Unternehmen hat geantwortet
Kan varmt anbefale en Kontainer-taske. Audrey er endnu smukkere i virkeligheden end på billederne. Flot indpakning, hurtig levering og sød personlig hilsen fra Camilla gjorde oplevelsen ekstra særli... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kundeservice udover det sædvanlige. Jeg har 4 forskellige tasker fra Kontainer Copenhagen, og er meget glad for dem alle. Desværre gik lynlåshovedet i stykker på den ene. Så jeg kontaktede Kontain... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har både købt en lækker taske og pung fra Kontainer. Er meget glad for begge dele. Eneste minus er lynlåsene, der er lidt “stramme”
Unternehmen hat geantwortet
KONTAINER er et dansk bæredygtigt taskebrand. Dedikeret til at skabe lædertasker med den perfekte kombination af underspillet luksus og elegance. Altid med fokus på detaljer, funktionalitet og high-end kvalitet. Hver eneste KONTAINER er produceret ansvarligt i certificeret bæredygtigt kalvelæder og med finurligt farverigt bomuldsfór som signatur. KONTAINER er tidsløse lædertasker, der holder sæson efter sæson. Vi tror på langsom mode, og hver model kommer derfor i begrænset antal. Nyheder udvikles, når det giver mening og ikke fordi moden dikterer.
Svalevej 40, 7100, Vejle, Dänemark
Jeg ejer nu 4 Kontainer taske og den eneste udfordring er de holder for evigt, da gerne vil have en undskyldning for at købe flere…. Min arbejdstaske var knækket i remmen efter mange års anvendelse og det er bare blevet fikset. Jeg har ikke engang betalt fragt! Min arbejdstaske er brugt alle hverdage siden 2017 og den fremstår faktisk stadigvæk ny. Mine varmeste anbefalinger på ALT -kvalitet-service-funktion

Antwort von Kontainer Copenhagen
Jeg købte en Audrey (No waste) og den er virkelig fed. Den var perfekt til 2 ugers ferie i Vietnem. Telefon/pas kan gå i den lille lomme på siden og den rummer overraskende meget. Er virkelig blevet glad for den og jeg har endnu ikke fundet årsagen til at den er havnet i kategorien 'no waste'. Den kommer jeg til at bruge meget.

Antwort von Kontainer Copenhagen
Kan varmt anbefale en Kontainer-taske. Audrey er endnu smukkere i virkeligheden end på billederne. Flot indpakning, hurtig levering og sød personlig hilsen fra Camilla gjorde oplevelsen ekstra særlig.
Jeg er meget glad for mit køb og vender helt sikkert tilbage.

Antwort von Kontainer Copenhagen
Det er grundlæggende lækre, gennemarbejdede og gennemtænkte kontainere, og så er de i tilgift miljøbevidste og europæisk funderede. Det er lige til mit højreben!

Antwort von Kontainer Copenhagen
Hurtig og præcis ekspedering og en høj grad af fleksibilitet

Antwort von Kontainer Copenhagen
Alletiders flotte taske, som jeg helt sikkert bliver vildt glad for. Og den sødeste support af Camilla ved spørgsmål. Og meget hurtig levering. Så alt er i top.

Antwort von Kontainer Copenhagen
Jeg er SÅ glad for min taske fra Kontainer. Det er virkelig en god kvalitet og servicen i forbindelse med salget var helt i top.

Antwort von Kontainer Copenhagen
Virkelig fin taske. Lækkert læder - god forarbejdning.
Jeg er meget glad for den.

Antwort von Kontainer Copenhagen
Det har været en fantastisk oplevelse at handle med kontainer. Jeg elsker konceptet og fik rigtig god vejledning. Jeg er meget tilfreds med min marylin taske Vera pung og kvaliteten på begge produkter er virkelig lækker. Det er absolut to produkter jeg kan have glæde af i mange år.

Antwort von Kontainer Copenhagen
Fast delivery, very good quality - I love my new Kontainer bag :-) Even though one piece was missing, Camilla reacted immediately! Thanks a lot!

Antwort von Kontainer Copenhagen
Meget smukke tasker af høj kvalitet. Jeg har flere i forskellige størrelser og farver. Og jeg elsker dem. Tasken kommer i smuk indpakning med personlig hilsen. Klar anbefaling herfra.

Antwort von Kontainer Copenhagen
God og hurtig service. Altid lækre produkter. Bedste anbefalinger herfra.

Antwort von Kontainer Copenhagen
Fantastisk kvalitet. Fantastisk service.
Sød og hjælpsom betjening. Hurtig levering med GLS
3 dage.

Antwort von Kontainer Copenhagen
Jeg fik fantastisk stor hjælp af Camilla. Hun nærmest “bar”mig igennem mine problemer.
Jeg købte audrey tasken og en stor pung.
Camilla er Guld værd for sin forretning. Kan varmt anbefale at handle der. Nu glæder jeg mig til at modtage varerne.

Antwort von Kontainer Copenhagen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.