Koldingvejens Automobiler Bewertungen 107

TrustScore 3.5 von 5

3.7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte en brugt Peugeot for ca. 11 mdr. Siden. Der har så vist sig en fejl ved baghjulsnav. Talte med Kent om dette, og efterfølgende blev begge nav skiftet uden beregning. SUPER SERVICE Kan kun an... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Handlings- og løsningsorienteret sted, som gør hvad de kan for kunderne! Med en transporttid på 2+ timer, var der dejlig service at finde, med besvarelse på alle spørgsmål om bilen, imødekommende... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har købt en BMW F11 ved Kv automobiler, som er blevet hentet hjem fra en anden forhandler, Kent var top professionel lige fra starten, han overholdte alle hans aftaler. Vi har været rigtig gl... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vil aldrig anbefale nogen at komme i nærheden af at købe biler her - de to største grydelapper som lover guld og grønne skove, og pludselig truer med at dukke op på ens private adresse - såfremt ma... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Automarkt

Vom Unternehmen geschrieben

Vi har altid et godt udvalg af billige biler i god kvalitet. Læg vejen forbi vores forretning i Vejen, og få et grundigere kig på udvalget og en prøvetur.

3.7

1 Stern

Hat 91 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte en brugt Peugeot for ca

SUPER SERVICE
Kan kun anbefale dem

7. April 2026

LAD VÆR MED AT HANLE HER

Jeg købte en varevogn hvor motorlampen begyndte at lyse da jeg kom hjem til sjælland med den.Jeg byttede min gamle vito ind ihandlen hvor jeg gav nummerpladen og bad dem om at se hvad bil det var og fortalte hvad jeg vidste om bilen. jeg går ud fra at man som bilhandler ved hvad man skal kigge efter på papegøjeplader eller gule plader. dvs med eller uden moms. Da jeg kontaktede forhandleren med lysende motorlampe på den bil jeg havde købt var svaret at jeg havde snyt med den bil der kom i bytte og at handlen bare skulle gå tilbage. Jeg havde brugt en arbejdsdag på alt dette og ville gerne beholde bilen og fik undersøgt hvad der var galt hos mercedes i greve. Bilen har kørt med dårlige gløderør i lang tid hvilket resulterer i en række problemer med partikkelfilter censorer osv. Det endte med at koste 30.000 Kr og at jeg ikke havde bil i to måneder.Jeg fik ingen hjælp fra sælger. Jeg kontakter forhandleren og forklarer forløbet. jeg tilbyder at betale alle test og arbejdstimer udført, da jeg havde valgt at få det lavet med min mekaniker, men mener at det er rimeligt at de betaler de dele som har været defekte da jeg fik bilen. Han løber fra ansvar og jeg kan kun fraråde at handle med Kent Hansen

8. Dezember 2025

Hej Martin

Du er blevet bedt om at komme med bilen her, men har selv valgt at køre til eget værksted, hvor du sender en regning på 22.000 + moms.

Vi kan ikke betale regninger på andre værksteder uden forudgående aftale.

Derudover lavede vi en taste fejl, da vi solgte dig bilen (pga moms, da vi skulle tage en momsfri bil i bytte), hvor du dermed fik bilen langt under prisen. Her var beskeden klar "bordet fanget", og vi måtte tage tabet.

Desuden var den bytte bil du kom med også behæftet med en del fejl, som var undladt beskrevet

Vi har hele tiden også tilbudt at tage bilen retur.

VH

HOLD JER LANGT VÆK!!

HOLD JER LANGT VÆK!!! Koldingvejens automobiler er svindlere ikke nok med at jeg fik lov til at lade handlen gå tilbage så har de åbenbart sat bilen til salg på en side med alle mine oplysninger så eventuelle købere kontakter mig og til ligemed sat prisen ned fra 59.700 til 44.000 i hverfald det manden fortalte mig. Kent du er og bliver en svindler jeg kender også nogle som ved hvem du er og alle fraråder at købe bil hos dig. Du fik en chance for at sælge noget som var i orden men det gjorde du ikke (men det er jo dit valg jeg tænker at hvis du skal have din lille biks op at køre skal du som chef jo nok lette r…. og se kunderne i øjnene og i stedet for at gemme dig bag en skærm og lade pladsmanden lade bestemme over dit arbejde.

9. Februar 2026

Antwort von Koldingvejens Automobiler

Det jo direkte chikane det der. Nu er det 3 gang på 2 dage i skriver herinde?

Og nej jeg har ikke sat din bil til salg til 44.000 kr. med dine oplysninger. Jeg har slet ikke sat den til salg til 44000 kr. ? Jeg ved slet ikke hvor du har de oplysninger fra

Hvad har jeg svindlet med? Jeg har betalt jer fuld beløb tilbage. ? (som jeg selv tilbød fordi jeg godt kunne mærke at vi ikke blev enige)

Hvad er der nu galt med at min plads mand tager imod jer. Er det fordi han ikke er dansker. ?

Krejler Kongen Selv

Det er sådan en forhandler der har mottoet går den så går den! Og den gik IKKE! På en uge blev bilen købt og returneret igen. Magen til krejler. Det er ikke engang chefen Kent man handler med, det er ham jeg vil kalde pladsmanden man handler med. Han fortæller chefen hvordan handlen skal laves og sådan bliver det. Bilen blev kørt på værksted og der blev betalt en regning på knap 3000kr, ja det ville Kent jo så ikke betale, han betalte kun halvdelen. Listen var lang.! Selv tidligere ansatte og forskellige værksteder har efterfølgende sagt at man skal holde sig væk. Så HOLD JER VÆK!

9. Februar 2026

Antwort von Koldingvejens Automobiler

I har købt en bil som i efterfølgende får tjekket.

Jeres egen mekaniker mener at bremserne er slidte foran, men de klarer stadig bremsetesten. Derudover mener han at der er et hul helt gemt oppe bag bundpladen som synsmanden ikke har set, samt en styrkugle som der skal være lidt slør i indvendig.

Jeg tilbyder jer bare pengene tilbage, så vi kan få det afsluttet, men i fortsætter med at køre på at det er min fejl. Jeg er ikke mekaniker, men tager det fulde ansvar og har købt bilen retur.

Jeg synes ærligt det er en snak imellem synsmanden og jeres mekaniker, selvom det hele falder tilbage på mig.

Tænk over hvad i hænger folk ud for på nettet en anden gang, og lav lige jeres egen vurdering om hvor vidt det er deres skyld.

Koldingvejens

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God oplevelse hele vejen igennem

Jeg har købt mine to seneste biler her og har begge gange været rigtig godt tilfreds med den service, jeg har fået.
Alt i alt en seriøs og ordentlig forhandler, som jeg uden tøven kan anbefale til andre, der er på udkig efter brugt bil.

28. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god oplevelse hos Koldingvejens…

Super god oplevelse hos Koldingvejens Automobiler. Kent var rigtig behagelig at handle med.

Han fandt og købte præcis den bilmodel hjem, som vi gerne ville have, og tog samtidig vores gamle bil i bytte, så det hele blev meget nemt for os.

Alt i alt en virkelig god og problemfri bilhandel. Kan helt klart anbefale Koldingvejens Automobiler – og Kent 👍

12. November 2025

Noget fusk

Noget fusk, dårlige biler. Prøver bestikkelse. Tilbageholder penge og bil i vores tilfælde. Helt igennem en forfærdeligt oplevelse. Hold jer væk derfra. Det de skriver som svar på dårlige anmeldelser er helt igennem forkert og opfundet af Kent. Det er vel også det eneste der kan gøres. Han truer nu med at tage os i retten fordi vi har givet en dårlig anmeldelse af ham. Det er helt hend i vejret. Igen hold jer væk

15. Januar 2026

Kære Gitte

I kommer og laver slutseddel på en bil og betaler et depositum. I stiller derefter en masse lange krav til bilen, og kimer mig ned hele weekenden, fordi jeres bil ikke er klar til aflevering. Vores betingelser er 30 dage. I ringer efter 2 dage.

Jeg fortæller dig så at vi ikke ønsker at indgå en handel med jer og vil annullere handelen.

Det viser sig så at være en længere kamp for at få handelen annulleret, men det lykkedes til sidst, hvor jeg endda overfører jer ekstra penge for ulejligheden. At du ser den kompensation som bestikkelse, må stå for din egen regning

Vi er selektive i hvilke kunder vi vil handle med, og der vil jeg på det kraftigste advare mod Gitte Landbo.

Vi sælger årligt 500 biler i det billige pris segment, og i jeres tilfælde 40.000 kr. Det er svært at gøre alle tilfredse og derfor ønsker vi hellere at annullere handelen.

Held og lykke fremover med bilkøb fremover

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tryg og behagelig købsoplevelse.

Jeg har netop købt bil hos Koldingvejens Automobiler, og jeg må sige, det har været en fornøjelse. Fra første samtale blev der lyttet til mine ønsker, og de aftaler vi lavede, blev holdt uden problemer.

Bilen var i super stand og helt som beskrevet, så jeg følte mig tryg og godt behandlet. Det hele var nemt, overskueligt og uden skjulte overraskelser – lige som en bilhandel bør være.

Kan kun give mine varmeste anbefalinger videre.

23. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg vil råde alle til IKKE at købe…

Jeg vil råde alle til IKKE at købe biler her. Som mange andre anmelder her, så bliver der solgt biler der ikke er serviceret/tjekket inden salg.
Vores bil er brudt sammen indenfor det første år og sælger prøver at løbe fra alle aftaler, samtidig med at han udelader at svare på opkald og beskeder.
Vi har fortrudt mange gange at have handlet her!

25. September 2025

Antwort von Koldingvejens Automobiler

Kære Christina. Du ringer til os midt i ferie perioden. Du forventer lånebil (det får du gratis). Du har stadig ikke afleveret den tilbage. Du forventer bilen lavet hurtigst muligt ligesom alle andre. Du klager over låne bilen ikke har A/C. Du overholder ikke service på din bil (10 måneder siden du har købt den). Du kører ikke ikke til værksted når bilen fortæller dig det! Trods det har vi betalt 1 ny motor, så i kunne komme videre. Man ee forpligtet til at overholde service. Havde det været et stort mærke værksted, så havde de ikke dækket så meget som 1 krone! I slutseddel fremgår at tandrem ikke er skiftet (I er selv forpligtet til at holde øje med service på jeres bil)

Vi lader den anmeldelse være et bevis på at nogen mennesker er langt fra virkeligheden, og opfattelse af hvad de får af bil og service for 70.000 kr.

God service og imødekommende,

God service og imødekommende,
Er glad for min transporter.
God pris

23. September 2025

Antwort von Koldingvejens Automobiler

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse hos Koldingvejens Automobiler. Det betyder rigtig meget for os, at du har taget dig tid til at skrive en anbefaling – og vi sætter stor pris på den tillid, du har vist os.

Hos Koldingvejens Automobiler arbejder vi hver dag på at levere en tryg, ærlig og professionel service, uanset om det handler om køb af bil, reparation eller rådgivning. Derfor glæder det os altid, når vi kan se, at vores indsats gør en positiv forskel for vores kunder.

Vi lægger stor vægt på gennemsigtighed, kvalitet og personlig service, og vi bestræber os på, at alle kunder føler sig godt behandlet og trygge – både under og efter handlen. Din feedback bekræfter, at vi er på rette vej, og det giver os ekstra motivation til fortsat at levere den bedste oplevelse.

Endnu en gang tusind tak for din anbefaling. Vi håber, du får stor glæde af din bil, og du skal altid være velkommen hos os – både hvis du har spørgsmål, brug for service eller blot vil kigge forbi til en snak om biler.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Besigtigelse og efterfølgende forhold ved køb af brugt bil hos Koldingvejens Automobiler

Den 9. september foretog vi en planlagt besigtigelse af en Mazda 2 hos Koldingvejens Automobiler.

Forud for besøget kontaktede jeg Kent telefonisk med henblik på at indhente oplysninger om bilens stand. Jeg forespurgte specifikt til synlig rust, buler og skrammer. Kent oplyste, at der ikke var synlig rust, men nævnte en mindre bule i en dør (omtalt som en "Bilka-bule") samt manglende væske på bilens airconditionanlæg.

Ved ankomst – efter en køretur på ca. 1,5 time – kunne vi konstatere, at bulen var udbedret, og at der var påfyldt væske på airconditionanlægget. Bilen fremstod desuden nyvasket.

Ifølge salgsannoncen var bilen løbende blevet serviceret hos autoriseret Mazda-forhandler. Kent kunne imidlertid ikke fremvise dokumentation herfor. Han oplyste, at der ikke længere udstedes fysiske servicebøger. Efterfølgende kontaktede jeg en lokal Mazda-forhandler, som via bilens stelnummer kunne oplyse, at bilen ikke havde været til service hos dem siden 2013. Dette står i skarp kontrast til det oplyste i annoncen.

Salgsannoncen angav endvidere, at bilen havde været undervognsbehandlet. Ved visuel inspektion fremstod undervognen dog meget tør, og der var begyndende rustdannelse ved bagbroen. Det kan ikke udelukkes, at bilen har modtaget en undervognsbehandling tidligere, men det vurderes sandsynligt, at dette i givet fald er sket i forbindelse med bilens første registrering i 2012 eller få år senere.

Ved nærmere inspektion blev der konstateret tydelige rustbobler i den ene vange, synlige ved åbning af fordøren. Disse var ikke nævnt af Kent under vores telefoniske samtale.

Ved spørgsmål om den manglende servicehistorik trak Kent oliepinden op og vurderede, at olien så "forholdsvis ny" ud. Denne vurdering blev foretaget uden teknisk måleudstyr og alene baseret på visuel inspektion.

Under samtalen fremstod det tydeligt, at Kent havde begrænset kendskab til bilen. Han oplyste, at han solgte bilen på vegne af en bekendt og dermed blot assisterede som mellemmand. På et tidspunkt udtrykte han direkte, at han "gav op", da jeg stillede yderligere spørgsmål.

Jeg blev herefter henvist til bilens ejer, som oplyste, at han havde erhvervet bilen fra en nu afdød person, der angiveligt var pensioneret mekaniker og selv havde forestået vedligeholdelsen.

En uge efter købet blev bilen indleveret til service, da vi ikke fandt det betryggende at basere os på de foreliggende oplysninger. Ved serviceeftersynet blev det konstateret, at motorolien havde en kraftig benzinlugt, hvilket indikerer ældre olie. Der blev desuden konstateret rust på oliefilteret, en knækket bagfjeder, et mørnet stik ved højre forlygte samt væskeudtræk under AC-pumpen – hvilket ikke bør forekomme i et lukket system.

Vi havde ikke en forventning om en fejlfri bil, givet bilens alder (årgang 2012), men vi blev stillet i udsigt, at bilen var serviceret hos autoriseret forhandler, hvilket viste sig ikke at være korrekt.

Jeg har efterfølgende forelagt Kent de konstaterede mangler, herunder den knækkede fjeder og defekte elinstallation. Kent har afvist ethvert krav om kompensation, hvilket reelt gør reklamationsretten illusorisk.

Anbefalinger ved køb hos Koldingvejens Automobiler:

• Anmod om dokumentation for servicehistorik, særligt hvis det fremgår af annoncen, at bilen har fuld servicehistorik.

• Kontroller, at alt annonceret udstyr er til stede og funktionsdygtigt.

• Ring forud for besigtigelse og bed om en grundig gennemgang af bilens stand.

• Medbring gerne en teknisk kyndig person ved prøvekørsel og inspektion.

Efterfølgende har Kent kommenteret min anmeldelse, men igen pynter han på historien - til hans egen fordel. Det er korrekt, at han har tilbudt kompensation og tilbagekøb af bilen, men det har været EFTER min anmeldelse på trustpilot. Lige pludselig kunne alt lade sig gøre efter min anmeldelse.
Generelt er hans tilbagemelding meget uprofessionel og umoden, hvilket I kan læse. At han antager at jeg er gået konkurs fordi, at jeg ikke har CVR nummer mere? Flot Kent - fordi at man nedlægger et CVR nummer betyder ikke automatisk, at man er gået konkurs - og nej jeg er ikke gået konkurs. Din personlige kommentar vidner om din meget useriøse og uprofessionelle måde at tænke på. Du fortryder, at du valgte mig som kunde? Igen har du misforstået hele pointen med at drive virksomhed. Kunderne vælger dig, og du har kun din forretning pga. tilfredse kunder.

Alle fornuftige kunder kan tydeligt se ud fra svaret fra Kent, at vi er på et niveau, hvor han bliver personlig og uprofessionel - grænsende til det barnlige. Jeg vil hermed advare alle om at handle hos ham.

9. September 2025

Antwort von Koldingvejens Automobiler

OBS. Den anmeldelse er et bevis på at nogen kunder ikke kan gribes fra nogen som helst vinkler

Kære Thomas Fast

Du skriver at vi afviser alt form for kompensation. Dette er ikke korrekt. Jeg har tilbudt dig fuld beløb for den regning på 3800+ moms (SELVON DU HAVDE FÅET TILSVARENDE AFSLAG VED HANDEL).

Derudover tilbød jeg med det samme at købe bilen retur, da vi ikke ønsker at blive uvenner med folk over en bil til så lille en pris. Du fik bilen til 34000 + plader. Dette står stadig ved magt

Bilen er undervognsbehandlet, og nej vi har ikke lige gjort det, men den var flot i bunden. (Nok også derfor du valgte denne, og ikke de 3 andre du har set på)

Bilen er passet med service og du trak selv oliepinden, hvor olien var ren og fin.

- Du var oplyst omkring A/C inden du kom
- Du var oplyst ang. service inden du kørte(du fik afslag)

Jeg gjorde alt for at gøre dagen til en god oplevelse, men du formåede at ødelægge alt form for god stemning. Vi fortryder så meget at vi valgte dig som kunde

Vi ved du er glad for bilen, og for den gode behandling og pris du fik. Fordi du nægter i hver fald at vi kan købe bilen retur.

At du selv er gået konkurs, og nu vil bruge tiden på at ødelægge det for andre, må stå for din egen regning og samvittighed.

Når det så er sagt, så er jeg glad for at din søn har fået en god bil til en skarp pris.

Mvh. Koldingvejens Automobiler.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og hurtig levering…

Fantastisk service og hurtig levering af vores nye bil.

11. September 2025

Koldingvejens Automobiler

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr