Det är mycket enkelt att lägga upp ett online galleri hos Konst.se och det är prisvärt och galleriet ger ett professionellt intryck. Annonser från Konst.se dyker ofta upp på sociala medier och på goog... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag har visat min konst på Konst.se ett flertal år nu och känner mig väldigt nöjd med det. Jag har den här vägen sålt ett flertal målningar, lägger enkelt in nya och upplever sidorna lätta att hante... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Konst.se är en mycket enkel app att använda. Det tar inte många minuter att lägga upp tavlorna. Man kan även se statistik på hur många som är inne och kikar. Mycket givande! Jag använder den på min In... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag visar min konst för en stor publik och länkar alltid själv till min sida på konst.se. De som gillar min konst går i bland genom köpeförfrågan som tillhandahålls på plattformen. Men ofta kontaktar... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Sveriges största onlinegalleri för unik originalkonst
Schweden
Absolut bästa säljsidan för konstnärer.
Min försäljning genom Konst.se bara ökar varje år.
Lätt för kunder att kontakta mig direkt utan mellanhänder. Super enkelt att lägga upp nya verk och katogarisera vilken typ av målning det är.
Prisvärt alternativ mot att ha en egen hemsida att sköta och att nå potentiella köpare.
Tack Konst.se !

Antwort von Konst.se
Jag har fått sälja min första tavla via Konst.se, vilket känns så roligt. Det känns bra att själv få forma sitt galleri, med hjälp av sökbara ord.
Perfekt webbsida och användarvänlig att ladda upp eget innehåll. Smidig med alla ”widgetar”.
Konst.se har hjälpt mig att sälja konst via deras Instagram-kanal då det visade upp min konst. Tack 🧡
Konst.se är en väldigt bra fungerande konst plattform som hjälper mig som konstnär att presentera min konst på ett professionellt sätt. Rekommenderar verkligen andra konstnärer att prova det.

Antwort von Konst.se
Bra med snabb återkoppling från Konst.se när det gäller nya intresserade kunder av min konst.
Jag fick många visningar den månaden jag skapade mitt konto, men efter det så har de varit väldigt dålig aktivitet.

Antwort von Konst.se
Jag tycker konst.se fungerar bra.
Försäljningar har gått smidigt och utan krångel.
Allra bäst tycker jag det är att ni inte prackar er på oss konstnärer och ska tjata på om en massa tilläggstjänster osv. Snälla fortsätt så.

Antwort von Konst.se
Jag har bara positiva erfarenheter. Sidan är användarvänlig, både för mej och för de som är nyfikna på min konst.

Antwort von Konst.se
Jag gillar statistiken som man får och möjlighet att få kontakt med ev köpare. Nu dessutom finns en ny algoritm som gör att flera konstnärer syns på utvald konst.

Antwort von Konst.se
Jag tycker om sidan, den är enkel att förstå.
Jag upplever att vissa konstnärer visas upp väldigt mycket och andra nästan inte alls. Lika med sidan på Instagram.

Antwort von Konst.se
Plattformen är bra, fin och lätt att använda. Än så länge är jag mycket nöjd med sidan.

Antwort von Konst.se
För en hoby konstnär så är Konst.se en fantastisk platform. Jag har mitt portfölj där, det min galleri och mitt eShop. Det har tagit en stund, men jag började också sälja mina tavlor genom platformen, vilket var väldigt smidigt.

Antwort von Konst.se
Bästa sida att visa och sälja sin konst. Jättenöjd

Antwort von Konst.se
Jag använder min Konstsida, dels för att dokumentera konst till salu och dels sålda verk. Trycker även min adress på mina visitkort. Kanon!

Antwort von Konst.se
Enkel och begriplig sida där jag varit kund i många år, jag har även haft förmånen att få kunder via sidan.
Men håller med tidigare kollegors utsago, vissa konstnärer lyfts fram men aldrig andra. Man kan to m visa flera verk av samma konstnär, även det som är sålt redan, medan andra inte får chansen.
I mitt fall fick jag ett svar, jag var inte unik nog.
Nja, men tror att jag kanske kan vara FÖR udda kanske. Det blir inte så mycket vackra landskap för min del, som verkar populärt att lyfta fram. ;)
Nå, jag är nöjd i det stora hela och accepterar det jag inte kan göra något åt. Jag har fightas hela livet pg a autism, med att vara udda och utanför så jag överlever.
Helt ärligt så tror jag inte att det gör nån större skillnad heller, många som följer sidan är ju konstnärer, man ser det bara här på Trustpilot, vilka som kommenterat.
Jag gillar helhetsupplevelsen!
Plus att det gått bra med min försäljning, då jag inte har något/någon annan här att jämföra med.
Däremot är jag inte alls nöjd med hur vissa konstnärer visas ALLTID och andra väldigt sällan!
Finns ett par - 5,6 namn som alltid dyker upp under alla kategorier o inte med en tavla utan massor av sina tavlor. Mina tavlor är sällan ihop med mina andra under samma katergori och det tycker jag oxå är sämre. Att ni sprider ut vissas verk men inte vissa....
Stor orättvisa där!

Antwort von Konst.se
Satt och letade efter en lätt hemsida på nätet som jag kunde göra för att visa min konst. Gav upp!
Sen av en tillfällighet såg jag konst.se.
Hur lätt som helst att lägga in sina tavlor och redigera + att man fick en påminnelse om nu nån bild inte var korrekt inlagda, super! Av 10⭐️ får ni alla 10 ⭐️.Ett superbra program!!
Bästa stället att lägga upp sin konst, och i och med det borde de som letar konst också hitta den bästa konsten här. De flesta verken har mycket hög kvalitet och du kan köpa direkt av konstnären.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.