Webshop Keurmerk Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Voor de consument blijkt dit keurmerk echt een wassen neus. Ik heb een klacht ingediend bij ze over een aangesloten bedrijf (installand) wat telefonisch en via email onbereikbaar is, maar vervolgens... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We hadden films gekocht bij Movie & More in België. Deze zouden volgens Movie & More in nieuwstaat zijn maar kwamen in slechte staat binnen. Bij Movie & More werden we hier totaal niet mee geho... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zoals reeds geschreven ... Nou als je dit keurmerk al ziet bij een webwinkel, dan mag je al je bedenkingen erbij hebben! Wat de klant z'n eerlijke review is over een webshop met dit keurmerk,... Mehr ansehen

1. Beauty & Wohlbefinden

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. Met meer dan 2800 aangesloten webwinkels is de Stichting het grootste erke...

Akzeptabel

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Webshop keurmerk echt een meerwaarde!

Bestelling gedaan bij webshop EN betaald. Vervolgens complete radiostilte van hun kant. Mails gestuurd, gebeld, werd wel te woord gestaan. Maar er gebeurde helemaal niets! Klacht ingediend bij Webshop keurmerk en zij namen ogenblikkelijk actie (Sophie de Jong). Binnen een paar dagen had ik mijn geld terugontvangen! Let goed op het Webshop keurmerk, dit is voor mij een garantie waar je op kan vertrouwen!

24. August 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Je kan nooit met jullie in contact…

Je kan nooit met jullie in contact komen, alleen maar emailadres of contactformulier en ik krijg er telkens geen antwoord op.
Ben klant bij jullie geweest, en nu na opzegging heb ik nog steeds mijn restant betaling niet terug gekregen. Dan moet je geen reclame maken met altijd opzegbaar als je toch voor een heel jaar betaald.
Waardeloze service bieden jullie voor een keurmerk nog wel!
Sophie je zei dat je ons terug zou bellen dat is nog niet gebeurd, ik heb een email gestuurd met telefoonnummer!

15. August 2023

Beste Joyce,

Ik heb het niet gezien. Ik heb zelfs nog op uw naam die ik hier zag alles afgezocht in ons systeem. Als u uw nummer nu stuurt bel ik u nu nog. U staat als notitie hier op kantoor maar ik heb niets gezien. Ik hoor graag!

Beste Joyce, heel vreemd. Wij zijn gewoon bereikbaar. Als u mij even mailt op info@keurmerk.info met uw telefoonnummer bel ik u direct. Dan kunnen wij het oplossen. Want normaal krijgt u binnen 1 werkdag antwoord en het geld wordt vaak dezelfde dag nog gecrediteerd.
Groet Webshop Keurmerk

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

They do not reply and ignore questions…

They do not reply and ignore questions for a whole month. :)) Very untrusted company.

20. Juli 2023

Antwort von Webshop Keurmerk

Hello, Please send us an email to info@keurmerk.info and we will help you as soon as possible.

Regards,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dit "keurmerk" heb je niets aan

Dit "keurmerk" heb je niets aan, aangesloten webshop houd zich aantoonbaar niet aan de wet, beloven van alles komen dit niet na, wacht al 2 maanden op oplossing terwijl vanaf dag 1 bekend was dat ik in mijn recht sta.

1. Juli 2023

Geachte heer/ mevrouw,

Dit klinkt niet zoals het moet gaan. 2 maanden op een oplossing wachten is veel te lang. Zou u kunnen mailen op info@keurmerk.info en dan duik ik er direct voor u in!

Adequaat handelen

Ik had planten besteld via een niet nader te noemen website, echter... dit ging niet geheel volgens planning.
Vervolgens ging ik de reviews lezen (had ik beter vooraf kunnen doen) en zag veel negatieve reacties met allemaal soortgelijke ervaringen: geen levering, geld kwijt en niet bereikbaar voor klanten.

Bij 'n paar opmerkingen las ik, dat de klant melding had gemaakt bij keurmerk.info

Vervolgens heb ik deze stap ook genomen en vanaf eerste mailtje werd ik goed op de hoogte gehouden en werd er adequaat gehandeld:
- formulier ingevuld
- snelle reactie (dank aan Sophie de Jong)
- mail naar webshop met opdracht tot oplossen (ik in cc)
- geld retour!!

Normaal gesproken probeer ik dingen zelf op te lossen, maar soms lukt dat niet als 'eenvoudige klant' en is het fijn, dat je ergens terecht kunt.
Verbazend is wel, dat het dan binnen een paar dagen is opgelost (dan kan het opeens wél).

Bedankt Keurmerk, bedankt Sophie.

24. Mai 2023

Vlotte bemiddeling

Dankzij vlotte bemiddeling van webshop keurmerk ons geld terug gekregen, terwijl het betreffende bedrijf bij ons nergens op reageerde.
Wij zijn zeer tevreden!

2. Mai 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer onbetrouwbaar keurmerk. Waardeloze communicatie.

Zeer onbetrouwbaar keurmerk. Communicatie is bedroevend.

21. April 2023

Antwort von Webshop Keurmerk

Beste Maria, dit vinden wij heel erg vervelend om te horen. Sneller goede communicatie is voor ons erg belangrijk. Zou u ons kunnen mailen op info@keurmerk.info met meer informatie dan helpen wij u snel verder.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na correspondentie met webshop géén licht aan het einde van de tunnel.

Na correspondentie met webshop zag ik geen enkel licht aan het einde van de tunnel. Dan op 26 maart jl. .... 1 mailtje naar Keurmerk ........... op 27 maart jl. 1 mailtje van keurmerk naar webshop en diezelfde dag van de webshop de creditnota mijn inbox. Sophie de Jong van Keurmerk is iemand die proactief reageert, to-the-point, klantvriendelijk en gelijk optreedt. Prima ervaring!!

27. März 2023

PARTIJDIG

Zoals reeds geschreven ...
Nou als je dit keurmerk al ziet bij een webwinkel, dan mag je al je bedenkingen erbij hebben! Wat de klant z'n eerlijke review is over een webshop met dit keurmerk, mag deze pas na een afkoelingsperiode geplaatst worden.
Het "partijdige" Keurmerk?" geeft HUN klant altijd het voordeel
Trouwens Ze zijn partijdig.
Zoals de gezegde zegt, wie betaalt bepaald.
Waardeloos?

WEL CORRECT
Op deze manier verschijnt een negatieve review nooit bij deze van de laatste 2 weken

14. März 2023

Dag,
Wat jammer om te horen! Helaas niet correct want wij kunnen niet de reviews tegen houden zelfs als zouden we dat willen. Het systeem is zo gebouwd dat de webshop en de consument onderling tot een oplossinf kunnen komen en als dat niet het geval is dan wordt de review gepubliceerd. Alsnu mij even mailt op info@keurmerk.info kan ik kijken wat de status is van uw review.

Ik hoor graag.

Webshop Keurmerk

Aanvulling: Zou u contact kunnen opnemen met ons op info@keurmerk.info dan kunnen wij kijken naar uw review en kijken wat er aan de hand is.

Oneerlijke werkwijze!

Nou als je dit keurmerk al ziet bij een webwinkel, dan mag je al je bedenkingen erbij hebben! Wat de klant z'n eerlijke review is over een webshop met dit keurmerk, mag niet geplaatst worden als de klant onbeschoft en respectloos in woord en daad behandeld word door een webshop en daarover z'n mening eerlijk wil uiten word dat niet geplaatst en geaccepteerd! Maar de eigenaar/eigenaresse mag jou wel (in mijn geval dus) wel de grond in trappen en leugens vertellen! Ze zijn partijdig. Zoals de gezegde zegt, wie betaalt bepaald.

31. Januar 2023

Geachte mevrouw,

De review is bij ons binnen en er is wen korte periode dat de webshop de kans krijgt om te antwoorden op uw review maar deze wordt gewoon geplaatst wij kunnen dit niet eens verwijderen. Deze zal dus zeer binnenkort gewoon worden geplaatst want dan is de tijd voor de webshop op de zogenoemde ‘afkoelingsperiode’. Dit doen we om neppe reviews en grof taalgebruik te voorkomen. Graag contact opnemen via info@keurmerk.info dan kan ik u even bellen.
Groet Webshop Keurmerk

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Zeer traag proces maar absoluut goed en vriendelijk geholpen

Het bedrijf heeft mij goed geholpen, nadat ik mijn beloofde geld niet meer retour kreeg van een bij hen aangesloten failliete webwinkel hebben zij gezorgd dat ik het bedrag terug ontving. In plaats van vijf sterren toch vier sterren, omdat het wel een erg traag proces is geweest en het heel lang duurde voordat ik het na toezegging van Webshop Keurmerk daadwerkelijk op mijn rekening had staan.

10. November 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Positief over afhandeling twijfel over keurmerk

Review in 2 delen:
1. Via Trustpilot is mijn klacht snel en adequaat opgepakt en afgehandeld.
2. Ik vind het onvoorstelbaar dat een dubieus bedrijf als hollandbikeshop.nl dit keurmerk heeft en alleen wil communiceren met een gedupeerde klant via deze route

1. November 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Oplossen van een klacht over een webshop

Na een klacht op een webshop is de klacht serieus opgepakt en is er op een nette manier een regeling getroffen. Daarvoor kan de consument ook vertrouwen hebben in het keurmerk!

8. September 2022

Dank voor uw review! Wij hebben u graag geholpen! Groet Webshop Keurmerk

Waardeloos keurmerk

Klacht ingediend nav het niet leveren van een order door voedingssupplementennederland.nl.
Alleen een ontvangst bevestiging ontvangen en daarna bleef het stil!

Via Multisafepay wel in no time wel de restitutie ontvangen!!

Waardeloos keurmerk en zou niet bij Consumentenbond genoemd moeten worden!

1. September 2022

Geachte mevrouw Blom/Koudijs,

Wij hebben in uw klacht gekeken en er is van onze kant veel communicatie geweest waarna wij op 25-08 een reactie hebben gekregen van de webshop dat het product niet meer leverbaar was en het bedrag enkele dagen daarvoor al was gecrediteerd. Wij hebben u dit op 25-08 doorgestuurd en gevraagd om een reactie.
Mede hierdoor verbaast ons uw bericht zeer. Wij hebben ons ingezet voor u en uw klacht met als resultaat het terugboeken van het geld.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele fijne bemiddeling via Webshop…

Hele fijne bemiddeling via Webshop Keurmerk
Ik had een klacht over een aangesloten webshop. Webshop Keurmerk heeft ervoor gezorgd dat ik binnen een week mijn geld terug had. Ik ben erg dankbaar voor de bemiddeling want het ging voor mij om veel geld.

5. August 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg goed geholpen en voordeligste keurmerk met reviews

Ik ben erg goed geholpen met het verkrijgen van een keurmerk voor mijn webshop. Sophie heeft me snel en goed geholpen zodat mijn webshop binnen een paar dagen in orde was. Ik kreeg een email met daarin heel overzichtelijk per punt wat ik moest aanpassen. Ik heb Sophie om hulp gevraagd en daardoor kon ik heel snel handelen. Ik heb alle prijzen bekeken en Webshop Keurmerk was voor mij de voordeligste totaal optie. Ik heb gekozen voor het keurmerk en onbeperkte gratis reviews. Bedankt Webshop Keurmerk!

5. August 2022

Super duidelijk

Super duidelijk, overzichtelijk en ze ondersteunen zoveel de klanten als bedrijven. Ze zijn deskundig met het geven van adviezen.
Wij hebben onze webwinkel zenxstore nl geregistreerd.

21. Juni 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr