Kørekort Kolding Bewertungen 102

TrustScore 5 von 5

4.9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Big thanks to Jane firstly! Jane was very positive during every driving lesson. I enjoyed every lesson with her. There was always something to talk about, not only about driving, of course. Jan... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk og rar oplevelse ved Jane. Helt klart den bedste køreskole med god energi og forståelse, så man føler sig selvsikker bag rattet:)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en super god oplevelse med kørekort Kolding, de har nogle super gode lærere som hjælper alt hvad de kan. Kan kun anbefale at i tager kørekort der. kæmpe stor ros til Søren som var min k... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fahrschule

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

For Kørekort Kolding er glæden ved at tage sin køreuddannelse vigtig, for med glæde kommer tryghed og med tryghed kommer sikkerhed. Sikkerhed giver bare bedre bilister.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som forælder kan jeg varmt anbefale…

Som forælder kan jeg varmt anbefale Kørekort Kolding. Vi har været utrolig tilfredse med hele forløbet fra start til slut. Der har været styr på planlægning, kommunikation og undervisning hele vejen igennem, hvilket har givet både tryghed og tillid som forælder.
Kørelærerne har været professionelle, tålmodige og rigtig gode til at skabe en rolig og lærerig atmosfære.
Det har været tydeligt, at fokus ikke kun har været på at bestå prøverne, men også på at skabe ansvarlige og sikre bilister. Derfor giver vi vores bedste anbefaling til Kørekort Kolding

28. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Big thanks to Jane firstly!

Big thanks to Jane firstly!

Jane always gave very useful and helpful tips for everyday driving. She was also honest and demanding with me, which helped me pass the theory and practical tests on the first try.
She also always believes in her students as much as she believes in herself!

Thank you very much again to Jane and Kørekort Kolding for the opportunity to study with them. I can definitely recommend them to anyone wanting to get a license in Kolding or the surrounding area.

9. April 2026

Kørekort Kolding

Kan kun anbefale at i tager kørekort der. kæmpe stor ros til Søren som var min kørelærer han havde altid et smil og god energi på vores køreture.

7. April 2026

Klar anbefaling!❤️

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Kørekort Kolding!❤️

Hele forløbet har været grundigt og professionelt, men samtidig meget rart og personligt. Man føler sig hurtigt tryg, og det gør en stor forskel, når man skal lære noget nyt som at køre bil. 🤗Undervisningen er let at forstå, og der er altid tid til spørgsmål, så man føler sig godt med hele vejen.

Jeg gik derfra ikke kun klar til prøverne, men med ro i maven og selvtillid bag rattet. Derfor kan jeg varmt anbefale køreskolen.❤️

11. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan kun anbefale at man tager kørekort…

Kan kun anbefale at man tager kørekort hos Jane, hun har styr på det hele og hjælper de unge mennesker hele vejen igennem også når der er lidt “bump” på vejen:). Tusind tak for rigtig god behandling.

10. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

jeg har haft en virkelig god oplevelse

jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Kørekort Kolding. undervisningen var meget hyggelig sammen med Søren han gør alt nemt at forstå og man er ikke bange for at spørge om noget hvis man føler sig i tvivl. Jane fortjener også stor ros hun er meget sød, tålmodig og bare en virkelig god lære som var god til at lære fra sig og det gjorde det også bare sjovt at køre bil med hende.
jeg kan klart anbefale Kørekort Kolding til andre, der vil have en tryg og god start på Køreskolen.

30. Januar 2026

Koldings bedste køreskole

De flinkeste instruktører, dejligt overkommeligt forløb og god vejledning hele vejen igennem, samt formåede at hvad der nemt kan være nogle lange timer i et teorilokale, til gå hurtigt (selv efter en 8 timers arbejdsdag).

Tak Jane og Søren (primære instruktører) for god undervisning og nogle gode timer i bilen.

9. Februar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr