Wooksy Bewertungen 23

4.6

1. CD-Geschäft
  2. Plattenladen

Vom Unternehmen geschrieben

Jouw Nederlandse K-pop webshop voor al jouw K-pop albums. Met eerlijke prijzen, altijd korting, snelle levering en gratis verzending binnen Nederland.

4.6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Perfect!

Perfect!! Albums snel binnen! Kon ook een top 3 doorgeven voor POBs en heb die ook gekregen YAY! De eigenaar is ook super aardig en reageert snel op vragen.

30. März 2026

Antwort von Wooksy

YAY!! We proberen altijd ons best te doen iedereen blij te maken met hun POB voorkeuren!

Echt super

Echt super! Ook last minute nog een ding aanpassen lukte en er werd snel gereageerd! Super website en alles is super snel opgestuurd. Als mensen vragen of ik een goede website ken of waar ik m’n albums bestel raadt ik wooksy standaard aan!

26. März 2026

Dankjewel Hayley!! <3

Wooksy

Ik hou van deze website! Zoveel goede albums voor mega goede prijzen. De verzending is ook heel erg snel en dat is super fijn! Dit is zeker me favo kpop winkel. Ook de wooksy stickers zijn super leuk :)

25. März 2026

Antwort von Wooksy

Ahh dankjewel Renata! Er komen bijna nieuwe stickers, hopelijk vind je die net zo leuk ;)

Heeel tevreden 🩷☺️

1000000% een aanrader en een hele snelle levering, goed ingepakt (dus geen beschadigingen) en de verzendkosten zijn niet zo duur :) . Dus ik blijf voor altijd een tevreden klant.

Twijfel niet om te bestellen!!!

Mvg
Jae

21. März 2026

Dankjewel Jae!!

Perfect!!

Ik had een TWICE album besteld, werd supersnel verzonden!!

19. Februar 2026

Goede ervaring

Eerste keer bij Wooksy besteld en alles was perfect!!

16. März 2026

Dankjewel Anouk!

Top ervaring!

Heel goede service! Leuke freebies, hele aardige medewerkster en hele leuke albums te koop! Gratis verzendkosten op albums and minstens 10 euro aan andere spulletjes! (Binnen NL) Zeker je geld waard! Kopen zou ik zeggen!!! <3 🥺🫶🏻 - Van je lieve lieve supporter Chavelle hehhe.

12. Dezember 2025

Dankjewel Chavelle!!

Top winkel

Super goeie prijzen en snelle verzending!! Heb mijn recenste bestelling na nog niet eens 2 dagen binnengekregen, echt top! Ik heb mijn eerste bestelling via mail gedaan omdat je toen nog niet uit België kon bestellen en echt vriendelijk en snel geantwoord!! Zeker mijn favoriete winkel. :))

21. Februar 2026

Antwort von Wooksy

Nisa! Zo leuk dat we je naam nog steeds tegenkomen. Onze eerste Belgische klant vergeten we nooit! ;)

Een super website

Eerste keer dat ik bij Wooksy een album heb besteld en het is tot nu toe de beste website waarvan ik iets heb besteld. Alles is best goedkoop vergeleken met andere websites, de levering is erg snel, goed verpakt en de website zelf is ook super. Enigste minpunt is dat er niet een groot keuze is uit vershillende albums per groep maar dat maakt eigenlijk niet veel uit voor mij.

18. Februar 2026

Antwort von Wooksy

Hi Victoria, bedankt voor je review! We zijn inderdaad nog hard aan het werk om ons assortiment uit te breiden omdat we pas net begonnen zijn. Mocht je naar specifieke albums op zoek zijn kun je dat altijd laten weten via de restock survey op de website en dan doen wij ons best om dit album in het assortiment te krijgen! :)

Topwebsite

Ik vind dit echt een topwebsite!! Ook vooral omdat er bij heel veel websites de verzendkosten duurder zijn dan het album zelf, en op deze website is dat niet. Ook zijn de albums zelf goedkoper vergeleken met andere webshops. De website is zelf ook heel overzichtelijk, je kan namelijk ook de versies kiezen van albums, bij sommige andere websites krijg je namelijk niet de keuze en krijg je een random versie van je album. Daarom vind ik Wooksy echt een aanrader! Ik heb Wooksy wel nu nog 4 sterren gegeven aangezien ze alleen naar België en Nederland shippen, maar dat gaat nog veranderen had ik gehoord :)

17. Februar 2026

Antwort von Wooksy

Bedankt voor jouw review Jill!

Goede kpopwinkel !

Super goede kpopwebshop voor een eerlijke prijs zonder verzendkosten !! Misschien wel 1 van de beste imo! Mijn persoonlijke ervaring met Wooksy is zeer positief, hele lieve eigenares en ik ga zeker vaker bestellen !

17. Februar 2026

Super

Alles was helemaal in orde. Zorgvuldig en snel verzonden. Fijne site waar je voor een van de laagste prijzen verkrijgbaar in Nederland kpop albums kan kopen. Heb hier al viermaals wat besteld en het worden er zeker nog meer!

14. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb hier 2 keer besteld en alle 2…

Ik heb hier 2 keer besteld en alle 2 gingen helemaal goed. De albums zijn super goedkoop en zonder verzendkosten. En de verzending ging ook super snel. Ik wacht nu op de volgende restock om weer iets te kopen🤭

14. Januar 2026

Tevreden

Ik heb bij Wooksy een album gekocht en ben supertevreden. De bestelling werd meteen op de post gedaan en de volgende dag al geleverd! Alles was goed en netjes verpakt. De eigenaar is erg lief en behulpzaam. Eerlijke prijzen ook. Ik ga hier zeker opnieuw bestellen!

17. Januar 2026

Perfect!

Het is een geweldige website met allerlei kpop albums, soms zijn dingen uitverkocht, maar er is bijna elke maand een restock!
De eigenaar houdt ons op TikTok op de hoogte.
Snelle levering binnen Nederland, geen heftige prijzen en leuke verpakking!
Kort om: ☆☆☆☆☆

14. Januar 2026

PERFECT.

Letterlijk de prijzen zijn zo goed en eerlijk, niet elke keer verzendkosten die duurder dan de albums zelf! Daar ben ik heel blij er mee! Ik haal vanaf nu mn albums alleen van daar als het beschikbaar is!

30. Dezember 2025

Dankjewel voor jouw review! <3

Top!

Top!
Mooie website en makkelijk te gebruiken. Goeie communicatie en snelle levering.

9. Januar 2026

Dankjewel! <3

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr