Konst.se Bewertungen 185

TrustScore 4.5 von 5

4.7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag har visat min konst på Konst.se ett flertal år nu och känner mig väldigt nöjd med det. Jag har den här vägen sålt ett flertal målningar, lägger enkelt in nya och upplever sidorna lätta att hante... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Konst.se är en mycket enkel app att använda. Det tar inte många minuter att lägga upp tavlorna. Man kan även se statistik på hur många som är inne och kikar. Mycket givande! Jag använder den på min In... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag visar min konst för en stor publik och länkar alltid själv till min sida på konst.se. De som gillar min konst går i bland genom köpeförfrågan som tillhandahålls på plattformen. Men ofta kontaktar... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Kunstgalerie
  2. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung

Vom Unternehmen geschrieben

Sveriges största onlinegalleri för unik originalkonst

4.7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Nöjd!!

Lättnavigerad hemsida och är supernöjd med hur allt fungerar.

29. Juli 2025

Antwort von Konst.se

Hej Sandra! Tusen tack för ditt fina omdöme. Det gör oss väldigt glada att höra att du är nöjd med plattformen.

Professionellt online galleri

Det är mycket enkelt att lägga upp ett online galleri hos Konst.se och det är prisvärt och galleriet ger ett professionellt intryck. Annonser från Konst.se dyker ofta upp på sociala medier och på google och andra sökmotorer om man söker på olika sökord för konst så det är definitivt ett bra sätt att nå ut med sin konst att ha ett galleri där.

26. Juni 2025

Hej Sofia!
Tusen tack för ditt fina omdöme! Vi blir så glada av att höra att du är nöjd med galleriet.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hög årsavgift.

Lite dyr årsavgift, annars en bra sida att dela bilder på sin konst.

14. Juni 2025

Hej Anna!
Tack för du tog dig tiden att lämna ett omdöme. Vad kul att du tycker om galleriet!

Bra upplägg

Bra upplägg. Snygg hemsida.

27. Mai 2025

Antwort von Konst.se

Hej Johan! Tack snälla för ditt fina omdöme! Det gör oss väldigt glada att höra att du är nöjd.

Enkelt att använda

Enkelt att använda. Har sålt en del via Konst.se sista försäljningen blev 4 målningar istället för en.

10. April 2025

Antwort von Konst.se

Hej Ewa! Stort tack för dina fina ord och ditt omdöme. Grattis till dina försäljningar!

Med vänlig hälsning,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lätt med kommunikation vid…

Lätt med kommunikation vid förfrågningar.

4. April 2025

Antwort von Konst.se

Hej Sean! Tack snälla för ditt fina omdöme. Vad glada vi blir att höra att du är nöjd med plattformen!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tråkigt och oseriöst att vissa…

Tråkigt och oseriöst att vissa konstnärer plockas ut och visas upp. Den konst som visas är vad konst.se själva gillar, allt annat är inte värt att visas för någon. Webbsidans ägare bestämmer vad folk ska se och gilla! Ett fåtal konstnärer visas upp resterande har aldrig en chans att synas. Vem vill betala för att vara med på en sådan sida. 800:- om året för att andra ska framhävas och du själv hamna i skuggan. Dåligt!

19. März 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Ewa!
Vi beklagar verkligen att du är missnöjd, och vi vill understryka att vi tar detta på största allvar. Vänligen kontakta oss via e-post på info@konst.se, så att vi kan diskutera ärendet vidare och hjälpa dig på bästa möjliga sätt. Tack på förhand.

Med vänlig hälsning,
Konst.se

Uppdatering: Vi har efterfrågat mer information om ärendet men kunden har valt att inte svara oss.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Konst.se ett bra val, både för utställare och köpare

Jag har den här vägen sålt ett flertal målningar, lägger enkelt in nya och upplever sidorna lätta att hantera.
Jag får feedback från Konst.se om bilder har dålig bildkvalitet, jag syns med jämna mellanrum på Konst.se presentations-sidor. Rekommenderar denna portal om du vill göra dig synlig på ett enkelt och pålitligt sätt.

14. November 2024

Hej Inger!

Tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du har varit med hos oss länge och att du har sålt flera av dina verk.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min målning blev såld efter att…

Min målning blev såld efter att konst.se visat den i ett inlägg på Instagram, jättebra! Bra exponering på hemsidan, lätt att lägga upp ett galleri, bra med utvalda samlingar och roligt att gå in och titta på andras konst.

2. November 2024

Antwort von Konst.se

Stort tack för ditt fina omdöme Christina och grattis till försäljningen!

Snyggt och smidigt galleri

Bra upplägg och smidigt att manövrera sidan. Fin överblick och snygg layout. Hade varit trevligt att synas lite mer, utöver det en bra upplevelse!

27. Oktober 2024

Hej Alexander,
Stort tack för ditt fina omdöme!

Vi tar med oss din feedback in i framtiden.

Bra och användarvänlig sida

Bra och användarvänlig sida! Tycker om olika funktioner med kategorier för konstsökare. Roligt med tema-samlingar, tror att de uppfyller sin funktion väl!
Fick också bra bemötande av kundservice. Helt nöjd!

10. Juli 2024

Hej Marina!
Tack för ditt fina omdöme.

I början av hösten lanserade vi vår nya betaltjänst som nu gör det möjligt för konstköpare att handla konsten direkt på plattformen. Skicka gärna ett mejl till oss så berättar vi mer.

Allt gott,

Snyggt & smidigt

Snyggt & smidigt! allt från det egna galleriet till kontakten med köpare.

2. Juli 2024

Antwort von Konst.se

Stort tack för ditt fina omdöme!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Enkel att manövrera sig igenom

Enkel att manövrera sig igenom. Skulle önska en säker lösning för både säljare och köpare vid affär i ert system.

17. Juni 2024

Antwort von Konst.se

Hej Lars, tack för ditt omdöme!

Vi har lanserat en ny betallösning som gör det möjligt för kunderna att köpa verken direkt på plattformen. Detta innebär att vi sköter konstnärens försäljning av konstverk på plattformen. Hoppas du ska gilla det!

Konst.se

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr