Hvor kan jeg komme i kontakt med jer? Har skrevet på jeres mail for en måned siden om hvornår i får AirBrush på lager igen, men intet svar. Jeres link til SoMe virker heller ikke.
Jeg købte nogle snørrebånd, og ja min fejl, jeg nåede ikke at hente dem... MEN! Nu er det ved at være 2 måneder siden, at jeg lagde bestillingen, og jeg har ikke set skyggen af de penge, jeg var beret... Mehr ansehen
Jeg var glad for at finde denne butik, da snørebåndene gik i stykker på mine datters Jordans. Jeg kunne ikke finde snørebånd nogen steder, som var store nok eller i de forskellige farver. Prisen, kva... Mehr ansehen
Kickass Kicks er en webshop, som sælger sneakers og tilbehør.
Das haben sich andere Leute angesehen
Min pakke blev forsinket med ret lang…
Min pakke blev forsinket med ret lang tid grundet problemer. Men til gengæld virklig god service.

Antwort von Kickass Kicks
Kom til tiden og fedt med et lækkert…
Kom til tiden og fedt med et lækkert takkkort

Antwort von Kickass Kicks
Hurtig levering og modtog produktet i…
Hurtig levering og modtog produktet i god stand.

Fine snørebånd
Fine snørebånd, der ligner stof, ikke blanke og plastikagtige, og hurtig fin levering.

Kan anbefaled
Let at bestille og hurtig levering.
Varens kvalitet som forventet. Kan anbefales

fragt
Kan Ikke anbefale, de har ikke sendt mail om at de har pakket, sendt eller gjort noget de har bare sendt en mail med at mit kort er gået igennem og sådan nogle ting.
#2324

Hurtigt levering
Hurtigt levering. Alt som beskrevet.

Antwort von Kickass Kicks
Jeg var i skole da jeg fik en besked om…
Jeg var i skole da jeg fik en besked om at pakken var kommet. Jeg skyndte mig hjem men da jeg kom hjem lå der afførring i hele huset og alle mine 14 katte var døde. Kan ikke anbefales

Antwort von Kickass Kicks
Gode sneaker shields til en god pris
Gode sneaker shields til en god pris, vær opmærksom på at de tager lidt plads i skoen, så hvis skoen allerede sidder tæt på tæerne så er det måske ikke det rette valg. Sneaker shields'ne havde effekt lige med det samme og rettede de fleste af mine creases ud efter blot en dag. Super produkt og nem og brugevenlig hjemmeside!

Håber det virker
Har ikke prøvet det til mine sko men flot pakket med klistermærker og takke kort håber det til mine sko virker