fijne winkel! jaartje geleden 2 I-dle mystery photocards bestelled en ze waren goed ingepakt! erg blij mee en bestel zeker vaker! (please restock de mystery photocards)
When receiving the wrong product I contacted support and was helped greatly. They gave me some options I could choose from including accepting the product as is or returning it and waiting for the... Mehr ansehen
Über Kyeopta
Vom Unternehmen geschrieben
Wij rekenen geen verzendkosten binnen Nederland en onze producten worden direct vanuit Nederland verzonden, dus je hoeft je niet druk te maken om extra douanekosten. De prijs die je op de website ziet is daadwerkelijk de prijs die je betaalt!
Niederlande
- contact@kyeopta.nl
- kyeopta.nl
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Snelle leveren en extras
Ik heb het nieuwe album van Twice besteld, er was snelle en gratis (boven 22 euro) levering. Ook kreeg ik de pre-order photocard-set, terwijl ik het album niet pre-order had gekocht. Erg blij dus!
Goede service, wel lang bezig met pakketje
Ik was heel blij met het pakketje dat ik kreeg en hij was ook in perfecte staat aangekomen, wat ik wel jammer vond was dat ik best wel een tijdje moest wachten op mijn pakketje, niet omdat hij zo lang moest reizen maar juist omdat ze lang deden over het registreren en inpakken.
Top shop!
Sinds de opening van de shop heb ik een aantal aankopen gedaan. Ze hebben telkens weer top service! Fijne prijzen, snelle levering, goede klantenservice, producten goed ingepakt en geen verzendkosten boven de €22. Ik heb ze ook vaker bij vrienden aanbevolen die net zo tevreden zijn over hun aankopen.
Het wordt snel bezorgd en dat is fijn ❤️
Zeer fijne service
Zeer fijne service en m'n album super goed verpakt! De verzending was ook snel, dus er is hier niks op aan te merken.
Top ervaring
Heel goed en snel contact, super goed verpakt en altijd up to date met de nieuwste comebacks! Ik ga hier zeker weer vaker bestellen
Cute
Snel, en verzorgd binnengekomen! Leuke site en ook nog goede prijzen! Heel fijn en erg blij mee:)
Geen beschadeging
Geen beschadeging aan niks! Alles was zonder deukjes aangekomen en zelfs de verpakking van de lightstick is heel.
Beste kpop website in Europa🙏
Beste kpop website in Europa🙏. Verzending is zonder plastic, is snel en goed verpakt. Verder is alles op de website goed betaalbaar en de gratis verzending vanaf €22 maakt het perfect. Echt geweldig voor leerlingen of als je gewoon minder te besteden hebt. Het maakt kpop albums dus wat toegankelijker. 🫶🫶 ook altijd een lief kaartje of free-bee er bij💜
Positief verrast
Ik was persoonlijk een beetje sketch omdat ik nog nooit van deze site had gehoord maar ik ben erg tevreden en voor zo’n goedkope prijs ? Zeker voor herhaling vatbaar het was snel geleverd en goed en veilig ingepakt dit is zeker een blijvertje
Ik vond mijn ervaring goed
Ik vond mijn ervaring goed, omdat het heel bleef en misschien niet snel maar dat kwam door vertragingen. Ik zou je het aanraden, want het is een kans die je niet zou willen missen!
Goede communicatie over levering.
Reageert direct op je mails en duidelijke communicatie over de levering van het album. Het album was leuk ingepakt met een leuke verassing erbij. Dochter is heel blij.
Excellent :)
This was my first experience ordering from Kyeopta and I was pleasantly surprised to find this online store in the Netherlands! The process was easy and to the point. I received the albums I ordered in excellent condition, perfectly sealed and packed safely.
super snelle levering en goeie service!
Top!
Heel goed verpakt! Alsnog snelle levering. Geen beschadigingen en een schappelijke prijs, zeker een aanrader 🤍
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.