Vom Unternehmen geschrieben
Hos Seloa ønsker vi at skabe smykker, som ikke kun er smukke, men også praktiske og holdbare i hverdagen. Vores mål er at tilbyde tidløse designs, som du har lyst til at bære igen og igen – uanset sæson, anledning eller trend. Mange oplever, at smykker hurtigt mister farve eller bliver slidte ved daglig brug. Derfor har vi valgt materialer, der kan holde til mere. De fleste af vores smykker er fremstillet i rustfrit stål og belagt med 18 karat guld. Derudover er de forstærket med en slidstærk PVD-belægning, som gør smykkerne mere modstandsdygtige over for ridser og daglig brug. Flere af vores smykker er også vandfaste, så de kan tåle både vand, sved og parfume – noget mange af vores kunder sætter stor pris på i en travl hverdag. Vi designer og udvælger smykker med fokus på alsidighed. Det betyder, at de både kan bæres alene for et enkelt og elegant look eller kombineres med andre smykker for et mere personligt udtryk. I vores kollektion finder du både klassiske og minimalistiske designs samt mere moderne og chunky styles, så der er noget til enhver smag. For os er det også vigtigt, at det føles trygt og nemt at handle hos Seloa. Vi tilbyder hurtig levering og nem retur. Samtidig arbejder vi løbende på at give vores kunder den bedst mulige oplevelse – både før, under og efter deres køb. Hvis du allerede har handlet hos os, betyder din anmeldelse meget for os.
Danmarksgade 44, 7000, Fredericia , Dänemark
- info@seloa.dk
- seloa.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Så fine smykker!
Så fine smykker!
Samtidig super god service, hurtig levering og kvalitetsprodukter.
Jeg har dem på døgnet rundt, og de kan tåle det hele!
Super tilfreds
Har købt nogle små hjertehoops, de er super fine. Der var hurtig levering og en rigtig god pris.
Hurtig levering, rigtig fint produkt

Antwort von Seloa
Jeg er virkelig imponeret…
Jeg er virkelig imponeret over smykkerne fra Majewellery! Kvaliteten er høj, designet er elegant, og leveringen var hurtig. Smykkerne ser endnu bedre ud i virkeligheden end på billederne. Jeg handler helt klart her igen – kan varmt anbefales!

Antwort von Seloa
Smykkerne lever fuldt op til mine…
Smykkerne lever fuldt op til mine forventninger - de er flotte og i god kvalitet. Nem bestilling og pæn indpakning.

Antwort von Seloa
Flotte smykker til gode priser
Jeg har længe gået og ledt efter et smykkebrandt der sælger enkelte og stilede smykker til en god pris. Det har jeg endelig fundet her hos MA Jewllery. Vandfaste smykker til en fantastisk pris. Det er helt fantastisk!

Antwort von Seloa
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.