Droptowncph Bewertungen 93

TrustScore 4.5 von 5

4.4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En lille men mega cool og hyggelig shop med det vildeste udvalg af Jordan’s og virkelig behagelig betjening med god service hvor man fik lov at prøve dem… En god mulig måde at få mere omsætning og... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Utrolig flabet og dårlig kommunikation. Jeg skulle sælge et par sko til dem og bliver mødt af en mur af flabethed, hvilket ikke fremviser noget godt. Synes det er ærgerligt man ikke kan give mindre e... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I ordered a pair of UGGs and emailed asking how long delivery would take; email response was immediate saying in about 10 days. I responded that earlier would be appreciated as it was a gift. One hour... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god service, ud over det normale Hurtig levering og du får altid svar hvis du skriver

1. Schuhgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Vi stræber efter at tilbyde dig de mest eksklusive sneakers til overkommelige priser, og vi garanterer 100% autentiske varer uden risiko for kopivarer. Vores lidenskab er at styrke dit sneaker-spil, og vi arbejder hårdt for at opfylde den passion.

4.4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Kommunikationen er i top

Kommunikationen er i top hos Droptowncph. Personalet er venligt og hjælpsomt, og de sørgede for, at jeg fik den bedste service. Butikken har et godt udvalg af sko, og jeg er meget tilfreds med mit køb. Jeg vil helt klart komme tilbage!

14. März 2025

Super tilfreds

Super tilfreds, hurtig levering. Fik rigtig god support og hjælp med mine spørgsmål. Jeg vil helt sikkert komme tilbage 🙂

11. März 2025

Super tilfreds

Super tilfreds, hurtig levering. Fik rigtig god support og hjælp med mine spørgsmål. Jeg vil helt sikkert komme tilbage :)

14. März 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Utrolig flabet og dårlig kommunikation.

Utrolig flabet og dårlig kommunikation.
Jeg skulle sælge et par sko til dem og bliver mødt af en mur af flabethed, hvilket ikke fremviser noget godt. Synes det er ærgerligt man ikke kan give mindre end 1 stjerne, for at fremstå flabet og kommunikere så dårligt i en virksomhed er ekstremt skidt. Nedgørende og flabethed er noget de frembruser stærkt, fraråder folk at handle hos dem.

21. Februar 2025

Perfekt oplevelse

Perfekt oplevelse, ejeren hjalp med levering, da de ikke havde størrelse i butik, men de var på vej i en pakke - 10/10 service, og meget behjælpelige🙂

14. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fik aldrig den varer jeg havde bestilt…

Fik aldrig den varer jeg havde bestilt efterfølgende elendig kundeservice..

23. Januar 2025
Droptowncph-Logo

Antwort von Droptowncph

Kære Kim

Jeg beklager oprigtigt, at du har haft en dårlig oplevelse med din ordre. Jeg forstår din frustration, og jeg ville ønske, at dette var blevet håndteret bedre fra starten.

Det, der skete, var, at vi ikke må trække betaling, før vi har skoen på lager og kan sende en tracking til dig. Da det ikke skete i tide, blev din ordre automatisk annulleret, og pengene blev returneret til din konto. Det var bestemt ikke meningen, at du skulle stå tilbage uden skoen, og jeg tager din oplevelse til efterretning for at sikre, at det ikke sker igen.

Jeg forstår, at du ikke ønsker at genbestille skoen, og vi respekterer selvfølgelig din beslutning. Desværre kan vi ikke udstede gavekort i dette tilfælde, da prisen på skoen afhænger af udbud og efterspørgsel, og vi ikke kan regulere det manuelt.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber, at du måske vil give os en ny chance i fremtiden. Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker en anden løsning, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Droptowncph

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg bestilte et par sko til 1650 dagen…

Jeg bestilte et par sko til 1650 dagen efter bliver skoene sat op til 2100 2. Uger senere skriver jeg en mail til dem om hvorfor skoene ikke er blevet sendt endnu. De svare at de har anuleret ordren virkelig dårlig kundeservice

24. Januar 2025
Droptowncph-Logo

Antwort von Droptowncph

Hej Marinus

Jeg beklager meget din oplevelse og forstår, at det må være frustrerende.

Vi ønsker selvfølgelig, at alle ordrer bliver håndteret så gnidningsfrit som muligt, men desværre blev din ordre automatisk annulleret, da vi ikke må trække betaling, før vi kan sende varen med tracking. Hvis det ikke sker inden for en bestemt periode, bliver ordren slettet, og pengene bliver returneret.

Vi forstår, at det kan virke uretfærdigt, især når prisen på skoen efterfølgende er steget, men priserne styres af udbud og efterspørgsel, og vi har desværre ikke mulighed for at fastfryse prisen på en annulleret ordre.

Vi tager din feedback til os og vil arbejde på at forbedre vores kommunikation, så lignende situationer undgås i fremtiden. Vi beklager endnu en gang for forvirringen og håber, du måske vil give os en ny chance i fremtiden.

Droptowncph

Fremragende forretning

Min oplevelse har faktisk været meget positiv, havde bestilt et par sko jeg derefter så spørger om refundering på og får svar meget hurtigt, de får refundering igang med det samme og jeg modtager mine penge få dage senere. Kunde service er godt og alt bliver taget sig af meget hurtigt kan ikke klage

1. Dezember 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr