Stod Ivan for maden og hvilken oplevelse det var. Alle vores gæster var fuldt ud tilfredse, og maden var så lækkert. Vi havde gæster, der var veganere samt vegetarer og Ivan stod for alternative men... Mehr ansehen
Gennemført og lækkert mad. 55 gæster nød superb mad fra Kok Omega ifm sønnens konfirmation. Ivan kom selv og anrettede maden i vores hjem og havde arrangeret serverings personale, så vi kunne koncent... Mehr ansehen
Vi bestilte mad til nytårsaften og det var super lækkert især forretten og desserten, dog fulgte der kun 110-120g mørbrad med til hver til hovedretten, så det var nødvendigt at tilberede ekstra mørbra... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi fik mad fra Kok Omega til vores søns konfirmation. Maden smagte dejligt og særligt salaterne var rigtig gode. Ivan var fleksibel ifht menuen og vores søns ønsker. Der manglede ikke noget, og der va... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Mad ud af huset i og omkring Aarhus, Randers, ja hele østjylland til konfirmation, bryllup, firmafest, julefrokost, nytår, og alle andre af livets fester.
Omega 14, 8382, Hinnerup, Dänemark
- kok-omega.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Fantastisk mad til bryllup
Vi havde den store fornøjelse at få det mest fantastiske mad, fra Kok-Omega, til vores bryllup den 7. juli på Clausholm slot.
Maden var gennemført lige fra forret til natmad og selv dagen derpå, var resterne stadig lækre.
Serveringspersonalet var virkelig professionelle og man blev mødt med dejlige smil hele dagen/aftenen.
Kæmpe ros til Jer alle - og det er bestemt ikke sidste gang vi vil få mad fra Kok-Omega :)
Fantastisk menu og service til bryllup
Hej Ivan,
Ville bare lige skrive tusind tak for alt d. 16/6. Maden var forrygende og fik stor ros fra alle vores gæster! Og resterne var stadig lækre igår :-) det var virkelig godt!
Derudover må jeg også sige at personalet virkelig klarede det til UG! Du må meget gerne give det videre næste gang du ser dem.
Alt i alt var alt 100% som vi havde drømt om og vi bekymrede os på intet tidspunkt om praktikaliteter da alt bare gled som i smør.
Vi er meget tilfredse :-)
Mange hilsener,
René og maja
Tusinde tak for fabelagtig fantastisk…
Tusinde tak for fabelagtig fantastisk mad til vores datter konfirmation. Det var virkelig en stor stor succes👍🏻👏🏻🙌🏻👌🏻💪🏻
Jeg tror samtlige 57 gæster var henne og høre mig hvor maden var fra. Til sidst satte jeg et skilt op på væggen i teltet hvor der stod Kok-Omega😂
En af gæsterne en dreng på 10 år sagde da han gik at han havde i dag fået det bedste mad i hele sit liv😀 det er da ros😀
Klart stor stor anbefaling herfra og ligeså snart jeg ved dato til vores søn konfirmation om 2 år vil jeg skynde mig at booke dig😀
Mad fra Kok Omega til konfirmation
Vi fik mad fra Kok Omega til vores datters konfirmation i maj 2018. Det var helt perfekt. Utrolig lækker mad. Og virkelig meget mad! Flot anrettet og meget indbydende. Gæsterne roste det hele og var meget imponerede. Og bedst af alt kunne konfirmanden være med til at sammensætte menuen efter hendes ønsker med kyndig vejledning fra Ivan. Vi skal helt sikkert have mad fra Ivan til vores næste fest.
Perfekt mad til bryllup
Kok Omega leverede mad til 100 mand til vores bryllup, og alt spillede 100% - Lige fra første kontakt, til møde, til levering på dagen og opfølgning bagefter.
Man kan mærke at der bliver lavet mad med hjertet og kræset om det.
Vores serveringspersonale nød virkelig også at arbejde sammen med Ivan.
Vi vil helt klart vælge Kok Omega igen, næste gang vi har brug for mad til et arrangement
Fantastisk mad til vores bryllup med 72…
Fantastisk mad til vores bryllup med 72 gæster.
Alle gæsterne roste maden og vi var selv meget tilfredse. Vi var i trygge hænder fra starten af og Ivan har virkelig styr på sin forretning.
Jeg vil klart anbefale kok Omega til venner og familie.
Flot nytårsmiddag
Vi fik en meget velsmagende, veltillavet nytårsmiddag, hvor der var rigelig med mad og til en fornuftig pris.
Rigtig god bryllupsmiddag!
Vi havde Kok Omega til at levere middagen til vores datters bryllup i august.
Det var en fremragende oplevelse. Kok Omega har det princip at køre med een menu, men når den er så er rigtig god, er det ikke noget problem. Leveringen og timingen foregik lydefrit - der følger en kok med til at anrette og det fungerede fint sammen med vores egne hjælpere(spejdere)!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.