Altid god og venlig service og godt og spændende udvalg. Løbende gode tilbud. Denne gang skal jeg forbi butikken for første gang og hente min bestilling, da jeg er nysgerrig på at se denne. Iøvrigt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Utrolig skøn og atmosfærisk lille butik med en hyggelig & serviceminded ejer 🌸🌞 Krystallerne som jeg købte til en gave, blev modtaget med stor glæde. Iøvrigt var størrelsen og kvaliteten på krystal... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
KRYSTAL er en spirituel butik på Østerbro i København. Vi har et kæmpe udvalg af smukke krystaller, velduftende røgelse og fascinerende tarot- og englekort. Du kan naturligvis også bestille dine varer i vores webshop på www.krystal.dk. Vi sender dine varer samme sag eller vælg Click & Collect og kom ned i butikken og hent dine varer, når det passer dig.
Østerbrogade 88, 2100, København Ø, Dänemark
- hej@krystal.dk
- krystal.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
DÅRLIG NETBUTIK
Jeg bestilte 4 varer, men modtog kun 3 varer. En vare var defekt, flere krystaller var knækket af. En anden varer var med de forkerte krystaller. Den tredje vare er af virkelig dårlig kvalitet. Indpakning er meget ringe i forhold til de skrøbelige varer.
Ingen svar overhovedet på min reklamation.
SERVICE ER EN BY I RUSLAND.
Fup firma
Lad være med at se de positive anmeldelser af dette firma. Læg i stedet mærke til at alle der oplever problemer med dette møg firma, aldrig for svar eller pengene igen. Jeg har forgæves forsøgt at skrive til dem i snart 2 måneder uden et eneste svar på en lampe købt hos dem, der ikke virker.
Dette er deres åndelighed, AT SNYDE OG BEDRAGE.
Hold jer lang væk. Køb andre steder hvor folk er ærlige og ordentlige.
Fine varer - 5 ⭐
Har købt en gave, kom hurtigt frem.
Sendte e-mail, heller ingen problemer der.
5⭐ intet at klage over.
Mangler mine penge efter pakken er sendt retur
Englekortene som i skulle have modtaget retur har jeg stadig ikke fået refunderet og har flere gange prøvet at kontakte butikken via mail, men får intet svar…
mit svar til at modtage beskadige vare.
mit svar til at modtage beskadige vare.
som de ikke gider at svare på ?
Der er skader begge krystalkugler, ( sikkert transportskade ) heller ikke pakket særlig godt ind.. ?
skal jeg sende de andre retur ?
jeg forventer nogle nye uden fejl, eller penge retur
STOP STOP KØB IKKE HOS DEM
STOP STOP KØB IKKE HOS DEM
Jeg bestilte en vare hos dem, men modtog derefter besked fra DAO om, at pakken var forsvundet. Jeg skulle så vente 10 arbejdsdage, mens de undersøgte sagen. Efter perioden kunne de stadig ikke finde pakken.
Jeg har forsøgt at kontakte Krystal via mail, telefon og SMS, da det kun er butikken som kan få mine penge tilbage, og ikke mig.
Jeg har ikke fået nogen form for svar.
Undgå at handle hos dem – de er meget uprofessionelle og upålidelige. Hvis jeg fortsat ikke hører fra dem, overvejer jeg at møde op i deres butik…hvis de ikke er der, sætter jeg sedler op om at jeg vil have mine penge tilbage.
Jeg bestilte en bog og månedens…
Jeg bestilte en bog og månedens krystal.
Jeg modtog kun bogen - super ærgerligt når det var en fødselsdagsgave, og jeg kun modtager den ene ting.
Jeg forsøgte at sende en mail. Men mailen blev ikke besvaret, så jeg sendte en ny, som heller ikke blev besvaret - trods at der på hjemmesiden står at de svare indenfor 24 timer i hverdagene…
Langsommelig proces med retur!
Jeg havde bestilt en saltlampe til stikkontakt.
Da jeg fik den hjem var der ingen beskyttelse rundt om den i kassen. -hvilket jeg blev ret forundret over, når jeg har bestilt en fin lille saltlampe.
Der var to pærer med, hvilket tegnede godt.
Ingen af dem viste sig at virke i lampen.
Selve stikket, hænger også meget i stikkontakten og med stor sandsynlighed ødelægger det kontakten.
Der medsendes ingen retur label.
Jeg kontaktede krystal.dk for at få retur label og penge retur. Og høre først fra dem 5 dage senere. I deres returmail har de ikke vedhæftet returlabel.
Jeg skriver derfor tilbage 3 dage efter igen, og skriver igen at jeg ønsker en returlabel og pengene tilbage og har ikke hørt fra dem endnu..
Det ville have været optimalt med beskyttelse rundt om det man har købt og en returlabel vedhæftet eller vedhæftet ved ordrebekræftelsen.
Jeg kan desværre på ingen måde anbefale…
Jeg kan desværre på ingen måde anbefale Krystal.dk.
Jeg bestilte en vare med lovning på 1-2 dages levering og afsendelse samme dag ved bestilling inden kl. 12. På trods af dette gik der 7 dage, før jeg overhovedet fik besked om, at pakken var på vej – og først efter 10 dage modtog jeg den.
Undervejs forsøgte jeg flere gange at kontakte virksomheden både på mail og telefon, men fik intet svar. Den manglende kundeservice og overholdelse af leveringstider gør, at jeg ikke vil handle her igen.
Ingen kontakt trods gentagne forsøg
Jeg modtog i slutningen af juni en lampe i gave fra firmaet, som desværre er defekt. Trods gentagne forsøg på både 2* mail og 4* telefon samt SMS (som de selv henviser til at man skal gøre) er der intet svar. Kan derfor desværre ikke anbefale at handle med denne virksomhed.
Jeg bestilte d.1/8 2025 hos dem hvor…
Jeg bestilte d.1/8 2025 hos dem hvor der stod at leveringen ville tage 1 til to dage jeg har intet modtaget i nu jeg har også sendt dem intet mindre end to mails lavet opkald og skrevet sms besked men har INTET hørt synes simpelthen det er dårlig stil.
Jeg modtog aldrig min bestilling
Jeg modtog aldrig min bestilling.
Og beløbet kan jeg ikke få tilbage. Opløse reservationen.
Træls oplevelse
KØB IKKE HERFRA
KØB IKKE HERFRA
De varer du får tilsendt, svarer ikke til de billeder, som du bestiller fra og hvis du vil i dialog omkring returnering - SÅ GLEM DET!!
Jeg har sendt flere mail, har ringet mange gange og sendte sms'er. Men jeg får intet svar. Hjemmesiden ser godt ud, men man kan slet ikke regne med at kunne komme i kontakt med dem. Selv om de skriver at der er 100 dages returret og de vil kun have meget tilfredse kunder. Denne hjemmeside er FIS OG HUMBUG. Hold dig væk fra den!
Umuligt at komme i kontakt med denne webbutik
Jeg bestilte saltlampe til stikkontakt og ville gerne returnere varen til butikken. På trods af at butikken på Østerbrogade er lukket, tilbyder Martin i sin lydbesked på butikkens telefonnummer mulighed for at sende en sms og aftale et tidspunkt for at komme forbi.
Lampen ser anderledes ud end på billede, samt sidder den skævt i stikkontakten. Desuden, virker andre pærer med de samme parameter i lampen ikke.
Jeg har sendt en mail, har ringet flere gange og sendte et par sms'er. Jeg fik intet svar. Hjemmesiden ser godt ud, men man kan slet ikke regne med at kunne komme i kontakt med dem. Selv om de skriver at der er 100 dages returret og de vil kun have meget tilfredse kunder.
Fantastisk nemt og hurtig levering
Fantastisk nemt og hurtig levering. Bestilte tarotkort der kom. Var pakket godt ind - ingen tryk eller skade på dem. Kan kun anbefale at handle hos Krystal!
God oplevelse men ikke uden fejl
Jeg har bestilt 2 gange fra Krystal.dk. Første gang fik jeg fejl produkter men det var ingen problemer med at få det ordnet. Min bestilling denne gang var korrekt og med hurtig levering.
Mere end Godt tilfreds ☺️
Jeg har nu investeret i 3 halvmåner fra Krystal. De to første til vores oldebørn, der hver har fået én i dåbsgave og den sidste et af børnebørnene, der har fået sin i studentergave. Alle tre gange har der været hurtig levering. Pakket god og sikkert ind og levet fuldstændig op til mine forventninger.
Når jeg får løn igen, skal jeg også selv have én af de smukke halvmåner der er omgivet af priser der glimter på væggen, når de rammes af solen fra vinduet og de smukkeste krystaller, der fås i smukke nuancer. Kan varmt anbefale at handle hos Krystal 🥰
Hurtig forsendelse og meget fine…
Hurtig forsendelse og meget fine produkter - kan varmt anbefales!
I Ordered some crystal from them over a…
I Ordered some crystal from them over a week ago. But still I didn't got any update. I wrote them email but no reply 😕. Not good service
Fine varer til god pris
Fine varer til god pris og hurtig levering og god service. What's not to like :-)
Tak for god service og betjening!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.