Laadpalen Expert Bewertungen

1. Ladestation für Elektrofahrzeuge

Installateur van slimme en voordelige laadpalen.

Hervorragend

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Zeer tevreden

Zeer goede ervaring met deze installateur. Kwam steeds op tijd op afspraak, zowel bij bezoek vooraf (beste plaats bepalen voor het laadpunt) als bij de plaatsing zelf. Zeer proper werk. Vlotte en duidelijke communicatie vooraf en ook snelle reactie bij vragen na de plaatsing. Ook belangrijk : correcte prijs met keuring inbegrepen. Aan te raden.

7. Mai 2025

Installation chargeur Easee

Top service! Offre rapide, installation rapide et efficace, avec le sourire et la bonne humeur en plus. Robbie a très bien communiqué avec moi à toutes les étapes (offre, placement, certification), aussi en Français. Merci Robbe.

27. Dezember 2023

Aan te raden installateur van laadpaal

Na de aankoop van een elektrisch voertuig was ik op zoek naar een betaalbare slimme laadpaal. Via Robbe ontving ik vlot een accurate en strakke offerte voor de werken. De werken werden op het afgesproken tijdstip vlot uitgevoerd. Enkele onverwachte omstandigheden werden zonder problemen aangepakt. Zeer tevreden over het betaalbare resultaat. Ook communicatie verliep vlot. Service na verkoop is ook in orde! Aan te raden!

8. April 2024

Professioneel advies en vakkundige…

Professioneel advies en vakkundige plaatsing met een topservice zowel voor als na de installatie.
De gemaakte afspraken werden ook stipt nagekomen.
Een oprechte aanbeveling Robbe D!

16. April 2024

Laadpaal

Robbe heeft alle afspraken nagekomen . Proper werk afgeleverd en tot en met keuring aanwezig geweest .
Een aanrader als partner voor installatie laadpalen

27. Dezember 2023

Goede uitleg en plaatsing

Daar ik een full electric wagen ging aankopen. Zocht ik iemand die bij ons de laadpaal ging plaatsen. Contact opgenomen en heb een duidelijke uitleg gekregen en al mijn vragen werden beantwoord. Plaatsing van het toestel op de afgesproken tijd en plaats. Mooi afgewerkt. Had nadien nog enkele vragen en die zijn toen direct opgelost. Echt een aanrader.

4. April 2023