KoffieKoning Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Updated my original review as I got a refund after posting it. Still, I should have been helped earlier and without such measures. Original review: "I ordered a replacement part for my bialetti french... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De smaak en stroperigheid van de "Miscela d’Oro Espresso Natura Bio"-koffie gezet met mijn piston machine kwamen precies overeen met de beschrijving van deze website, dat gebeurd niet vaak!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik was op zoek naar een passende O-ring voor mijn espresso machine. Op andere webshop was de prijs aanzienlijk hoger dan op de Koffie Koning. In de eerste instantie dacht ik door de afwezigheid van e... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wij hebben een ander product binnengekregen, terwijl wij een waterreservoir voor een dolce gusto hebben besteld. Op de factuur was het juiste product vermeld als zijnde besteld. Jullie zijn telefonisc... Mehr ansehen

1. Kaffeegeschäft
  2. Kaffeegroßhändler
  3. Fachhandel für Küchenbedarf

Vom Unternehmen geschrieben

KoffieKoning.nl is een Nederlandse webwinkel voor koffie en alles wat daarbij hoort. Vanuit Harderwijk leveren wij aan particuliere en zakelijke klanten in Nederland en België. Ons assortiment bestaat uit Italiaanse koffiebonen, gemalen koffie, koffiecups en E.S.E.-espressopads, met bijzondere aandacht voor authentieke Siciliaanse koffie van Miscela d’Oro. Daarnaast bieden wij koffiemachines, koffiemolens, barista-accessoires, onderhoudsproducten, reinigingsmiddelen en reserveonderdelen voor bekende merken zoals De’Longhi, Philips, Saeco, Siemens, Bosch en Krups. Ook vindt u bij ons koffieservies en praktische keukenartikelen. Sinds 15 augustus 2026 staat KoffieKoning onder een nieuwe eigenaar en bedrijfsleiding. Onze processen voor voorraadbeheer, verzending, bereikbaarheid en klantenservice worden sindsdien opnieuw ingericht en aangescherpt. Wij streven naar betrouwbare levering, duidelijke communicatie en persoonlijke service. Vragen en problemen willen wij zorgvuldig en tijdig oplossen. Eerlijke beoordelingen zijn voor ons zeer waardevol: ze helpen ons de dienstverlening voortdurend te verbeteren en geven toekomstige klanten een duidelijk beeld van KoffieKoning.nl en onze manier van werken.

Akzeptabel

Alle Bewertungen

4 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte ervaring met deze webshop

Slechte ervaring met deze webshop. Tot nu toe geen producten ontvangen en ik krijg na meervoudige bellen en mails sturen nog geen contact.

11. Januar 2024

Antwort von KoffieKoning

Per 15 augustus 2026 is KoffieKoning overgenomen en wordt de onderneming voortgezet onder een nieuwe eigenaar. Beoordelingen over gebeurtenissen van vóór deze datum hebben betrekking op de voorgaande bedrijfsperiode. Wij respecteren deze ervaringen en begrijpen dat problemen met levering, communicatie en bereikbaarheid het vertrouwen hebben geschaad. Sinds de overname zijn onze procedures voor voorraadbeheer, verzending en klantenservice aangescherpt. Ons doel is iedere klant tijdig, correct en persoonlijk te helpen. Eerdere situaties voldoen niet aan onze normen en mogen zich niet herhalen. Wij werken dagelijks aan betrouwbare levering, duidelijke communicatie en herstel van vertrouwen. Eerlijke feedback van onze klanten blijft waardevol.

Kalkfilter op voorraad

Heb al jaren een phillips waterkoker met de laatste tijd een kapot kalkfiilter.
Heb alleen het type nummer opgezocht en direct gevonden waar ik naar op zoek was

3. Januar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dolce Gusto waterhouder lekte...en ik…

Dolce Gusto waterhouder lekte...en ik ga zeker geen geld betalen om dat ding te ruilen...

2. Januar 2024

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Geen respons meer na leveren van kapot artikel

Een onderdeel (kapje) voor mijn koffie apparaat besteld. Helaas was deze kapot. Dat kan gebeuren natuurlijk. Op de website heb ik ongeveer 3 weken geleden het contactformulier ingevuld. Maar tot op heden nog geen enkele respons. Omdat het maar een kapje is van nog geen 10 euro, geen 1 ster, maar 2 sterren (ik snap dat het een drukkere tijd kan zijn). Ik hoop niet dat ze dit bij orders met hogere waardes doen.

3. Januar 2024

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed meegedacht en fijne service

Bij Koffiekoning een pepermolen besteld, die niet leverbaar bleek te zijn. Hiervoor een goed alternatief voorgesteld gekregen, prijsverschil werd door Koffiekoning opgepakt als compensatie voor de vertraagde levering. Alternatief werd direct opgestuurd.

16. November 2023

Prima service

Bij een foute bestelling hebben ze het voor verzending goed kunnen maken. Hierdoor duurde de verzending wel wat langer maar dat was mijn eigenschuld als je niet op let

7. November 2023
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

O-ring besteld, nog steeds niet geleverd

O-ring besteld maar na meerdere keren om contact en vervolg gevraagd nog steeds geen antwoord gekregen hoe het nu opgelost wordt. Reeds 3-4 wk geleden contact via mail.
Gaat om een ringetje dat zo in enveloppe op de bus verstuurd kan worden.
Uiteindelijk na 6 1/2 weken ringetje ontvangen, in de tussentijd ringetje maar bij onderdelenshop voor witgoed gehaald, geen reactie meer van leverancier gekregen.

25. September 2023

Antwort von KoffieKoning

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr