Dette er en svindelvirksomhed, når de ikke leverer varerne, så hæver de bare pengene, og så er de helt umulige at få fat på. Jeg kommer til at politianmelde dem for bedrageri.
Jeg har bestilt og betalt varer hos La Chicq, varerne er aldrig kommet, men betaling har de beholdt. Birgitte og Bjarne vil ikke tage ansvar for deres virksomhed når kunderne kommer i klemme. Til mig... Mehr ansehen
Ville give flere stjerner hvis jeg kunne. Super kundeservice.... Der viste sig at være udfordringer ved min ordre, men blev ringet op med det samme og blev tilbudt et par endog overordentligt tilfr... Mehr ansehen
Efter du helt åbenlys ikke svarer på de mails man sender, så prøver jeg her igen…..for negative anmeldelser på trustpilot reagerer du prompte på via din private mail….. Har mailet til dig 2 gange og... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg har lige handlet med Birgitte og…
Jeg har lige handlet med Birgitte og kommer helt sikkert til at gøre det igen 😃 hun er sød/venlig og alt var som aftalt
så jeg kan bestemt anbefale stedet og vil selv vende tilbage hun har så mange spænde ting ...🥰
Jeg er vild med min nye rokoko stol og…
Jeg er vild med min nye rokoko stol og lampe bord og kan næsten ikke vente til min nye læne trone stol kommer hjem til os :) Og jeg er slet ikke færdig med at bestille varer hos Birgitte, som har ydet en super betjening og er så venlig og imødekommende :) Så 5 stjerner herfra Sanne og Co:)
Vi har nu handlet en del gange med…
Vi har nu handlet en del gange med Birgitte og har kun de bedste anbefalinger. Trone stole, dekorations ting og løver. Super flotte varer, hurtig levering og rigtig fin service.
Flotte stole
Bestilte 2 spisebordsstole til samlet pris med levering 3000 kr. Rigtig flotte stole der blev leveret 24 dage efter bestilling.
Er ked af jeg ikke læste jeres…
Er ked af jeg ikke læste jeres anmelders før vi købte hos hende, vi købte konsolbord , der stod det var 90 cm , men da det kommer er det 125 cm bredt og alt for stor til vores entre , jeg og min mand må skrive og ringe , hvor hun kommer med 100 undskyldninger om , om fragtmand ikke forbi Sjælland, og nu har der været COVID-19 🙄🙄, så nu efter 2 mdr. er det blevet leveret tilbage og vi har endelig fået vores penge retur , hun skal lære noget kundepleje , fordi hun har nogle fede ting , men gider ikke handle hos hende , når hun har så ringe service
Perfekt oplevelse
Super oplevelse
Super oplevelse
God kommunikation
Vare helt som beskrevet og levede op til mine forventninger
Har købt en guldstol
Har købt en guldstol. Guldstolen er flot, robust og fejler intet. Leveringen var hurtig og servicen var god. 👍👍
stor prismekrone
Min gode ven Har købt en stor prismekrone.
Den er fejlbehæftet. Kortslutter når den monteres. Elektrikker konstaterer at der er løse forbindelser, inde i lampen.
Birgitte siger det er en antik lampe.
Det er det ikke- det er made in china. Og hun ved ikke hvad en ce godkendelse betyder.
Jeg modtog mine stole med huller…
Jeg modtog mine stole med huller skrammer og ridser overalt. Efter at have konfronteret ejeren. Vælger hun at bilder mig en i at det er 2. Sortering, selvom det ikke stod nogen steder. Og væreste kundeservice, jeg havde en aftale om 2 af stole skulle leveres i Århus, vi lavede 3 aftaler om fordi de ikke holdte på aftalen og de 6 andre stole skulle leveres senest d. 16 men jeg for så en besked om at de ikke har tid til en kunde som kun har købt 6 stole når de skulle kører til Polen eller hvor det nu var med en hel lastbil. Man kan i det mindste skrive en SMS om man er blevet forhindret! Jeg kører en sag mod dem og anbefaler ingen i hele verden til at handle hos dem.
Elendig kvalitet og en sælger der lyver
Købte 6 smukke stole til 5000kr. Kvaliteten er desværre elendig, de også meget lette. 2 gik i stykker næsten med det samme. Birgitte lovede at ombytte de 2 stole, men efter 2-3 måneder med “fragtmanden” er på vej, har jeg givet op. Skræmmende måde at køre en svindelvirksomhed på
Jeg har idag modtaget mine nye møbler…
Jeg har idag modtaget mine nye møbler fra LaChicq og jeg er yderst tilfreds med min handel. Jeg har fået god service hele vejen igennem. Jeg fik en leveringstid på 2 uger, da jeg bestilte mine varer, men allerede efter 10 dage har jeg modtaget dem. Møblerne er virkelig fine og specielle og af god kvalitet. Jeg har allerede fået mange fine kommentar fra familie og venner om mine nye møbler. Priserne er fornuftige og du får value for the money. Ejeren Birgitte er en rigtig sød kvinde , og var personligt også tilsted da jeg fik mine varer leveret. Jeg er uforstående for de negative kommentarer hun har fået her på siden, og det er slet ikke noget jeg kan genkende . Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos LaChicq , og jeg vil give mine varmeste anbefalinger hvis du ønsker lækre kvalitetsmøbler til ingen penge .
Hej folk.
Hej folk.
Jeg købte en buste af beton til haven i 2018 og fik at vide den kunne klare frost.
Busten var som billedet og den klare fint vinteren.
Var selv ude og hente den i butikken og hold da op de har mange flotte ting.
Jeg har nu bestilt en rustning der bliver leveret til Kbh på hjem adresssen og jeg glæder mig.
Kan varmt anbefales herfra.
Venligst Otto Johannes Kbh.
Super
Fik min stole i dag rigtigt flotte er meget tilfreds 😊
Min pakke er ankommet og lever helt op…
Min pakke er ankommet og lever helt op til forventningerne, men transporten er for dyr og langsom – 200 kr i transport for en småpakke til en værdi på 650 kr og så tager det endda over en uge inden den er fremme. Undrer mig også over at betalingen skal falde inden den bestilte vare afsendes, det har jeg ikke været udsat for før? Der er også plads til forbedring mht. kommunikationen.
Jeg kan varmt anbefale andre at handle her.
Hurtige svar, fantastisk og behagelig service og hurtig levering.
Jeg kan varmt anbefale andre at handle her.
Birgitte Korsholm Enevoldsen 😡 Du …
Birgitte Korsholm Enevoldsen 😡 Du skylder mig penge retur.
Købt ubrugelig englefontæne, som er returneret igen, har kvitteringen.
Jeg har nu skrevet til dig i 1 1/2 md 😖 Anmodet om mine penge på mobilepay også.
Du har nu både mine penge og den returnederede fontæne.
NØJ det er dårlig stil
Værste handel fuld af løgn!!!!
Ønsker du at købe fra en sælger der ikke holder hvad hun lover, lyver om leveringstiden og sælger sofaer som nærmest er lavet af sten så er Birgitte den rette man skal handle hos. Aldrig har jeg set så dårlig sælger, lover en levering på 6 højst 8 uger og der går så 22 uger og jeg endnu ikke har set skyggen af mine vare! Lover så at levere mine vare på 3 timer ligeså snart de var på hendes lager! Efter konstant kontakt i sidste uger svare hun endelig og siger mine sofa er kommet, fint hvornår er levering så ?? Næste uge! Jeg tænker snart, nu skriver hun så at hun først kan levere søndag !! Løgn på løgn på løgn!!! En af de sofaer jeg har købt gik der hul i efter et par ugers sjælden brug, når jeg henvender mig angående det svare hun slet ikke på det, hvor er de 2 års reklamationsret?? Det kender hun intet til! Glaspladen til mit spisebord var lidt i stykker, alle møbler er total ridset og der falder hele tiden små sten ud af spisebordstolene når vi rykker dem ud og ind! Værste køb jeg nogensinde har foretaget mig! Føles som at smide penge direkte ud i skraldespanden! Selv den ene stjerne fortjener hun ikke men den er man nødt til at give!! Hold jer VÆK!!!!! Værste sælger nogensinde !! Ikke til at stole på!!! Beviser haves på alt jeg skriver!!
Fuldkommen amatøragtig forretningsgang.....
Jeg købte et café-sæt den 3. september 2016 i farven French Grey. På forhånd tjekker jeg på nettet for at se, hvad French Grey er. Det kunne godt gå. 7. september beder jeg forretningen om et leveringstidspunkt på mail. Intet svar. 15. september følger jeg op, ligeledes på mail. Intet svar. Nogle dage senere ringer jeg. Der er telefonsvarer, men jeg får en sms med et spørgsmål om min henvendelse. Jeg forespørger endnu engang om et leveringstidspunkt. "Onsdag" er svaret på sms. Fredagen i samme uge følger jeg op telefonisk. Igen forvirring, igen sms med besked: "Fredag". I sms'en står der også, at hun undskylder, sender en gave og refunderer halvdelen af beløbet. Det havde jeg nu ikke bedt om. Café-sættet kommer, der står Grey på pakken, men farven er nærmest Antik Rosa. Der var ingen gave, og halvdelen af beløbet var ikke blevet refunderet, hvilket jeg skriver. Hun undskylder igen-igen og svarer, at det var en anden ved samme navn, der skulle have haft denne besked, men hun kunne da sende mig en gave. Jeg skriver ok, hører ikke mere og vælger at beholde sættet trods en pudsig farve. I guder. I rest my case!
Fantastisk service!!!
Jeg kan varmt og bestemt anbefale at købe hos Birgitte ..hun er yderst service mindet, og har givet mig en fantastisk behandling .. Hendes ting er yderst smagfulde , og jeg kan bestemt anbefalde hendes ting . Jeg takker for de flotte 8, stole samt en kongestol . Venter kun på min seng nu , som jeg ser frem til ...
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.