KursFluttera.pl Bewertungen 76

TrustScore 4.5 von 5

4.7

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jestem uczestnikiem kursu KursFluttera.pl i szczerze przyznaję, że był to jeden z najbardziej wartościowych zakupów. Przede wszystkim platforma jest bardzo przejrzysta a kurs prowadzony jest tak, aby... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jestem po pierwszym miesiącu kursu. Póki co wszystko jest w najlepszym porządku. Materiały są czytelne. Forma lekcji bardzo ciekawa jak zabawa, wciąga i chce się więcej. Najfajniejsze chyba w całym ku... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Siemka, no co tu dużo gadać 😜 Cytując Stanisława Bareje: "Ale… popelina panie. On się w ogóle na "programowaniu” nie zna. Właśnie o "programowaniu" rozmawialiśmy, ani be ani me, no. Kupił sobie gdzie... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kurs merytorycznie hula na najwyższych obrotach, a charyzma Adama jedynie zachęca do dalszych działań względem programowania....Można by rzec, że kurs zaszczepia w Tobie niesamowity zapał!!! Dziękuję,... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Ausbildungszentrum

Vom Unternehmen geschrieben

W programie Zostań Programistą, nauczysz się wszystkiego czego potrzebujesz, aby zatrudnić się jako Junior Flutter Developer. 💯 Program to nie tylko kurs online! Wchodzi w niego cała masa dodatków: ✅ 12-modułowe lekcje wideo, z których nauczysz się wszystkiego co musisz wiedzieć, aby zostać programistą (kompletny Kurs Fluttera) + Certyfikat ukończenia ✅ Dożywotni dostęp do kursu - nie ma żadnych ukrytych dodatkowych kosztów, nie ma w tym żadnych subskrypcji ✅ AKTUALIZACJE materiałów - w IT wszystko się dynamicznie zmienia, więc to jest MUST-HAVE. Inaczej nic Ci nie będzie działać Jakby tego było są też bonusy: BONUS #1: Dostęp do prywatnej grupy kursantów BONUS #2: Cotygodniowe konsultacje na Zoomie ze mną i z resztą uczestników kursu - będziemy rozwiązywać wszelkie pytania i problemy z procesu nauki 🧑‍🎓 BONUS #3: Wymyślimy Ci pomysł na własną aplikację, która będzie dobra na początek dla Ciebie BONUS #4: Sekretny poradnik Jak Dobrze Napisać CV Oraz Przejść Rozmowę Rekrutacyjną Na Programistę 📜 BONUS #5: Indywidualna pomoc z zatrudnieniem i wsparcie w pierwszych tygodniach pracy (!!!) - zweryfikuję Twoje CV, jak będzie opcja to Cię polecę, a po zatrudnieniu pomogę Ci się wdrożyć. 💪 A do tego fajna atmosfera, przyjaźnie, znajomości i fajna zabawa 🤗

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeden z lepiej przygotowanych i…

Jeden z lepiej przygotowanych i zrealizowanych kursów. Prowadzący w przyjemny sposób przekazuje wiedze i wszelkie szczegółowe informacje, które pozwalają uzyskać swoje pierwsze doświadczenie z programowaniem. Cena kursu obejmuje nie tylko sam kurs, jak w innych przypadkach, ale również bieżace aktualizacje, grupę innych, wspierających się nawzajem kursantów oraz pomoc prowadzącego, do którego mozesz napisac ze wszystkim. Wartości dodane, których nie znajdziemy nigdzie indziej. Dzięki całości i swojemu zaangażowaniu mamy jeszcze większą motywację do działania. Polecam, ja bym podjęła decyzję o rozpoczęciu ponownie!

18. Dezember 2021

Bardzo dobry kurs

Bardzo dobry kurs!
Najważniejsze zalety to:
- dobry kontakt z prowadzącym
- odpowiednie dostosowanie tempa nauki
- wspierająca społeczność innych kursantów
Polecam :)

1. Juli 2022

Polecam!

Jestem na początku swojej przygody z programowaniem, kurs jest zbudowany z sekcji, które są podzielone na lekcje podczas których jesteśmy uczeni najważniejszych podstaw. Dzięki temu jestem w stanie od razu przenieść naukę na praktykę, co w programowaniu jest bardzo ważne. Sposób prowadzenia kursu jest bardzo przystępny, w razie pytań zawsze można wystąpić o pomoc do prowadzącego jak i bieżących w kursie udział kursantów. Kurs oceniam bardzo pozytywnie :)

31. Oktober 2022

Bardzo polecam

Bardzo polecam, wszystko wytłumaczone i struktura kursu pozwala na zaznajomienie się z tematem nawet jeśli ktoś wcześniej nie miał doświadczenia z programowaniem. Lekcje można przerabiać w swoim tempie. Prowadzący Adam stara się zarazić nas pasją do programowania :)

30. November 2021

KursFluttera.pl

Naprawde bardzo fajny kurs, bardzo fajna społeczność i bardzo dobra cena w porownaniu do skilla z jakim konczysz kurs, dobra inwestycja w siebie!

21. Mai 2022

Kurs polecam

Jak dla mnie kurs jest realizowany prawidłowo. Dostaje się solidne podstawy a nawet więcej żeby nauczyć się czym jest flutter. Oczywiście, trzeba poświęcić też sporo czasu na poszukiwanie odpowiedzi na własne pytania w celu tworzenia swoich aplikacji, ale tak samo jest w przypadku każdego innego kursu. Z plusów jakie się dostaje to: kurs jest po polsku (także każdy zrozumie), nie jesteśmy zostawieni samemu sobie dzięki dostępu do Slack'a kursowego, co zresztą w przyszłości może znaczyć jeszcze więcej (będziemy mieli już duże znajomości w branży) oraz kurs jest aktualizowany jak i również co jakiś czas są organizowane zoom'y gdzie uczymy się czegoś nowego. Także ja polecam, tym bardziej, że udało mi się po tym kursie znaleźć pracę ;)

14. Dezember 2021

Mega kurs

Dołączyłem do kursu jakoś w maju, nie mając w ogóle pojęcia o programowaniu. Na dzień dzisiejszy potrafię zbudować od zera jakąś prostą aplikację, dzięki wiedzy od Adama. Jestem mu bardzo wdzięczny, i polecam współpracę z Adamem.

26. Mai 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Polecam Adama i jego kurs!

Polecam Adama i jego kurs!
Długo zastanawiałem się czego mógłbym się nauczyć i skąd czerpać daną wiedzę. Dzisiaj wiem już, że wybór Adama i Fluttera był jak najbardziej słuszny.
Można zaufać Adamowi w kwestii szkolenia, dodatkowo nauczy Cię jak najlepiej wypaść na rozmowie kwalifikacyjnej

26. Oktober 2022

Polecajka

Szczerze polecam wiedzę jaką Adam prezentuje w postaci kursu, od razu da się wyczuć, że przygotował kurs rzetelnie i z mega dokładnością, tak aby wszystko było zrozumiałe dla laika. Jest naprawdę fajnie i rzeczowo wytłumaczone, tak aby złapać podstawy zajawki do programowania. Jeśli wkręcisz się w ten kurs to sam/sama będziesz dalej zgłębiać tajniki Flutter'a!
Do tego wszystkiego dochodzi sympatyczna i pomocna społeczność, która dodatkowo motywuje do działania.
Co ważne, kurs cały czas się rozwija i ulepsza. Nie dostajemy sztywnego produktu, a dostęp do miejsca, które na bieżąco jest aktualizowane i idzie z duchem rozwoju technologii!
Dzięki za zarażenie zajawką do Flutter'a Adam, piątka!

1. Juli 2022

Pierwsza edycja

Patrząc pragmatycznie złe opinie są dla MNIE dobre. Mniejsza przyszła konkurencja :). Jednak chcę być uczciwy wobec Adama. Bo zawdzięczam mu dość sporo już w tym momencie.
Jestem kursantem z pierwszej edycji. Gdyby nie ten kurs raczej by mi się nie udało wejść do tego świata. Chociaż podejść miałem kilka. Kursy na Udemy są fajne i nawet wykupiłem jeden z Fluttera. Jednak w mojej opinii nic on by nowej osobie nie dał. Jest za dużo miejsc, gdzie nowa osoba może się 'wywalić'. I zostaje bez pomocy. Za nim wejdzie się poważniej większość osób już rezygnuje. Także trzeba zobaczyć, że inne kursy (z innymi językami) tego typu jak Adama kosztują 10, 15+ tysięcy.
Dlatego warto się zastanowić. Oczywiście programowanie nie jest dla wszystkich.
Mógłbym jeszcze pisać o innych plusach, jednak ta moja wypowiedź i tak jest długa.

15. Dezember 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kurs jest prowadzony w prosty i…

Kurs jest prowadzony w prosty i przejrzysty sposób. Prowadzący wszystko dokładnie tłumaczy, a także można się do niego zgłosić z każdym problemem i wspólnie szukać rozwiązania. Lekcje są rozłożone w taki sposób, ze przy dużej ilości materiału wszystko można zrobić bez pośpiechu. Stały kontakt z Adamem to super sprawa, jak i również wspólna grupa dla kursantów, gdzie można razem się wspierać. Jako początkująca w tej dziedzinie nie spotykam większych trudności podczas nauki

26. Oktober 2022

Polecam!

Polecam kurs Adama, wchodzę do świata IT i w sumie mogę śmiało powiedzieć że dzięki Adamowi odkryłem swoje nowe hobby. Adam pokazuje krok po kroku jak zostać programistą od zera. Tłumaczy zrozumiale i w razie jakiś nie jasności od razu jest w stanie pomóc. Organizuje również spotkania dodatkowe w których często są omawiane najtrudniejsze tematy w celu dokładnego wytłumaczenia. Nie mam żadnych uwag. Polecam!

2. April 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jak dla mnie kurs mega fajny

Jak dla mnie kurs mega fajny, prowadzący w razie problemów zawsze pomoże, dzięki kursowi nauczyłem się programowania we Flutterze od podstaw. Lekcje nie wrzucają cię odrazu na głęboka wodę tylko pozwalają się powoli zagłębić i chcieć więcej . Polecam ;)

Bardzo polecam

Od kiedy wpadłam na webinar kursu fluttera (w czerwcu 2022) został mi zaszczepiony bakcyl na programowanie. Zaczynałam od zera, dlatego też szczerze polecam osobom poczatkującym. Poza świetnie przygotowanymi materiałami społeczność jaką tworzymy online daje nam prawdziwego powera do nauki. Jak byłam na webinarze o kursie to zastanawiałam się czy to naprawdę jest możliwe żeby było takie jak jest prezentowane? Stwierdziłam, że choćby było w 50% takie jak się zapowiada to i tak będę bardzo usatysfakcjonowana. Realizacja tego kursu przeszła moje oczekiwania. Jestem w 3/4 kursu i jestem zachwycona bo faktycznie nie jest to taki kosmos jak myślałam. Zaczynałam od totalnego zera i jeśli ktoś się waha to szczerze polecam. Niemniej jednak, jak wszystko co nowe - kurs wymaga zaangażowania i czasu, bo w 2 tygodnie się go nie przerobi i nie przyswoi całego materiału.

O kursie

Hej, na samym początku chciałbym powiedzieć że jestem jednym z pierwszych kursantów i chciałbym się podzielić z wami moją opinią. Uważam że kurs jest na bardzo wysokim poziomie, w sumie nie tylko kurs ale też społeczność budowana przez Adama jest bardzo pomocna i motywująca to dalszego rozwoju. Adam oprócz samego kursu, pomaga ludziom w ich własnych projektach, podpowiada różne rozwiązania a na koniec pomaga przygotować się do rozmowy kwalifikacyjnej. Społeczność jest też mocno pomocną, każdy kto znalazł pracę podpowie i pomoże w wolnej chwili. Jak dla mnie kurs 10/10

Świetnie poprowadzony kurs

Świetnie poprowadzony kurs. Widać, że Adam bardzo stara się pomóc w wyskakujących bugach 😁 do tego świeża dawka wiedzy- nowinki ze świata Fluttera dodawane na bieżąco.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mega pozytywnie zaskoczony :-)

Kurs jest prowadzony przez osobę z bogatym doświadczeniem i ogromną pasją. Nie żałuję decyzji zakupu kursu.W latach szkolnych zraziłem się do programowania m.in przez nauczyciela który nie potrafił przekazać swojej wiedzy uczniom. Dzięki kursowi zmieniłem swoje nastawienie do tej dziedziny.Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony zdobytą wiedzą. Nie ma dnia żebym nie myślał o flutterze. Aktualnie pracuję nad swoją własną aplikacją.

26. Oktober 2021

Marta

Kurs zakupiłam już rok temu i uważam że to była świetna inwestycja w siebie.
Zyskałam mega zajawkę, która staram się pielęgnować a było by to trudne bez takiego wzajemnego wsparcia i motywacji jaką daje grupa zaczynająca od tego samego poziomu 😊 Bardzo polecam każdemu zielonemu, który chce nauczyć się budowania aplikacji 🤩

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr