Fantastisk kundeservice. Fik leveret tom pakke… skrev til knytte hytten og blev ringet op samme dag og fik erstatningsforsendelse tilsendt efter er par dage. Meget tilfreds. Fint produkt. Vil benytte... Mehr ansehen
Jeg bestilte noget garn hos knyttehytten og modtog det tre dage efter. Da jeg bestilte overså jeg 20% Black Friday rabat. Jeg skrev til dem og regnede faktisk ikke med at få rabatten, men intet prob... Mehr ansehen
Super fantastisk sted at handle! Knytte Hytten har et super godt udvalg i garn og tilbehør og en fantastisk kundeservice. Der bliver svaret på forespørgsler indenfor ganske kort tid og du har dine... Mehr ansehen
Intet mindre end perfekt!!! 👌 Kanon kundeservice havde svar på mit spørgsmål indenfor en time. Pakken blev sendt samme dag (fredag) og jeg stod med den søndag, fin indpakket og med en håndskrevet... Mehr ansehen
Vi er en garnforretning der sælger knyttegarn og diverse tilbehør til alle macrame projekter.
5270, Odense N, Dänemark
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
MEGET SKUFFET
Fik ikke det jeg bestilte. Bestilte snor til macrame 4mm
men fik leveret 9mm som jeg ikke kan bruge. Pengene
smidt lige ud af vinduet.
Bad luck
Lene Munthe

Antwort von Knytte Hytten
Hurtig levering god kvalitet af varen. Hjemmesiden er nem, dog kunne jeg godt ønske mig et større udvalg med hensyn i størrelser (4mm) og farver...
Super hurtig levering og garnet var som det var beskrevet. Farven passet også i overensstemmelse med billederne på hjemmesiden.
God og hurtig betjening. Men udgået for mange farver og størrelser i bacareme’ knyttegarn.
Farverne er lige i skabet, levering var hurtig og den lille håndskrevne seddel og et “macrame fif” er 5-stjerner værd i sig selv🙏🏼
Sød og hjælpsom 😊 Elsker den personlige hilsen der følger med i pakken , og så er der hurtig levering 👍🏻

Antwort von Knytte Hytten
Hurtig levering, dog kunne jeg, efter at have set returadressen, godt ønske at man kunne afhente varen. Spild af porto når man næsten er naboer. 😉
Jer skal helt sikkert have mere snor fra jer. 👍🏼

Super god service.
Mine ting var lidt forsinket. Men fik en hyggelig håndskrevet note, hvis de beklagede forsinkelsen og en lille ekstra gave, som tak for forståelsen.

Antwort von Knytte Hytten
Der var hurtig levering og pakket med en lille privat hilsen der gjorde det hyggeligt at modtage de lækre varer. Jeg vil helt sikkert handle der igen

Antwort von Knytte Hytten
Jeg ledte efter Macrame garn og fandt et stort udvalg af farver, til en fin pris. Håber dog at lageret snart bliver fyldt op med de udsolgte farver 👏🏻
Hurtig afsendelse og fin forpakning.