Super god oplevelse ved Kørekort Kolding, alt var formuleret let og der blev brugt massere tid til at man kunne nå og forstå stoffet. Kørelærende er imødekommende og har forståelse for at man kan væ... Mehr ansehen
Rigtigt rigtig god køreskole, meget professionel, vores datter følte sig tryg hele vejen. Kompetente underviser til både teori og kørsel. Dejlige lokaler, og der bliver kælet for eleverne med dive... Mehr ansehen
Jeg kan på det varmeste anbefale kørekort Kolding som stedet til din køreuddannelse. Dette sikrede mig en tryg og god vej til kørekortet. Køreskolen sikrer en masse grin, smil og gode timer både i teo... Mehr ansehen
Jane er en fantastisk kørelærer! Hendes tålmodighed og klare instruktioner gjorde mig tryg bag rattet fra dag et. Hun er altid rolig, og hendes evne til at forklare komplekse ting på en enkel måde hja... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
For Kørekort Kolding er glæden ved at tage sin køreuddannelse vigtig, for med glæde kommer tryghed og med tryghed kommer sikkerhed. Sikkerhed giver bare bedre bilister.
Sct. Jørgens Gade 18, 6000, Kolding, Dänemark
- 42 40 22 02
- Info@korekortkolding.dk
- korekortkolding.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Kan varmt anbefale Kørekort Kolding
Kan varmt anbefale Kørekort Kolding. Dejlige omgivelser og engageret lærer, som formår at gøre det til en tryg oplevelse. 🌟
Det har været en fantastisk oplevelse…
Det har været en fantastisk oplevelse at tage kørerkort hos kørerkort Kolding🧡
Verdens bedste køreskole
Kørekort Kolding er et fantastisk sted at tage kørekort. Alle undervisere er så dygtige og forstående, og der bliver virkelig taget højde for den enkelte elevs behov. Jeg måtte selv pga angst og corona holde en pause fra kørekort på næsten to år, men med Kørekort Koldings hjælp fik jeg det genoptaget, så jeg nu har mit kørekort. Jeg er kommet godt og trygt igennem det hele, og kan kun give mine varmeste anbefalinger. Tusind tak til Jane som jeg kørte med, for at være en helt igennem fantastisk kørelærer!
En rigtig god oplevelse 👍
Kan varmt anbefale Kørekort Kolding hos Jane. Det har været en god oplevelse fra ende til anden. Har kun positive ting at sige om Kørekort Kolding. Så giver den største anbefaling herfra.
Forkert modtager det beklager jeg det…
Forkert modtager det beklager jeg det var tfts køreskole ikke dig ubs dig har jeg kun hørt godt om mvh Lotte

Antwort von Kørekort Kolding
Fantastisk køreskole
Ved kørekortkolding er det rent faktisk hyggeligt at tage kørekort. Man har lyst til at tage kørekort, og møde til teori timerne. Lokalet er moderne, og der bliver bude tilbudt is vand karameller og popcorn hver time. Fantastisk oplevelse at tage hos kørekortkolding og kan klart anbefales her fra!
Fantastisk oplevelse!
Og starte til kørekort for nogen er bare noget der skal overstås. Men Kørekort Kolding gør det til meget mere end bare det.
Kørelærerne er helt fantastiske. Man kan godt mærke på dem at for dem er det ikke bare et job, men det de brænder for. De taler samme sprog som de unge så det er lidt nemmere at forstå dem. Lokalet er super lækkert, massere af snacks til når man er snack-sulten.
Alt i alt har det været noget af en oplevelse som jeg helt klart ikke glemmer. Det er nogle fantastiske mennesker hos Kørekort Kolding og jeg kan helt klart anbefale dem.
Koldings bedste køreskole!
God og grundig teoriundervisning. Køretimerne er altid lærerige og i højt humør. Fantastisk støtte, både igennem alt undervisning og op til teori- og køreprøve!
Fantastisk!
Fantastisk!
Virkelig en god oplevelse af køretimer og teori!
Du bliver altid lyttet til og der er god stemning om det er i teori lokalet eller når man er ude at køre. Jeg var meget nervøs for hele forløbet inden jeg startede og nok mest for at skulle ud på vejen.
Men Jane hjalp mig til at blive til en selvsikker og god bilist!
Tak til Jane og de andre fra Kørekort Kolding!
Rigtigt rigtig god køreskole
Rigtigt rigtig god køreskole, meget professionel, vores datter følte sig tryg hele vejen. Kompetente underviser til både teori og kørsel. Dejlige lokaler, og der bliver kælet for eleverne med diverse snacks.
Og Jane er altid klar til at hjælpe os forældre med spørgsmål. De ved hvad de laver og det er rart at vide.
Så Kørekort Kolding kan jeg kun give mine bedste anbefalinger.
Mille mor ( Ann D )
Fantastisk køreskole!
Fantastisk køreskole med de bedste kørelærer kan helt klart anbefale kørekort Kolding!!!
Good customer service
Søde og dygtige kører lærer 😊
Kan klart anbefale kørekort Kolding.
Kan klart anbefale kørekort Kolding.
Det er en god og hyggelig køreskole, med rigtig gode og søde kørelærer.
De sørger for, at man går der fra med en god oplevelse, og køre færdigheder man kan bruge til noget.
Dygtig og lærerig kørekole!
Kort sagt en absolut fremragende køreskole! De har styr på tingene, både det praktiske og det teoretiske.
Jeg er blevet mødt med en virkelig god kombination af seriøsitet og professionalisme samt venlighed og masser af tålmodighed. Det har i det hele taget været en super god, tryg og behagelig oplevelse! Bestod både teori og køreprøven i første forsøg!
Jeg takker min fantastiske og søde kørelære Jane og alle dem der står for Kørekort Kolding!
Kørekort Kolding får den varmeste anbefaling herfra!
Fantastisk køreskole.
Fantastisk køreskole med tre (snart fire) absolut dygtige, søde og sjove kørelærere. God service, fleksibilitet og ikke mindst humor.
Kan stærkt anbefales!
Kan klart anbefales
Kørekort Kolding er en super god køreskole, der har styr på tingene hele vejen igennem. Kørelærerne gør det til en sjov og læringsfuld oplevelse at tage sin køreuddannelse. Man føler fra dag et, at man er velkommen, da hver lærer tager sig tid til den individuelle elev.
Rigtig god køreskole
Det er en rigtig god køreskole med dygtige og sjove lærere. Jeg er meget glad for, at jeg valgte kørekort kolding.
Super godt sted at tage sit kørekort.
Super godt sted at tage sit kørekort.
Underviserne tager tid til den individuelle, og der er ingen dumme spørgsmål overhovedet! De svarer, medens undervisning er super spændende :)
Kan klart anbefales.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.