤩 siden jeg starter i juni 2020 har jeg ikke været ramt af hverken influenza eller covid og det er jo nok fordi det også styrker mit immunforsvaret 👌
Så 1000 1000 tak for rigtig god behandling inde hos jer 🤩
Og det der er meget vigtigt er at maskinen er medicinsk godkendt 👍

25. Januar 2022

Kære Pia

Wau hvor er det dejligt at læse
Tak for en fanstatisk anmeldelse, vi er så glade for vi har kunne hjælpe dig.

Vi glæder os til at se dig snart igen

Laconcordia Silkeborg

Spændende behandling, flotte og rene lokaler, samt kompetent og god service fra personalet. Skal helt sikkert prøves igen.

30. Dezember 2021

Kære Michael
Mange tak for din anmeldelse 🤩 vi sætter stor pris på du har taget dig tid til at skrive om din behandling hos os

Team La Concordia Silkeborg

Klar anbefaling!

Som gammel karateudøver og instruktør gennem mere end 20 år, har slidgigten med tiden meldt sig grundigt i knæene. Parret med et kraftigt tilfælde af Rosen i begge ben, havde jeg en overgang svært ved både at gå og sidde. Men allerede efter nogle få uger i Cryo behandling, er effekten helt utrolig. Jeg springer op fra sofaen og op og ned af trapperne. At man samtidig bliver friskere i det hele taget, og i øvrigt taber sig en del, er jo bare et herligt frynsegode. Klar anbefaling herfra!

29. Dezember 2021

Kære Martin.
Hvor er det dejligt at læse din positive anmeldelse af vores Cryobehandling. Tusind tak for du vil dele din oplevelse med os :-)

De kærligste hilsner

Super effektivt !!!

Jeg havde hørt om behandlingerne via en bekendt, og havde hørt, at de skulle være rigtig effektive, i forhold til gigt og sportsskader. Jeg tænkte at jeg med en dårlig skulder , og min mand med beskadiget væv efter rosen, og slidgigt, måske kunne få glæde af cryo. Min mand kunne med det samme mærke, at disse behandlinger har en virkeligt god effekt. Jeg blir nærmest høj af kulden, og fornemmer tydeligt alle de endorfiner , som udløses. Det er virkeligt godt det her, og vi fortsætter kontinuerligt med behandlingerne.

13. Dezember 2021

Kære Karina.

Hvor er vi glade for at læse, hvordan Cryoterapi har kunne hjælpe din mand og dig 🤗

Vi takker for du ville dele din oplevelse med os.

De kærligste hilsner
La Concordia 💙

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr