BIL-FABRIKKEN Bewertungen 140

TrustScore 5 von 5

4.9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super professionel og venlig tilgang og hjælp i processen med vores bilkøb. Venlig, god humor, professionel og seriøst forhandler - kan varmt anbefales

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hos bilfabrikken får man service, levering, kvalitet, legende let og uden slinger i valsen. Et ord er et ord og alt klares på telefon og mail. Bilen leveres, også i København, - uden merpris! R... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmen hat geantwortet

1. Autohändler

Vom Unternehmen geschrieben

Hos BIL-FABRIKKEN bliver du mødt af Frederik og René, som begge har mange års brancheerfaring fra nogle af de største bil-koncerner i det danske rige. Derfor er du altid sikret en kompetent og professionel rådgivning når du køber din nye drømmebil hos os.

4.9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bil fabrikken fortjener absolut 5…

Bil fabrikken fortjener absolut 5 stjerner for god service og søde mennesker.
Jeg havde solgt min bil dagen forinden. Intet problem - jeg tog toget op og blev hentet på Skanderborg station og kørte så hjem i min fine nye Audi q2 🥰

6. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hyggeligt sted med godt udvalg

Super hyggeligt sted med godt udvalg, flinkt personale der kun vil en det bedste. Derudover er de fair med priserne og prøver ikke at på dutte en alt muligt ekstra unødvendigt for deres fortjeneste.

11. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Verdensklasse forhandler - gode mennesker, god oplevelse

Det var en super god oplevelse at købe bil hos Frederik og René. Jeg havde fornøjelsen af at handle med Frederik. Jeg skulle bruge en bil hurtigst muligt og Frederik var bare super behagelig og imødekommende fra start til slut. I det omfang der har været noget jeg har haft brug for at spørge ind til eller hjælp til efter handlen, har Frederik bare været super god og virkelig serviceminded - også selvom min bil ikke var i Danmark. Jeg vil til enhver tid anbefale at købe bil hos Bil-Fabrikken - jeg har igennem min tid som bilejer haft/købt ca. 7-8 biler forskellige steder og Bil-Fabrikken er nok den forhandler jeg har oplevet som værende mindst
'sælger-agtig' - det er ment på en positiv og pæn måde. Man oplever nogle gange som kunde at det hele går stærkt og der tales med store ord og armbevægelser - andre steder i hvertfald. Der har kun været en rar og rolig dialog omkring handlen og processen, virkelig et godt sted at handle bil. Hvis jeg kan komme til det, så handler jeg gerne bil igennem Frederik og René igen.

21. November 2025

En super god oplevelse - Igen

Nu er det anden gang jeg har handlet ved Bilfabrikken. Det startede med et ønske om en bil der kunne opfylde nogle ønsker jeg havde. Efter nogle snakke endte med et bud på en mulig bil, en prøvetur og en handel. Hele vejen igennem havde jeg en god oplevelse. Jeg føler mig rigtig godt mødt ved drengene fra Bilfabrikken og jeg er ikke i tvivl om, at når jeg næste gang skal se efter en ny bil, går jeg til dem en tredje gang 🏅

3. Februar 2026

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Dygtige og engagerede sælger og samtidig meget troværdige i deres møde med os som kunder. De ting som blev påpeget, blev løst. Så vi giver dem vores fulde anbefalinge i forhold til køb af brugt bil. Vi kommer gerne igen.

9. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Servicen er i top klasse.

Servicen er i top klasse.
De er professionelle.
De brænder for bil faget.
Og de vil gå langt for og lave en god handel for dig, de er til og snakke med.
Jeg kommer 100% tilbage når jeg skal have ny bil igen.

18. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kvalitet, Service og Fart!

Servicen er i top, de brænder for faget, og det kan man mærke. Det handler ikke bare om at ‘sælge’, men at bliver solgt den bil, og det ekstra tilbehør som du netop har brug for.

Jeg så på en Superb kl. 16-16:30 den første dag, og allerede kl. 12 dagen efter, var alt fra finansiering, skift af sommer til vinterhjul (gratis) og syn blevet klaret, og jeg kunne hente bilen.

Det er 100% et sted, jeg kan anbefale, og som jeg i fremtiden kommer til at bruge til mit næste bilkøb.

5. Januar 2026

Kære Ahmad,

Tusind tak for den fede anmeldelse! Det betyder virkelig meget at høre, at det hele spillede, og at vi kunne få en aftale på plads så hurtigt.

Tak for anbefalingen, og du er altid velkommen til at kigge forbi igen 🚗

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min kæreste og jeg var førstegangs…

Min kæreste og jeg var førstegangs købere, og vi havde derfor tusindvis af spørgsmål. Der blev taget sig god tid til os, intet hastede og overdragelsen foregik nemt.

En meget behagelig oplevelse og en lækker bil. Stor anbefaling herfra.

Mvh. Ingeborg og Lasse

6. Dezember 2025

Kære Lasse,

Tusinde tak for de fem stjerner og den fine anmeldelse! Det sætter vi stor pris på 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft fornøjelsen af at blive…

Jeg har haft fornøjelsen af at blive betjent af Frederik Corell fra Bil Fabrikken, og oplevelsen var helt i top. Frederik er imødekommende, professionel og utrolig hjælpsom gennem hele processen. Han tager sig tid til at forklare detaljer, man måske ikke selv havde tænkt over, og man føler sig tryg og godt vejledt fra start til slut.

Service i særklasse, hurtig opfølgning og oprigtig interesse for kundens behov – jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse. Jeg giver min varmeste anbefaling og fem klare stjerner!

det bliver ikke sidste gang vi handler bil hos jer ;)

24. November 2025

Kære Omar,

MANGE tak for den fine anmeldelse og de flotte flotte ord!

Det glæder os virkelig at høre, at du havde en top god oplevelse hos os!
Vi sætter stor pris på jeres tillid og det gode sammarbejde!
I skal være hjerteligt velkomne til at kigge forbi en anden god gang 🚗😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

dejligt at i giver jeg tid til…

dejligt at i giver jeg tid til gennemgang af ny bil at i ville reserverer den nye bil til jeg kunne komme og se den, jeg fik også en fair pris for den gamle

tudsen tak for handlen Rene og Fredderik og den gode service vil klart anbefale jer

2. November 2025

Kære Carsten,

Tusind tak for anmeldelsen. Det glæder os meget at høre, at du har haft en god handel og været tilfreds med servicen. Tak for tilliden Carsten! 🚗

BIL-FABRIKIKEN :)

Hurtigt og smertefrit

Havde alletiders oplevelse i forbindelse med køb af min VW Touran. René gav en fair pris for min brugte bil, og fra først kontakt til underskrevet aftale, gik der blot fire dage. Største anbefaling herfra

11. September 2025

Kære Mads,

Mange tak for de fem stjerner og den gode anmeldelse!
Vi håber du bliver rigtig glad for din fine VW Touran!
:-)

BIL-FABRIKIKEN :)

Sindssyg god service!

Sindssyg god service!
Kiggede på bilen om søndagen og fik forhandlet til en god pris sammen med Frederik - tre dage efter har bilen fået skiftet olie og været til service og klar til afhentning.
Kan klart anbefales!

29. Oktober 2025

Kære Anders,

Mange tak for anbefalingen og den fine anmeldelse! Jeg håber i nyder jeres flotte nye bil! 😊

Frederik

Super oplevelse

Super oplevelse. Er glad for vi valgte at købe vores bil her! René har bare været super imødekommende og hjælpsom, og tålmodig, hele vejen igennem, så man som kunde føler sig imødeset. Tak!
Arlinda & Ermal

23. Oktober 2025

Kære Arlinda & Ermal,

Tak for de flotte ord og den fine anmeldelse! Jeg er glad for at høre, at i har fået en god service hele vejen igennem - og at tilfredse med jeres nye bil! 😁

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service vi er så glade for vores…

Super service vi er så glade for vores nye bil! Vi vil klart anbefale Bil-Fabrikken til andre der ønsker top service og imødekommenhed når der skal handles bil!

12. September 2025

Kære Louise,

Tak for de flotte fem stjerner og jeres fine anbefaling!

Vi er meget glade for at høre, at i er tilfredse med jeres nye bil. Det var en fornøjelse at handle med jer! 🚗

Frederik

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Der er super service både på handelen…

Der er super service både på handelen og ved efterfølgende spørgsmål 😁

14. August 2025

Kære Charlotte,

Mange tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du har været tilfreds med både handlen og den efterfølgende service.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid spændende biler på lager til…

Altid spændende biler på lager til skarpe priser og med sælgere der kan finde ud af at handle! Kæmpe anbefaling

27. August 2025

Kære Nikolaj,

Mange tak for den fine anbefaling - den sætter vi stor pris på!

Fin bil til fin pris

Fin ren handel, god og fair behandling og handler gerne der en anden gang.

4. August 2025

Kære Jesper,

Tak for din fine anmeldelse! Vi glæder os til at byde dig velkommen en anden god gang. 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super oplevelse hos BIL-FABRIKKEN!

Super oplevelse hos BIL-FABRIKKEN!

Jeg har for nylig købt min bil hos BIL-FABRIKKEN, og jeg er virkelig glad og tilfreds. Servicen var i top – venlige og hjælpsomme medarbejdere, som tog sig god tid til at svare på mine spørgsmål og guide mig gennem hele processen.

Bilen var i super stand, præcis som lovet, og jeg følte mig tryg og godt informeret hele vejen. Handlen gik hurtigt og uden problemer.

Jeg kan klart anbefale BIL-FABRIKKEN til andre, der leder efter en bil og en pålidelig forhandler. Tak for en god oplevelse – 🚗😊

25. Juli 2025

Hej Amir,

Mange tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord. Det glæder os meget at høre, at du har oplevet god rådgivning, og at du er tilfreds med din nye bil.

Tak fordi du valgte os! :-)

BIL-FABRIKKEN

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr