Jeg bestilte butter chicken fra stedet på Damhustorvet. Jeg fik med Wolt leveret en ret som var uigenkendelig… Min butter chicken mindede mest af alt om en frossen hummersuppe man køber i supermark... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Virkelig lækkert og frisk mad! 😋😋😋 Og utrolig god service vi fik af Ali - meget venlig og imødekommende person. Og han var så sød også at give is til børnene og salat til bordet på husets regn... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Vacumpakket kylling og blendet mad
Jeg bestilte butter chicken fra stedet på Damhustorvet.
Jeg fik med Wolt leveret en ret som var uigenkendelig…
Min butter chicken mindede mest af alt om en frossen hummersuppe man køber i supermarkedet inden nytår, altså i konsistensen, derudover var sovsen skilt og sidst men ikke mindst så var kyllingen der var i vacumpakket kylling i præcise firkanter, hvilket jeg ringede til restauranten og spurgte om og de øjeblikkeligt gav ret i.
Kan absolut ikke anbefale dette sted.
Jeg er ekstremt skuffet over min…
Jeg er ekstremt skuffet over min oplevelse hos Colombia i Glostrup. Vi ventede i over en time på vores mad, og der var absolut ingen information eller opdatering fra personalet. Ingen kom hen for at forklare forsinkelsen eller sige, hvornår vi kunne forvente at få vores mad.
Det er simpelthen ikke acceptabelt. Når man betaler for at spise ude, forventer man som minimum ordentlig service og respekt for sin tid. I stedet blev vi ignoreret og måtte selv henvende os flere gange uden at få et klart svar.
Det var en frustrerende og spildt oplevelse, og jeg kan på ingen måde anbefale stedet, hvis man forventer professionel service
dårlig mave
Ondt i maven
Jeg har fået leveret Lamb karma flere gang med Wolt, og det har været dejligt, men i går gik det galt, jeg fik ondt i maven m natten. Meget ond, med opkast og mylderbæ og nonstop hele natten, helt sikkert bestilt sidste gang fra Columbia Christianshavn nu.
Dårlig service
Dårlig service, samt tørre pizzaer… øv øv
Og her kommer vi ikke mere😒
Virkelig lækkert
Vi har fået take-away fra restauranten i Rødovre to gange. Det har begge gange været super-lækkert, de har brugt gode råvarer, og maden har været lavet med sjæl og ide. Det er en omvej for os at komme derud, men det er klart besøget værd.
Alt var lækkert
Alt var lækkert, både durum og chili cheese tops var overraskende gode - hurtig lavet og god pris
Jeg og min kæreste bestilte hos jer den…
Jeg og min kæreste bestilte hos jer den 25 dec og vi har begge 2 ligget med madforgiftning jeg har været på hospitalet fordi jeg har været dehydreret og har ikke kunne indtage noget i 3 dage nu det er virkelig vildt og det er ikke første gang kan jeg se og høre
Madforgiftning …
Min kæreste bestilte hos jer i lørdags , men den mad vi fik, har vi fået madforgiftning af .
Vi ligger begge med hoved i kummen og sidder på toilet på skift , vi kommer ikke til at bestille hos jer mere . Vi vil gerne ha pengene igen !
Dårlig service
Vi fik ikke alt, hvad vi havde bestilt og betalt.
Da vi ringede og forklarede det, afbrød de forbindelsen midt i samtalen. Det er ikke i orden.
Deres butter chicken er den bedste
Deres butter chicken er den bedste ! Virkelig lækkert mad og deres milkshake smager lækkert! Restauratøren er en meget venlig mand , der gav mig en gratis milkshake da jeg var hans første kunde lige da de åbnede 😋
TAG ANSVAR!!!!
Hvis jeg kunne give dem 0 stjerner havde jeg gjordt det beskidt service, maden kom aldrig, det anden gang de har annulleret en ordre 5min inden den skulle leveres
Jeg oplevede desværre dårlig service…
Jeg oplevede desværre dårlig service over telefonen, da medarbejderen virkede stresset og uopmærksom. Da jeg senere tjekkede min pose, opdagede jeg, at jeg havde fået kylling biryani – men i en mængde, der bogstaveligt talt var halvdelen af, hvad man normalt får. Det er simpelthen uacceptabelt at betale næsten 1000 kr. og så modtage så lidt.
Dette var min sidste handel her – fremover holder jeg mig til steder, jeg kender og stoler på.
Held og lykke fremover.
Der var Hunde inde på…
Der var Hunde inde på Restauranten..!!!👎 Det er ikke lækkert når de kommer med derind..!!??
Den bedste Butter Chicken i KBH!
Den bedste Butter Chicken jeg har fået i hele Danmark og jeg har været en del rundt!
Jeg har været der nu 4. Gange indenfor et år og spist butter chicken alle gangene, gerne med vand og butter naan til. Har haft venner med derhen som også har bekræftet deres butter chicken er vanvittig god! Fik mango lassi engang. Det okay, men bare ikke mig.
Stedet udefra ligner måske et pizzeria, men indenfor er der ok hyggeligt og har altid siddet oppe ad trappen hvis ikke jeg har taget maden med. Engelsktalende og meget sødt familiært personale. Virker til de har styr på hvad de laver.
Jeg har spist rigtig meget Butter Chicken fra mange steder i København såsom Vivah på Amagerbrogade (som er min på min 2. Plads) og Dhaba 3. Plads (god men blevet for dyr) og så fra Bindia, India Royale, Namaste og en del andre steder. Har også spist en del butter chicken i udlandet.
Eneste lille ting er, jeg synes det er lidt for stærk. Jeg bestiller altid helt mild og siger jeg er en tøs, men stadig lidt for stærkt til min sarte dansker mund. Men når man har taget 2-3 bidder har mundet vendet sig mere til det.
Deres dejlige cremede sovs er nok deres hemmelighed og gør jeg ikke kan stå for den. Personalet er også søde til at give noget yoghurt med uden ekstra beregning til at mildne det lidt.
Kan kun anbefale stedet, selvom jeg også gerne vil have det lidt for mig selv ;)
Restauranten havde en hyggelig…
Restauranten havde en hyggelig atmosfære, men maden var lidt svingende. Butter lamb var mørt og lækkert, men manglende krydderi. Mango lassi var forfriskende, men lidt for sød til min smag. En gennemsnitlig oplevelse samlet set.
Alt for lang ventetid på bestilling
Alt for lang ventetid på bestilling. Kedelig smag uden "kant".
Ben i lam i spinat?
Den gode betjening og lækker mad
KOLUMBIA:
God og lækkert mad stort udvalg og god betjening. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Har bestilt min mad og det er standard…
Har bestilt min mad og det er standard kvalitet, men ventetiden derimod er helt ekstraordinært på dette sted.. jeg har ventet på min mad over 40 min, mens der næsten ikke er nogle kunder.. service er helt i top, men det skal den vel også være med de priser
Best place I eat in my life
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.