Jestem uczestnikiem kursu KursFluttera.pl i szczerze przyznaję, że był to jeden z najbardziej wartościowych zakupów. Przede wszystkim platforma jest bardzo przejrzysta a kurs prowadzony jest tak, aby... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Jestem po pierwszym miesiącu kursu. Póki co wszystko jest w najlepszym porządku. Materiały są czytelne. Forma lekcji bardzo ciekawa jak zabawa, wciąga i chce się więcej. Najfajniejsze chyba w całym ku... Mehr ansehen
Kurs merytorycznie hula na najwyższych obrotach, a charyzma Adama jedynie zachęca do dalszych działań względem programowania....Można by rzec, że kurs zaszczepia w Tobie niesamowity zapał!!! Dziękuję,... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
W programie Zostań Programistą, nauczysz się wszystkiego czego potrzebujesz, aby zatrudnić się jako Junior Flutter Developer. 💯 Program to nie tylko kurs online! Wchodzi w niego cała masa dodatków: ✅ 12-modułowe lekcje wideo, z których nauczysz się wszystkiego co musisz wiedzieć, aby zostać programistą (kompletny Kurs Fluttera) + Certyfikat ukończenia ✅ Dożywotni dostęp do kursu - nie ma żadnych ukrytych dodatkowych kosztów, nie ma w tym żadnych subskrypcji ✅ AKTUALIZACJE materiałów - w IT wszystko się dynamicznie zmienia, więc to jest MUST-HAVE. Inaczej nic Ci nie będzie działać Jakby tego było są też bonusy: BONUS #1: Dostęp do prywatnej grupy kursantów BONUS #2: Cotygodniowe konsultacje na Zoomie ze mną i z resztą uczestników kursu - będziemy rozwiązywać wszelkie pytania i problemy z procesu nauki 🧑🎓 BONUS #3: Wymyślimy Ci pomysł na własną aplikację, która będzie dobra na początek dla Ciebie BONUS #4: Sekretny poradnik Jak Dobrze Napisać CV Oraz Przejść Rozmowę Rekrutacyjną Na Programistę 📜 BONUS #5: Indywidualna pomoc z zatrudnieniem i wsparcie w pierwszych tygodniach pracy (!!!) - zweryfikuję Twoje CV, jak będzie opcja to Cię polecę, a po zatrudnieniu pomogę Ci się wdrożyć. 💪 A do tego fajna atmosfera, przyjaźnie, znajomości i fajna zabawa 🤗
Kontaktinformationen
ul. Mickiewicza 8/29, 12-200, Pisz, Polen
- adam@kursfluttera.pl
- kursfluttera.pl
Omijać szerokim łukiem
Omijać szerokim łukiem. Zapłaciłem za kurs 7tys w zamian dostając 12 sekcji z kilkoma 6 minutowymi filmikami które nie tłumaczą nic. Weekendowe spotkania na slacku to żart. Widać po kursantach, że szukają wiedzy po omacku w Internecie i będąc już w 8 sekcji mają braki w podstawach, bo nikt im ich nie tłumaczy. Jedyne co mogą otrzymać w trakcie spotkania to gotowe rozwiązanie danego problemu, a nie wiedzę jak dać z nim sobie radę w przyszłości. Po napisaniu do Smaki ,że jestem niezadowolony z kursu i chcę zwrotu pieniędzy dostałem informację zwrotną ,że według niego kurs jest super i nie ma takiej możliwości . Napisałem więc, że zapytam grupę czy też tak uważa za co zostałem wyrzucony z kursu i nie dostałem zwrotu pieniędzy. Jesteśmy w trakcie składania pozwu zbiorowego i ostrzegamy przed tym kursem. Gdyby ktoś mimo wszystko stwierdził , że warto zaryzykować , to bądźcie czujni bo macie tylko 30 dni na zwrot kasy, a jak to zwykle u oszustów bywa przez te 30 dni nie zobaczycie prawie nic związanego z kursem.
Odp.
Drogi Adamie Smaka, mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę z tego, że cynizm twojej odpowiedzi na mój komentarz jest czytelny nawet dla osób które cię nie znają. Nie ma w Twoim kursie zespołu który prowadzi slacka ani weekendowe spotkania na zoomie, tylko Ty i Pani Maja, która przeprowadza pierwszą rozmowę przed zakupem kursu. Aktualizowanie i udoskonalanie treści kursu to jedynie obietnica , którą w trakcie kursu słychać niejednokrotnie. W praktyce kurs jest nieaktualny, ale nie to jest jego największy problem. Problemem, tak jak napisałem wyżej jest to, że wcale nie jest to kurs, tylko kilka filmików w których od samego początku kursant nie znajdzie żadnych konkretnych informacji, a jedynie ma możliwość pobieżnie sprawdzić czego ma się nauczyć korzystając z internetu. Jednak najważniejsze jest to, że w momencie kiedy kursant jest niezadowolony, zostaje wyrzucony z kursu i nie dostaje zwrotu pieniędzy, co niestety jasno trzeba nazwać kradzieżą. Nie mam też możliwości rozmowy z tobą ani "WASZYMI MENTORAMI" :) :) :) ponieważ zablokowałeś mi dostęp do slacka, a nawet wysyłanie wiadomości na twojego messengera. Wysłałem Ci też przedsądowe wezwanie do zapłaty, na które w żaden sposób mi nie odpowiedziałeś. Na dzień dzisiejszy tajemnicą jest kto jeszcze w twoim kursie chce założyć ci sprawę, ale w pewnym momencie będziesz musiał napisać dużo podobnie bzdurnych odpowiedzi. Nie wiem czy wiesz ale blokując mi dostęp do kursu zerwałeś ze mną umowę więc spodziewaj się bardzo krótkiej rozprawy. Zostałem oszukany i przedstrzegam przed tym kursem każdą zainteresowaną osobę. Bądźcie ostrożni.

Antwort von KursFluttera.pl
Już sam webinar o kursie wygląda bardzo…
Już sam webinar o kursie wygląda bardzo podejrzanie, jakby był nagrany, a wiadomości na chacie pojawiają się podejrzanie w tym samym czasie. Na moje wiadomości nie było żadnej reakcji podczas "live". Dodatkowo po wyszukaniu fluttera na JJIT tych samych ofert pracy mam całkowicie inne oferty i inną ilość tych ofert.
Tak poza tym na webinarze są same obietnice, typu zrobisz kurs do tego etapu to możesz aplikować na juniora, jak pełen kurs to od razu na mida. Ktoś bez doświadczenia i wiedzy na pewno się nabierze.
No no no bardzo dobrze 😜
Siemka, no co tu dużo gadać 😜 Cytując Stanisława Bareje: "Ale… popelina panie. On się w ogóle na "programowaniu” nie zna. Właśnie o "programowaniu" rozmawialiśmy, ani be ani me, no. Kupił sobie gdzieś te papiery albo ukradł i teraz rżnie profesora” TAK GADAJĄ CI CO SIĘ NIE ZNAJĄ. Prawda jest taka, że gość motywuje i uczy bardzo dobrze. Zyskasz nie tylko mentora, ale i fantastycznych przyjaciół, którzy sobie pomagają 😀
Świetny kurs
Świetny kurs, uczy wszystkich niezbędnych tematów potrzebnych do rozpoczęcia samodzielnego kodowania. Jestem bardzo zadowolony.
Polecam serdecznie!
Wszystko bardzo sprawnie, szybko, miło, bezpiecznie, bezproblemowo, zgodnie z planem, zgodnie z logiką, zgodnie z ogólnie przyjętymi zasadami, zgodnie z Biblią, Koranem, Torą i komiksami "Kajko i Kokosz" Po prostu bardzo pozytywnie.
Kurs przygotowany jak dla laika, nawet osoba z doświadczeniem -2 przy odrobinie dobrej chęci jest w stanie wszystko pojąć, opanować i w przyszłości wykorzystać :) dla kogoś komu sprawia trudność szukanie rozwiązań w języku ang -> Adam za rączkę prowadzi krok po kroku. Feedback na duży plus!
Fajne doświadczenie, rośnie tu chyba mała "armia" :)
Polecam tego Allegrowicza!
jest naprawdę ok
jest naprawdę ok. brakuje tylko na tym etapie bardziej szczegółowego omówienia co się skąd bierze i jak dla mnie można iść szybciej z materiałem :)
Polecam!
Zwykle raczej unikam takich kursów, bo wiedza w nich zawarta bywa dosyć podstawowa i za wiele nie wnosi do życia, ale tym razem dałem się skusić i to był strzał w dziesiątkę. Podoba mi się forma tego kursu: krótkie 5-10 minutowe filmiki podzielone na stopniowo odblokowywane sekcje (dla mnie idealnie - wolę sobie dozować widzę i powoli iść do przodu, natłok materiału mnie demotywuje i zniechęca a tutaj tego nie odczuwam); nauka poprzez budowanie aplikacji a nie sucha teoria; rozbudowana społeczność kursantów z którymi zaczynamy w tym samym momencie; wsparcie na cotygodniowych konsultacjach w razie większych problemów. Pisząc tę opinię właśnie kończę 5 z 12 sekcji i czuję, że nauka ma sens a ja powoli buduję sobie doświadczenie, które będę wykorzystywał w pracy (jak już ją dostanę xD). Ogólnie Adam jest bardzo w porządku i umie wszystko prosto wytłumaczyć. Kurs jak najbardziej do polecenia ;)
Świetny kurs
Świetny kurs, uczy wszystkich niezbędnych tematów potrzebnych do rozpoczęcia samodzielnego kodowania. Jestem bardzo zadowolona.
Adam jest świetnym nauczycielem
Adam jest świetnym nauczycielem. Pomaga również poza kursem, prowadzi konsultacje. Do każdego podchodzi indywudualnie i dobrze tłumaczy. Cale szkolenie jest podzielone na kilkanaście przemyślanych sekcji, a kazda kończy sie podsumowaniem. Szkolenie warte wydanych pieniędzy! 🙂
Kurs Fightera Fluttera
Kurs bardzo przystępny, zawiera bardzo dużo wiedzy aktualizowanej na bieżąco. Adam to świetny prowadzący, cierpliwy i profesjonalny. Polecam!
Ocena KursFluttera.pl
Kurs bogaty jest w praktyczną wiedzę dzięki czemu mogę mieć pewność, że zdobyte umiejętności pomogą mi w karierze związanej z flutterem. Adam w trakcie kursu skupia się na dokładnym tłumaczeniu każdego zagadnienia i zawsze służy pomocą jeśli kursanci mają z czymś problem. Myślę, że atmosfera panującą na kursie jest jedyną w swoim rodzaju i ciężko będzie trafić do podobnego środowiska gdzie wszyscy traktują się jak dobrzy znajomi. Mogę z czystym sercem polecić ten kurs i zachęcić inne osoby do podjęcia współpracy z Adamem 😉
Polecam nawet bez doświadczenia!
Mogę szczerze polecić kurs każdemu, kto myśli o zmianie zawodu. Wszystko jest wyjaśnione bardzo dobrze, a jak coś mimo instrukcji na filmiku nie wychodzi, zawsze jest Adam lub ktoś bardziej ogarnięty w temacie na grupie, kto pomoże w rozwiązaniu problemu. Nie ma takiej sytuacji, że ktoś zostaje bez odpowiedzi. Mimo tego, że pracuję na cały etat i uczę się języka obcego mam czas na kurs, bo jest podzielony na sekcje, a każda sekcja na kilkuminutowe lekcje. Dołączyłam do kursu nie mając żadnego doświadczenia w programowaniu i stwierdzam, że wiedza w nim jest do ogarnięcia 😁
Konkretny i porządny kurs fluttera w…
Konkretny i porządny kurs fluttera w języku polskim co nie jest oczywiste, świetnie zorganizowany na grupy do tego prowadzący pomocny i zawsze wytłumaczy i doradzi.
Moja opinia o kursie
Bardzo polecam kurs, wszystko fajnie i zrozumiale wytłumaczone. Prowadzący jest pomocny i bardzo w porządku.
Adam robi super robotę!
Garść solidnej, praktycznej wiedzy, zero lania wody. Super kontakt z prowadzącym, pełne wsparcie lidera oraz grupy. Wartością dodaną jest właśnie społeczność, która stworzymy. Rozmowy z nimi dają jeszcze więcej motywacji i chęci do dalszego rozwoju!
Gdyby była możliwość wystawienia 100 gwiazdek to dałabym.. i ze 150 :)
Kurs jest podzielony na bardzo…
Kurs jest podzielony na bardzo przystępne części, a wiedza przekazywana w prosty sposób. Prowadzący bardzo pomocny i aktywnie i chętnie pomaga wszystkim kursantom. Nawet dostałem koszulkę 😀
Polecam serdecznie
Bardzo ciekawe i krótkie lekcje programowania. Wiedza dawkowana w odpowiednich ilościach. Z każdym pytaniem możemy zwrócić się do innych kursantów i prowadzącego. Miła atmosfera i mega przydatny kurs dla zupełnie zielonych w programowaniu!
Adas jest mega pomocny
Adas jest mega pomocny, cierpliwy i wyrozumialy. Odpowiedni czlowiek do prowadzenia kursow.
KursFluttera - opinia
Materiał zawarty w kusrie daje solidne podstawy do rozpoczęcia programowania. Dodatkowo konakt z innymi użytownikami pozwala na wymianę dościadczeń i wspólne rozązanie probemów. Dzięki licznyn spotkaniom live na Zoomie ma się poczucie, że nie zostanie się z jakimś problemem samemu, zawsze można zapytać i liczyć na to, że wspólnie znajdzie się rozwiązanie.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.