Klockmaster Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lämnade in en klocka för batteribyte och fick till svar att den måste skickas iväg men jag kommer få ett kostnadsförslag på bytet. Personalen i butiken s att det kan kosta så mycket som 2... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Uhrengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Klockmaster.se är den gemensamma försäljningskanalen för Klockmasterkedjans 44 butiker.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Lurendrejeri

Personalen i butiken s att det kan kosta så mycket som 2950:- för bytet enligt Tissot egen service sida.
Ja men skicka ett prisförslag så får vi se.
7 dagar senare får jag ett förslag på 700:- via sms som jag gladeligen godkänner.
2 veckor senare är klockan klart för avhämtning, men nu är priset 4700:- för ett batteribyte.
Då vill jag visa vad jag godkänt så jag går in på prisförslag länken i sms,et, länken finns kvar men priset är raderat från länken och så alla bevis för vad jag godkänt. Detta är det enda som står kvar i sms,et.

Här kommer ett kostnadsförslag från angående ärende:

Det var väl för passande för butiken
Nä gott folk vänd er till seriösa företag för det kommer jag alltid göra hädanefter.

10. September 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Levererades fel klocka

Beställde en nano g-shock, fick det vanliga armbandsuret levererat. Skickade tillbaka klockan utan att debiteras för returfrakten. Mattias på deras kundtjänst ska ha eloge, lätt en 1/5 om det inte vore för honom.

8. Juli 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bästa och pålitligaste affären med…

Bästa och pålitligaste affären med mycket serviceminded och engagerad personal.
Bra produkter, god service,trevlig personal i butiken på Fältöversten , Karlaplan i Stockholm.
Senaste inköp i januari 2026

10. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lämmnade in klockan för batteri byte i…

Lämmnade in klockan för batteri byte i Klockmaster i gränbycentrum och när klockan kom ut så var det en spricka i glaset. Mannen som verkade sköta butiken och bytte batteriet sa att det inte fanns några bevis på att sprickan inte fanns där tidigare men vi fick hjälp av killen i kassan som medgav att det inte fanns någon spricka när vi lämnade in den till honom.

Mannen gick då med på att glaset ska ersättas men när han hörde av sig en vecka senare sa han att han har bytt glaset men det är inte samma glas som ska sitta på den modellen.

Förklarade för mannen att klockan är väldigt viktig och värdefull för mig ekonomiskt och vill därför ha den orginal som när jag lämnade in den, värdet på klockan sjunker förstås när han väljer att sätta dit ett annat glas.

Mannen tyckte att det inte är en Rolex och inte en så dyr klocka vilket gör mig ledsen och känner mig lurad. Mannen svarade då att det inte finns så mycket jag kan göra åt det mer en att godta det hela.
vilken service. Detta är inte acceptabelt ,och behöver svar från högre ledning.

11. September 2025

Antwort von Klockmaster

Tråkig hantering av din klocka.
Du har recenserat Klockmaster.se men det verkar som att detta gäller Lindas Ur AB. Mitt tips är att du kontaktar Klockmaster Fältöversten. De har ett av Sveriges bästa urmakerier och kan hjälpa dig med rätt glas.

Ställning av tid

Jag frågade om dom kunde ställa tiden rätt på min helt nya klocka, dom sa att dem skulle kolla om batteriet var dåligt. Hon tar klockan och går bak och kollar, kommer tillbaka och säger att hon byte batteriet och ska ha pengar 189kr. Hon frågade inte ens om jag ville byta batteri och jag var tydlig med att jag ville ställa tiden rätt och inget annat

10. Februar 2025

Antwort von Klockmaster

Hej! Tack för att du delar din upplevelse. Om klockan är köpt på i någon av våra butiker och vid leverans inte fungerar korrekt åtgärdas ev. problem kostnadsfritt. Detsamma gäller om klockan köptes via klockmaster.se. Om klockan inte är köpt hos oss har vi som rutin att ta ut en avgift för batteribyten men det ska du som kund självklart informeras om innan butiken utför batteribytet.

Fältöversten klockmaster

Fältöversten klockmaster, grymma på service. Åkte förut till butiken i Globen och personalen i båda butikerna är otroligt trevliga och svarar på alla möjliga frågor. Garanti och andra funktionsfrågor är inga problem med dem.

5. Januar 2025

Klockmaster Mobilia Malmö

Klockmaster Mobilia Malmö. Köpte fler klockor & smycken osv igenom fler år. Trevlig ägare, bra priser för stamkunder. Dom beställde en läder rem för min klocka, special gjort, sååå fint blev det.

28. Oktober 2024

Mycket bra bemötande

Mitt omdöme gäller butiken på Backaplan i Göteborg. Jag fick mycket bra hjälp, erbjöds en låneklocka tills min klocka var reparerad. Om den inte gick att laga skulle jag få en ny klocka. Och ändå var det jag som orsakat skadan.
Jag upplevde personalen som mycket kompetent. Och inte minst: Bemötandet var mycket trevligt. Om man fått den hjälp man hoppats på och lämnar butiken med ett leende - då blir det en klockren (!) femma i betyg

6. August 2024

Ignorerad

Efter att man har köpt klockan så försöker de verkligen inte vilja ha med en att göra. Man blir ignorerad av personalen. Får inte rätt kundservice. Vill ni att en oseriös klockbutik ska få era pengar så absolut, go for it. Men skulle tipsa er om att köpa era klockor hos andra klockbutiker. Oseriösa och oproffesionella rakt av!!!!! Gå inte hit!

27. November 2023

Diesel mega chief.

Diesel mega chief.
Lång leveranstid,men mycket trevligt att de svarade på alls mina mail.Fick lite rabatt för mitt tålamod. Rekommenderas av mig.

18. November 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Butiken gillar inte kunder.

Lämnade in ett Omega armbandsur för reparation på Klockmaster i Knallerian Borås. Fick ett SMS sfter några dagar att klockan var klar att hämta. Åker glad ihågen till Borås men den var inte klar utan man har tagit fram en reparationskostnad. Bad dom reparera klockan den 9/8. Hörde sedan ingenting, utan ringde igår 2/9 för att få ett leveransbesked vilket dom inte kunde ge. Ringde huvudkontoret och bad om hjälp och si kom SMS senare på dagen att klockan var färdig. Butiken saknar varje form av kundservice.

2. September 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lämna din klocka till en urmakare som kan sitt yrke

För ett par månader sedan lämnade jag in mitt armbandsur till Klockmaster i Gränby Centrum Uppsala, för batteribyte.
Talade om att det står water resistant och 100M på klockan (vilket jag har fått förklarat att 10 ATM eller 100 meter betyder att klockan går att bada eller simma med) Bad därför om att få klockan trycktestad efter batteribyte. Han som tog emot klockan bytte batteri men sa’ att han inte skulle göra någon trycktest eftersom klockan inte är ”vattentät”
Jag har haft klockan i över 30 år och har alltid badat och duschat med den. Den har alltid blivit trycktestad efter reparationer och batteribyten, vilket jag har fått bekräftat av min tidigare urmakare som också sa’ att min klocka har en skruvad krona vilket betyder att den generellt har bättre vattentäthet.
Så, vill ni vara på den säkra sidan ska ni vända er till en seriös urmakare som förstår informationen som står på klockan.

26. Juli 2022

Hej Maria,
Tråkigt att du upplever dålig service på Klockmaster Gränby (Lindas Ur AB) och synd att vår e-haldelskanal Klockmaster.se får ett dåligt omdöme pg.a. detta. Täthetsprov görs normalt på klockor av din modell. Kontakta gärna butiken igen!

Jobba på kundbemötandet

12. Juli 2022

Antwort von Klockmaster

Jag misstänker att du besökt en av kedjans butiker eller gäller ditt omdöme klockmaster.se?

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag tycker inte det ligger på…

Jag tycker inte det ligger på personalen att döma ut en klocka man äger pga kvinnan tyckte jag skulle ”passa på” och köpa en ny Tag Heuer. Ville bara byta batteri på min inte köpa en ny bara för att Klockmäster hade kampanj just då. Vet även andra som bett om ett enkelt batteribyte nästan blivit påtvingade extratjänster som ”putsning” ”vattentrycksmätning” utan att klockan behövt det. NEJ! Känns oseriöst och den äldre kvinnan i affären är riktigt Östermalmssnorkig!

31. Januar 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kaos! Sjuka priser, okunnig och otrevlig personal.

Sjuka priser. Otrevlig personal. Köpte en Garmin klocka som är 1200 kr dyrare än på alla andra affärer. Dessutom fick en klocka i en sliten och förstörd förpackning. De menade att det är normalt att och att det är så det ska vara. Kaos. Sämsta affären. Mycket motargumentation när man försöker prata med personalen. Aldrig mer.

3. November 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr