Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg giver 5 kæmpe stjerner til Laconcordia i Silkeborg. Jeg har været i et forløb hos Mevlyde og sikke en fantastisk oplevelse. Ikke nok med at behandlingerne jeg har prøvet er fantastisk, både Cryosk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fået en del behandlinger fra nov. 25 til feb. 26, hos La Concordia Odense, Green Laser, NMS, Ultra Lipo og Les Spheres mod Cellulite. Jeg er godt tilfreds med resultatet, er blevet behandlet... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har i mange år levet med stærke smerter, som begrænsede min mobilitet voldsomt. Med fibromyalgi og inflammation i sener og led kunne jeg kun gå 40–50 meter. Jeg startede NMS hos La Concordia for a... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig skøn oplevelse fra start til slut. Jeg blev budt varmt velkommen af smilende og professionelt personale. 🧡 Selve behandlingen var over al forventning - og det var sjovt! Jeg kæmper ikke med... Mehr ansehen

1. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte

Vom Unternehmen geschrieben

Hos La Concordia tilbyder vi et bredt udvalg af skønheds & sundhedsbehandlinger Vi startede med Cryoterapi i vores medicinsk godkendte Cryosauna, og nu tilbyder vi en vifte af avancerede behandlinger, der arbejder med både skønhed og velvære 🌸 🌟 Cryoterapi (Cryosauna) Helkropsbehandling, der booster kroppen Forbrænd kalorier du oplever smertelindring og øget energi Cryo arbejder i muskler senere led og nerver. 🌟 CryoSkin-behandlinger Slankebehandling & Hudopstramning: Effektiv behandling mod uønsket fedt og slap hud. 100% naturligt facelift: Opstrammer hals og hage, reducerer fedt under hagen og giver en mere markeret kæbelinje. Reducerer fine linjer og rynker naturligt. 🌟 NNS (Neuro Muscular Stimulation) den stærkeste maskine på markedet, kun hos La Concordia. For mere muskelmasse og mindre fedt. Perfekt til dig, der ønsker at tone kroppen effektivt og komme hurtigt i topform, skånsom behandling Så du undgår overbelastning og lave skader 💪 🌟 Ultralipo med rødt lys og nærlys Stimulerer fedtforbrænding ved at arbejde direkte på fedtmembranerne. En moderne og skånsom metode til fedtreduktion. En behandling hvor vi både giver nyt liv til ansigtet, samtidig med vi kan arbejder på flere områder på kroppen 👏 🌟 Les Sphères – den nyeste teknologi fra Paris Reducerer cellulite, løfter og former kroppen og skaber fantastiske resultater for din hud og krop. 💜 Hvorfor vælge os? Vi har mange års erfaring i branchen 👌 Vi er specialister i avancerede behandlinger og tilbyder altid personlig rådgivning fra sundhedsfagligt personale. Vi er registreret hos Lægemiddelstyrelsen samt Styrelsen for Patientsikkerhed. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores klinik La Concordia 💫

4.8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

La Concordia Odense 👏🌹Cryoterapi i top

Kære dig som er i tvivl om du skal starte med Cryoterapi ved La Concordia i Odense og derfor læser anmeldelserne, til dig kan jeg kun sige “hvad venter du på?”
Jeg kan varmt anbefale La Concordia Odense, fordi du hver gang får den samme positive modtagelse og så altid med smil på. Personalet er kompetent og man får svar på alt og råd med på vejen. Søde og dejlige mennesker. Man bliver fulgt hele vejen igennem. I forhold til selve Cryoterapien, kan jeg sige “DET VIRKER”. Udover at have tabt (indtil videre 5 kg), får man et energi boost, glattere hud, og det har hjulpet på spændinger i nakke, skuldre. Jeg er startet på at træne efter nogle år uden rigtig motion og tager jeg en Cryo behandling dagen efter, er der ingen ømme muskler. Total velvære. Blir’ helt afhængig 😍
En speciel tak til Dorthe ❤️🌹

29. März 2023

Kære Dorte
tusind tak for den fine perlerække af stjerner - du kan tro det glæder os at læse din positive anmeldelse ❤️
Hos La Concordia sætter vi en stor ære i en god service og gør vores allerbedste for at give en god rådgivning og vejledning, så vores skønne klienter føler sig trygge, hvorfor det varmer vores hjerter at læse din tilbagemelding
WAOW fantastisk 👏 din krop har taget så godt imod Cryoterapi.
Vi ser frem til snart at byde dig velkommen igen og ønsker dig en skøn påske 😍

La Concordia Dorthe 🌹

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Konen overtalte mig og fortryder det ikke ét sekund

Jeg blev overtalt af min kone til at prøve cryo behandling hos La Concordia. Min kone havde nogle skavanker og jeg havde lidt ømhed og led og skulder smerter. Men havde ingen forventning til at det kunne hjælpe mig. Så egentlig tog jeg bare med konen for hyggens skyld.
Det fortryder jeg ikke på et eneste tidspunkt. For vi har været der 10 gange nu og mine ømheder, skuldre og led smerter er forsvundet.
Jeg tager derfra med ny energi hver gang og føler at jeg kan klare hele verdenen. Ærligt er jeg blevet afhængige af at komme inde hos La Concordia at vi glæder os til flere behandlinger konen og jeg.
Vi er begge crossfiter og har altid ømheder da hele kroppen bliver trænet igennem.
Men hey, hvad er bedre end at gøre sin kone glad :-) Så jeg tager gerne med hende ind 10 gange til og JA jeg er blevet afhængig af cryo.
Kan varmt anbefales til både mænd og kvinder. Hvis I vil gør konen glad og Jer selv (mænd). Så skal I helt klart give Jer denne oplevelse, hos det sødeste personale der giver sig tid til dig/Jer. Glæder mig til de næste 10 behandlinger hos La Concordia😊

15. Dezember 2022

Antwort von Laconcordia

Kære Bato Vi er meget taknemmelige for du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse om jeres Cryo behandling hos os 😊det er med stor glæde vi kan læse vi har kunne hjælpe jer med ømheder i skuldre og led samt at du har fået en glad kone. Vi glæder os til snart at se jer igen, det er altid en fornøjelse at se jer i klinikken
Glade hilsner Team La Concordia

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ledsmerter, nakke smerter, hovedpine, crossfiter og overgangsalderen

Jeg gik rundt med ledsmerter da jeg dyrker crossfit men samtidig har ramt overgangsalderen. Jeg viste ikke helt hvad jeg skulle gøre og kontaktede min læge, som desværre ikke kunne hjælpe mig. Jeg søgte lidt på nettet og kom frem til Cryo terapi hos La Concordia.
Min mand var også nysgerrig så han tog med for at prøve det, da han også er crossfiter. Vi går alle rundt med ømheder som dyrker crossfit.
Vi havde reserveret 3 behandlinger hver, da De kørte en kampagne 3 for 999kr. Allerede efter første behandling blev vi ret hurtig enige om at vi hellere ville købe 20 klip som vi kunne dele.
De har det sødeste personale hos La Concordia. Er meget hjælpsomme med at svare på spørgsmål. Jeg tog derind pga led smerter, men det viste sig at hjælpe på mange andre ting som min hovedpine, smerter i nakken, jeg har fået fastere ben, mindre appelsin hud.
Så en kæmpe bonus har jeg fået, ved at tage 10 behandlinger hos La Concordia. Har allerede bestilt et nyt klippekort på 20 klip, da jeg bare føler mig som et nyt menneske hver evig eneste gang jeg forlader La concordia. Glæder mig også til at prøve Face Glow. I skal nok høre fra mig.
De varmeste anbefalinger fra mig.
Tak til La Concordia fordi De altid er så venlige⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

15. Dezember 2022

Wauw bare wauw

Nu har jeg prøvet cryosauna før hos Laconcordia og kan klart anbefale det. MEN nu har de fået deres nye behandling cryo face glow jeg har bare at sige wauw en lækker behandling. Jeg døjer meget med stresset hud og en masse rødme, efter blot en lækker behandling efterfulgt af en lille ansigts massage efter, så kunne jeg allerede se hvor fin min hud var blevet. Det kan helt klart anbefales hvis du står med akne ar uren hud eller bare trænger til at få de mørke render eller reduceret rynkerne så er det hos Laconcordia du skal tage hen. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

4. Dezember 2022

Kære Fie.

Mange tak for du har taget dig til til at skrive en anmeldelse, det er vi meget taknemmelige for :-)
Dejligt at du er begejstret for vores nye ansigt behandling Cryo Face Glow

Håber vi ses snart igen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik anbefalet Cryobehandling af min frisør

Jeg fik anbefalet Cryobehandling af min frisør, da hun kender til mine mange kroniske rygsmerter. Efter 3 gange kunne jeg tydeligt mærke ændring. Jeg kan holde smerterne nede ved 1 behandling om ugen. Jeg er gået fra en skal på 1-10 smerter 8 til nu smerter 2.
Oveni det har jeg fået andre fantastiske resultater. Mine underarme er strammet op og hænger ikke længere.
I over 20 år har jeg haft meget grimme karsprængninger på mine fødder. Jeg har dækket dem med foundation og ikke gået i afslørende sandaler. Efter 10 gange er mine fødder så pæne, at jeg kan vise dem frem. Resultaterne er så fine, at de kan ses på La Concordias Instagram og Odense afdelingens Facebook.
Mine gigtfingre er smertefri, og jeg kan få mine ringe over knoerne uden at skulle mase og have ondt.
Så ja, man kan godt sige, at jeg virkelig har profiteret af behandlingerne og "nødt" til at fortsætte.
Ja, jeg kunne blive ved, så hermed mine allerbedste anbefalinger - Prøv det!

29. November 2022

Antwort von Laconcordia

Wow.. Kæmpe tak for din flotte anmeldelse Froged. Det sætter vi virkelig stor pris på.
Det er den største glæde for os at læse netop sådan en anmeldelse som din, hvor du har haft voldsomme smerter og nu er din smerte reduceret fra 8 til 2 WOW fantastisk, det glæder også os meget at læse hvor godt vores Cryobehandling har hjulpet op dine karsprængninger og løs hud

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mit ar på maven er blevet flottere…

Mit ar på maven er blevet så meget pænere og det er som om jeg bliver nulstillet hver gang jeg har været der. Virkelig skønt følelse!

Derudover har jeg netop prøvet deres nye ansigtsbehandling som giver et dejligt frisk boost og glow i ansigtet😍😍😍😍

11. November 2022

Kære Malene.

Tusind tak for din anmeldelse - den sætter vi stor pris på og tusind tak fordi du tog dig tid til at anmelde os.
Vi er glade for at læse vi har kunne hjælpe dig med hensyn til dine ar, samt du får en god effekt af vores behandlinger

Ha' en rigtig dejlig dag. Vi håber snart at se dig igen

kærlige hilsner

Super behagelig oplevelse

Super behagelig oplevelse. Hjælper mig rigtig meget i forhold til at restituere hurtigere fra træning, og giver et skud ekstra energi resten af dagene og de efterfølgende dage.

15. Oktober 2022

Kære Jan.
Det er med stor glæde vi læse din positive feedback på vores Cryobehandling

Vi sætter stor pris på din anmeldelse

Håber vi ses snart igen
Team La Concordia 🥳

Bonus resultat

Jeg har de sidste 3 måneder brugt Cryosauna i Silkeborg. Jeg startede pga smerter i skuldren som bonus fik jeg reduceret løshud og appelsinhud, lysnet farven på nogle gamle ar samt de dage hvor mit hoved var fyldt lettede behandlingen på sindet. Kan kun varmt anbefale behandlingen samt stedet. Du vil blive mødt af et altid smilende, venligt og informativt personale.

3. Oktober 2022

Kære Gitte
Tusind tak for du tog dig tid til at skrive om din behandling hos os.

Hvor er vi glade for at læse din positive anmeldelse, skønt at læse vi har kunne hjælpe dig med din skulder og løshud, appelsinhud, ar mm

Team La Concordia :-)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Prøv det!

Prøv det!

Bruger cryo i Silkeborg til kroniske nervesmerter, som tager toppen af smerterne.
Sød personale.

29. September 2022

Kære Mette.
Mange tak for din positive feedback på din behandling i vores afdeling i Silkeborg

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg anbefaler alle at anvende Cryo!

Jeg anbefaler alle at anvende Cryo, hos La Concordia Odense. Ved brug af Cryo har jeg oplevet en markant hurtigere restitution og reduktion af 'små' skader ifm. løb og træning. Skader jeg har bøvlet med tidligere op til konkurrencer er nu minimale eller helt væk!
Dertil har jeg oplevet bedre søvn, pænere arvæv efter kejsersnit, mindre ujævnheder i huden og generelt en følelse af mere energi og velvære.
Klinikken i Odense er super flot, personalet er yderst serviceminded, professionelle og hjælpsomme. Alt i alt et rigtig godt valg.
⭐⭐⭐⭐⭐⭐

9. September 2022

Kære Marie

Det betyder meget for os at læse din positiv anmeldelse 👏🤗

Tusind tak for du har taget dig tid til at skrive om din oplevelse hos os i Odense, vi er er glade for at læse, hvor god effekt du har haft af vores Cryo behandling 👌

Vi glæder os til snart at se dig igen
Glade hilsner fra
Team la Concordia 💜

Jeg elsker La Concordia i Odense

Jeg kan varmt anbefale La Concordia i Odense! Jeg har kæmpet med soveproblemer i 32 år, og føler bare at jeg sover bedre med hver gang jeg besøger Cryosaunaen. Desuden hjælper det meget med mine ømme muskler efter træning, og cellulitis på mine lår blev også bedre. Det er bare fantastisk. Personalet er altid sød og venlig.

8. September 2022

Kæmpe tak Annette ❤️

Vi er meget glade for at læse din skønne anmeldelse, vi sætter STOR pris på din tilbagemelding :-) skønt vi har kunne hjælpe dig med din søvn og ømme muskler og cellulitis

La Concordia Odense

Det kolde gys

Jeg har oplevet forøget velvære og mere energi med disse behandlinger. Ingen skavanker ellers jeg skulle have hjælp til. Melissa og Dorthe har altid givet venlig betjening

21. April 2022

Kære Helle.
Mange tak for din positive anmeldelse
det er vigtigt for os,vores klienter får en god imødekommende vejledning og rådgivning ved besøg, så vi sætter stor pris på din tilbagemelding :-)

Vi håber snart at se dig igen
La Concordia 💜

Cryo wow

Jeg var meget skeptisk første gang jeg skulle prøve
Jeg lider af kroniske smerter efter en diskusprolaps i lænden og jeg har slidgigt i mine knæ jeg har fået af vide at jeg inden for et par år skal have nye knæ
Jeg tåler ikke stærkt smertestillende
Min massør lisa sagde at hun synes at jeg skulle prøve cryo og efter 3 behandlinger kan jeg komme på hug det har jeg ikke kunne de sidste 3 år jeg kan sidde med knæene bøjet jeg har ikke taget Pamol i 14 dage
Nu kan jeg holde til at stå og gå i længere tid.
Jeg vil anbefale at man prøver det.
Det er virkelig det bedste jeg har gjort længe for mig selv

3. September 2022

Kære Ulla
Af hele hjertet kæmpestort tak for din flotte anmeldelse, vi sætter meget pris på at du har taget dig tid at skrive om dit forløb hos os.
Det er det en stor glæde at læse, vi allerede har kunne hjælpe dig efter 3 behandlinger :-)
Vi glædes os til snart at se dig igen
Dorte, Sumi. Lisa ❤️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service udover topklasse…

Fantastisk service oveni topklasse behandlinger ❄️ Hvis man skal prøve cryoterapi, så er det her absolut stedet 👌⭐⭐⭐⭐⭐

22. August 2022

Kære Michael.

Tak for du tog dig til til at skrive om din oplevelse hos os, og tak for de flotte 5 stjerner

Vi glæder os til at se dig igen

La Concordia

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter over 20 år med meget voldsomme…

Efter over 20 år med meget voldsomme rygsmerter, grundet flere diskusprolaps, tænkte jeg at vil prøve det. Allerede efter første gang, var der næsten ingen smerter i ryg. Jeg er så glad og taknemlig 🙏 tusind tak til pigerne på Klinik La Concordia i Odense❤️

18. August 2022

Kære Daliborka

TAK, for at du vil dele din oplevelse med os, vi er kede af at læse du har måtte døje med flere diskusprolaps og rygsmerter m.m. gennem mange år. Vi er utrolige lykkelige for at læse du har haft fantastisk god effekt af vores Cryobehandling allerede efter din første behandling.
Det er vores største glæde, når vi læser sådan en anmeldelse som din.
La Concordia Odense ❤️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det bedste jeg har gjort for mig selv, nogensinde…

Jeg har døjet med så mange smerter siden jeg blev påkørt i 2016 hvor jeg pådrog mig skader i form af piskesmæld, indsnævring i nakken, forskubbede nakkehvirvler og skade i skulderen. Jeg har været ved kiropraktor, fysioterapeut, hjernetræning, akupunktur, massage, alternative behandlinger og blev tilsidst tilbudt en operation hvor der var 50/50 procent chance for en smertelindrende effekt. Da jeg blev hindret i at motionere tog jeg også meget på. Var oppe på 103kg! Dels på grund af graviditet men også fordi jeg ikke kunne røre mig som førhen. Jeg fik endelig smidt de overflødige kilo, faktisk 50+ kilo, men lidt for hurtigt. Min hud kunne ikke følge med på maven.
Jeg var inde og lede efter behandlinger for mine vedvarende smerter på nettet og faldt over Cryo. Jeg tog mig sammen og bestilte tid hos LaConcordia! Det er det bedste jeg har gjort for mig selv! Allerede efter første gang havde jeg mere bevægelighed i nakken 😭🙏🏼 Min løse hud på maven trækker sig mere og mere sammen, og der er også røget lidt flere kilo med hjælp fra Cryo behandlingerne.
Jeg er i gang med et forløb nu, og jeg kan slet ikke vente med at opleve hvordan min krop kommer til at have det, hvordan min hverdag kommer til at blive uden de samme smerter og hvordan min mave så småt bliver sig selv igen! Opstramningen er jo bare et kæmpe plus!
Af hjertet tak for jeres behandlinger. Det har muligvis gjort, at mine børn får sig en fuld aktiv mor igen🙏🏼❤️

16. August 2022

Skønne Manja.
Vi bukker og takker af hjertet for de rosende ord - TAK, hvor er det modigt, at du vil dele alle de udfordringer du har måtte gennemgå, stor RESPEKT herfra.

Det er vores største glæde, når vi læser sådan en anmeldelse som din.
La Concordia

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Endelig noget som kan hjælpe med…

Endelig noget som kan hjælpe med smerterne i mine slidgigt knæ. Når det er helt slemt med smerterne, kan cryo virkelig give en god effekt. Derudover har jeg fået mere ro i kroppen, mere afslappet. Ja og ikke at glemme at det der appelsinhud, wup wup det har cryo også lige snuppet :)
Er glad for at jeg overvandt min skeptisk, for det var der ikke behov for. For efter anden gang kunne jeg allerede mærke kroppen var i gang med at hele.
Personalet er helt fantastisk og nærværende som gør at man føler sig godt tilpas fra første dag. Er fascineret over hvordan de husker en og ens skavanker. Tak for jer :)

13. August 2022

Kære Karina.
Waow, hvor er det glædeligt at læse din flotte anmeldelse. Når vi læser din positive feedback giver det stor mening at gå på arbejde :-)
det vigtigste for os er, vi prøver at gøre vores bedste for de klienter, som kommer i klinikken. Godt at læse vi har kunne hjælpe med dit knæ og appelsinhud m.m.

Vi håber vi snart igen.❤️

De bedste sommerhilsner
La Concordia.

Jeg døjer med sclerose

Jeg døjer med sclerose, angst, stress, dårlig søvn, hovedpine, og appelsinhud på lår og baller, i over 5år. Det har påvirket min hverdag negativt, og taget meget af min livskvalitet.
Jeg blev opfordret af en bekendt, til at prøve cryoterapi, fordi hun mente det kunne hjælpe mig. Det skal lige siges, at jeg nok har prøvet ALT andet, før det her, uden betydelig ændring i mine problematikker. Jeg har nu haft 5 behandlinger, og jeg mærker allerede forbedring. Jeg sover bedre, har mindre hovedpine, jeg har mere ro i kroppen, mere energi, stort set ingen angst, og generelt føler jeg mig mere energisk. Det har virkelig givet mig livet tilbage. Og en "lille" bonus, er at lår og baller har mindre appelsinhud nu! What's not to like.
Jeg må indrømme jeg var lidt skeptisk, men det har gjort en kæmpe forskel i mit liv!

11. August 2022

Kæreste Michella

Af hele hjertet kæmpe tak, for din positiv anmeldelse.

Nøjjj hvor er det fantastisk at læse vi har kunne hjælpe dig, med din angst stress søvn, samt hovedpine , mindre appelsinhud mm .

Vi glæder os, til at se dig snart igen

Sygeplejerske hos La Concordia
Emma 💜

Super lækker behandling

Super lækker behandling. Allerede efter 2 behandlinger kunne jeg se forskel på mine strækmærker, ikke fordi de er væk, men de er ikke så tydelige mere. Virkelig sødt og imødekommende personale. Bare alt i alt en god oplevelse og lækker følelse af velvære bagefter. Stor anbefaling herfra.

8. August 2022

Kære Dorte
Det betyder utrolig meget for os, at du har brugt tid på at skrive en anmeldelse om din oplevelse og om vores Cryo behandling.
Wauw fantastisk du allerede efter 2 behandlinger kunne se en forskel på dine strækmærker 👏🤗
Håber snart at se dig igen
La Concordia 🌺

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skøn klinik med det sødeste personale

Skøn klinik med det sødeste personale!

Jeg har fået en ca. 25 behandlinger hos Laconcordia mod inflammation i kroppen, når den har været overbelastet. Cryo hjælper rigtig godt på det!

8. August 2022

Kæmpe - Tak Heine

Vi er glade for at læse din anmeldelse, vi sætter STOR pris på din tilbagemelding :-) skønt vi har kunne hjælpe dig

La Concordia ❤️

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr