Kyma Travel Bewertungen 9

TrustScore 4.5 von 5

4.3

1. Reisebüro

Vom Unternehmen geschrieben

Kyma Travel is een kleinschalige reisorganisatie gespecialiseerd in op maat gemaakte reizen naar Europese bestemmingen. Onze reizen zijn persoonlijk samengesteld en afgestemd op jouw wensen. Of je nu kiest voor een rondreis, fly & drive, roadtrip of eilandhoppen, wij zorgen voor unieke ervaringen in kleinschalige accommodaties. We nemen je mee naar verborgen stranden, lokale tavernes en authentieke dorpen, zodat je het échte leven op jouw bestemming ervaart.​ Bij Kyma Travel staat persoonlijk contact centraal. We leren je graag beter kennen om jouw perfecte reis samen te stellen. Onze jarenlange ervaring en liefde voor elke regio zorgen ervoor dat elke reis een onvergetelijke ervaring wordt.​

4.3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kyma travel is echt een aanrader

Kyma travel is echt een aanrader. Niet alleen wordt de reis perfect geregeld maar ontvang je ook fijne extra's zoals echte tips die je alleen krijgt als je er gewoond of langdurig geweest bent. Alles goed verzorgd, fijn reisbescheiden en goede communicatie. Aanrader!

14. Oktober 2025

Beste mevrouw Boshuis,

Wat een ontzettend fijne review, dank je wel! Wat leuk om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de organisatie, communicatie en persoonlijke tips. We vinden het belangrijk dat elke reis niet alleen goed geregeld is, maar ook echt voelt als een unieke beleving. Dank voor jullie vertrouwen en hopelijk tot een volgende reis!

Joran van Team Kyma Travel

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tweede reis gemaakt met Kyma-Travel wat…

Tweede reis gemaakt met Kyma-Travel wat wederom een beleving was, ditmaal naar Sardinië.
De wijntour die geregeld was en het dorpsfeest van Atzara waar we hartelijk werden ontvangen was een ervaring om nooit te vergeten. Accomodaties wederom van top niveau!

12. September 2025

Beste Marion,

Wat fijn om te lezen dat jullie ook deze tweede reis met Kyma Travel als zo bijzonder hebben ervaren! Sardinië is inderdaad een eiland vol sfeer en authenticiteit, en het dorpsfeest in Atzara klinkt als een onvergetelijke ervaring. Heel fijn dat de accommodaties weer aan jullie verwachtingen voldeden. Hartelijk dank voor het vertrouwen!

Joran van Team Kyma Travel

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een fantastische reis met mijn vader.

Samen met mijn vader heb ik via Kyma Travel een reis geboekt naar het vasteland van Griekenland. Het overtrof al onze verwachtingen. De omgeving was heel anders dan je normaal van Griekenland verwacht. Het was ontzettend groen, met prachtige stranden en het was helemaal niet toeristisch, zelfs niet in het hoogseizoen toen wij er waren.
Wat de reis echt bijzonder maakte was ons verblijf. We logeerden in een kleinschalig familiehotel waar we ons vanaf het eerste moment thuis voelden. De mensen waren ongelooflijk warm en gastvrij, het voelde echt alsof we bij hun thuis verbleven. In het restaurant van het hotel werd gekookt met ingrediënten uit eigen tuin en alles werd op traditionele wijze bereid. Elke maaltijd was met liefde gemaakt en dat proefde je ook.
Wat we heel erg waardeerden was de persoonlijke benadering van Kyma Travel. Ze luisterden goed naar onze wensen en hielden ook echt rekening met mijn vader, die wat ouder is. Alles was tot in de puntjes geregeld.
Dank aan Joran voor het regelen van alles. Dankzij Kyma Travel hebben we samen een onvergetelijke tijd gehad!

18. August 2025

Beste Ugur,

Wat een prachtige woorden, dank je wel dat je dit met ons deelt. Het klinkt alsof jullie samen echt hebben kunnen genieten van al het moois dat Griekenland te bieden heeft. Fijn dat ook de warme gastvrijheid van de accommodatie zo’n indruk heeft gemaakt. We zijn blij dat we hieraan hebben mogen bijdragen en wensen jou en je vader nog vele mooie reizen samen toe.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eilandhoppen met Kyma Travel is een…

Eilandhoppen met Kyma Travel is een absolute aanrader! We hebben een aantal fantastische eilanden van de Dodekanesos ontdekt. Nisiros was onze favoriet. Een echte verborgen parel. Alles was verder tot in de puntjes geregeld. Vliegtickets, ferry’s, huurauto en prachtige accommodaties op unieke locaties. En niet te vergeten een heerlijk Grieks diner. Dankzij Kyma Travel konden we zorgeloos genieten van een onvergetelijke reis! Bedankt Joran voor de goede zorgen!

26. Juli 2025

Beste Mirna,

Wat een prachtige review, bedankt!

Geweldig om te horen dat jullie zo hebben genoten van de eilanden en dat Nisiros jullie favoriet was. We zijn blij dat alles, van vluchten tot ferry’s en accommodaties, goed geregeld was en dat jullie zorgeloos konden reizen.

Bedankt voor het vertrouwen en wie weet ontdekken jullie nog meer verborgen parels in Griekenland met Kyma Travel!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooi eiland met veel mogelijkheden voor allerlei activiteiten.

Alles was tot in de puntjes verzorgd. Mooie locaties, goede tips voor restaurants, rustige strandjes en uitjes.
Je kunt ook mountainbiken (met pittige beklimmingen), prachtig wandelen en golfen.

12. Juli 2025

Beste Emmy,

Bedankt voor je mooie woorden en review! Wat fijn om te lezen dat je zo hebt genoten van het eiland, de activiteiten en onze tips. We vinden het belangrijk dat alles tot in de puntjes geregeld is, en het is geweldig om te horen dat dit ook zo is ervaren.

Hopelijk mogen we je in de toekomst weer meenemen op een nieuw avontuur!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We hebben een prachtige rondreis door…

We hebben een prachtige rondreis door Turkije gemaakt, helemaal op maat samengesteld. We hebben bekende bezienswaardigheden bezocht, maar óók de verborgen pareltjes en minder toeristische plekken ontdekt. In Kalkan (vlakbij Kaş) namen we de boot naar het Griekse eiland Kastelorizo, echt een aanrader! Het eilandje was charmant, met mooie uitzichten en gezellige straatjes, en we hebben daar een heerlijke bougatsa gegeten. Onderweg hebben we ook genoten van verrassend goede restaurants. Die combinatie van cultuur, natuur, lekker eten en rust maakte de reis echt bijzonder. Dankjewel Joran!!

1. Juli 2025

Beste Melisa,

Heel erg bedankt voor je mooie review! Wat geweldig om te horen dat jullie zo hebben genoten van jullie rondreis door Turkije en dat jullie ook de verborgen parels hebben kunnen ontdekken.

Kastelorizo is inderdaad fantastisch, en fijn dat de boottocht en de lokale keuken zo goed in de smaak vielen. Het doet ons goed te lezen dat de combinatie van cultuur, natuur, lekker eten en rust de reis zo bijzonder heeft gemaakt.

We hopen jullie weer te mogen inspireren voor een volgende onvergetelijke reis!

Kyma Travel, perfecte service

Joran verdient absoluut de complimenten. Vanaf het eerste gesprek vertaalde hij onze wensen tot een prachtige reis met magnifieke locaties en hotels. Alles werd tot in de puntjes verzorgd. Eigenlijk hoefden wij zelf enkel te rijden van en naar onze verschillende locaties, maar zelfs de huurauto hiervoor werd perfect geregeld en stond meteen klaar bij de luchthaven.

28. Juli 2025

Beste Robert,

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat jullie zo hebben genoten van de reis en dat alles tot in de puntjes geregeld was.

Hopelijk mogen we in de toekomst nog eens een mooie reis voor jullie verzorgen!

Sardinië

Joran heeft ons vanaf het eerste moment goed geadviseerd, en ook tijdens onze trip naar Sardinië konden we regelmatig een beroep doen op zijn expertise. Een echt aanrader voor wie onbezorgd op reis wil en de leukste accommodaties wil bezoeken.

9. Mai 2025

Beste Ron,

Heel erg bedankt voor jullie mooie woorden!
Fijn om te horen dat het advies en de begeleiding ook tijdens de reis als waardevol zijn ervaren.
Het is precies wat we bij Kyma Travel belangrijk vinden: dat jullie onbezorgd kunnen genieten én op de mooiste plekken verblijven.

Hopelijk mogen we in de toekomst weer iets moois voor jullie verzorgen!

Joran & Team Kyma Travel

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr