Jeg synes godt om maden hos KcalFactory..... Men...... Bestilte mad til 4 voksne og 1 barn online. Bestillingen gik ikke igennem. Lød beskeden. Det gjorde den anden gang jeg bestilte. Det vil s... Mehr ansehen
Har Sundhedsstyrelsen været forbi Amager Strand for nylig? Hygiejne er desværre ikke til stede. 4 unge personer som bruger deres handsker til alt: musik, telefon, opvask, skære grøntsager osv... Man... Mehr ansehen
Hej Kcalfactory. Jeg har idag været nede og hente mad hos jer på Amagerstrand hvor jeg bestilte via jeres hjemmeside for at spare på ventetiden. Da jeg ankom skulle jeg yderligere vente 30 minutte... Mehr ansehen
Bestilte en Hot vegan sandwich. Den smagte rigtigt godt. Men der blev rørt ved kuglepen, køleskabshåndtag og tastet bestillinger ind med de samme handsker som maden blev lavet med efterfølgende. Et ku... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
De nasser deres smoothies
Jeg havde bestilt en mexican combo menu med en pink smoothie, fra Amager restaurenten. Men jeg fik ingen pink smoothie. Jeg havde glædet mig meget til smoothie. Træls
God sund mad og god betjening :D
Elsker elsker elsker
Jeg har spist Kcal i mange år efterhånden og det overrasker hver gang - top service og virkelig lækkert mad!
Hej😡
Hej, hvis i for keveret herfra, så ta det 1 time, at køre fra trianglen østerbro til Næstvedgade som ligger 2 gader fra Nordrefrihavnsgade, for ta det 10min at gå, og så glemte de at give mig kylling i den Mexicanske salatcombo. Ja, og budet køre forbi min dør, hvor jeg står og vinker af ham, hans undskyld er, at Maps viser ham til vores brandvej som er lukket, og Ca 300m, og der er ingen døre kun altaner, kan de ikke tænke selvstændig!
Den tarveligste cæsar-salat nogensinde
Den tarveligste cæsar-salat nogensinde. Halvdelen af bowlen var revet hvidkål, kyllingen var tør, men mest ærgerligt var dressingen som skulle være cæsar-dressing, men smagte bare som almindelig/kedelig creme-fraiche dressing på tube. Kedelig og AL for dyr mad ift hvad man får. Juicen hiver oplevelsen op 2 stjerner.
Næsten kun kål.
Næsten kun kål.
Hvis man gerne vil betale over 100 kr. for en portion, hvor over 90% består af kål, så er man kommet til det rette sted, og sådan har det været længe, så nu køber jeg aldrig noget mere derfra.
Vi har af flere omgange besøgt den…
Vi har af flere omgange besøgt den butik på Amager og Valby. Vi er hele tiden vendt tilbage til KCAL, da min kone og jeg elsker de salater i laver. De er perfekt afstemt til et måltid uden man bliver overmæt, og der er altid sødt imødekommende personale. De har også været god til at vejlede i forhold til hvilken en af salaterne der ville passe bedst til vores valg af juice.
Kan stærk anbefales herfra.
(Ingen købt reklame her)
Det plejer at være godt når jeg bestilt…
Det plejer at være godt når jeg bestilt salat fra KCAL factory, men på triangeln fik jeg smagt den værste salat jeg nogensinde smagt med ingredienser som ikke stemte med menuerne. Jeg fik klaget og blev lovet en voucher af Mads Lange, som jeg stadig ikke fået trods flere skriv. Dårlig service.
Det plejer at være godt…
Det plejer at være godt. Men i dag var Oksekødssalaten uden dressing… Det er en tør ommer!
Lækreste sandwich ❣️
Kun hvis man virkelig kan lide kål og dårlige “falafler”
Bestilte en vegan power salat og sikke en dårlig oplevelse.
For det første, så består den af 80% kål. Dernæst, så har de tre “falafler” man får med aldrig været i nærheden af en rigtig falafel. Minder mere om grøntsagsbollerne fra IKEA.
Jeg tilkøbte vilde ris, og vi var sikre på at de måtte have glemt dem. Fandt dog et par riskorn og må konstatere at der MAX kan være et par skefulde ris i.
Virkelig en skuffende oplevelse og næste gang tror jeg bare, at jeg går ind til naboen OliOli.
Super lækker frokost og juices.
Super lækker frokost og juices.
Kan varmt anbefales.
Bh Temp-Team, København
Hold jer væk hvis i har allergier
Hold jer væk hvis i har allergier. Salaterne er færdiglavede, dvs maden har allerede været i berøring med eks. Jordnødder. Bestilte i går og kunne konstatere at de havde glemt at fiske de sidste jordnødder ud. Hvis man er klasse-1 allergiker var den stået på hospitalsbesøg eller det der er værre. Jeg slap med opsvulmet hals og åndedrætsbesvær. Jeg går så langt som jeg overhovedet kan med denne sag. Har i de mindste allergier så hold jer væk.
Hold jer væk fra KCAL på Amager
Jeg har haft en utrolig dårlig oplevelse i butikken på Amager i dag og kommer ALDRIG tilbage!
Jeg ringede for at stille et kort spørgsmål, men havde sagt fem ord, så sagde KCAL-fyren, at det han ikke tid til og smed så røret på.
Jeg gik derefter forurettet ned i butikken og spurgte, hvad han bildte sig ind …og blev så truet ud af butikken. Ingen beklagelser - ingenting. Bare UD!
Fed kundeservice NOT!
Hej Kcalfactory
Hej Kcalfactory.
Jeg har idag været nede og hente mad hos jer på Amagerstrand hvor jeg bestilte via jeres hjemmeside for at spare på ventetiden. Da jeg ankom skulle jeg yderligere vente 30 minutter på maden imens medarbejderen sad og spiste. Derudover var salaten helt smaddet og medarbejderen sur. Hvilket er super ærgerligt, når I normalt plejer at være super gode at købe fra.
Meget skuffende service samt salat
Ville egentlig give 0 stjerner.
Jeg var til aften forbi kcal factory Frb. Og kan kun sige, at det var en skuffende affære, både hvad angår servicen samt salaten jeg fik. Nu skal man rent faktisk betale 139 kr for en caesar salat med ekstra kylling og hvis man ønsker de førhen inkluderede ingredienser (tranebær, mandler) skal man betale + 10 kr for hver af dem. Så egentlig har man gjort salaten mindre, men prisen er den samme. ! Jeg får så min caesar salat med ekstra kylling, som viser sig at være en sjasket, halvfuld salat, som slet ikke lever op til prisen desværre. Synes simpelthen ikke, at det er fair, at man kan køre forretning på den måde. Hvis man opkræver den pris og kunden betaler ekstra for f.eks. kylling, kan man i det mindste forvente at få en salat, der er fuld.
Yderligere kunne det være en god ide hvis Kcal factory kunne informere / genopfriske overfor sine medarbejdere, at det gør en verden til forskel, hvordan man kommunikerer og får sine kunder til at føle sig velkommen.
Det er i hvert fald sidste gang jeg har købt noget inde hos Kcal factory, har ellers været fast kunde, men kvaliteten samt servicen har været dalende! Håber I tager anmeldelsen til jer og bruger den konstruktivt. På forhånd tak.
Sjasket og kedelig salat til 109kr???
Har bestilt mange, kcal’s carsar, men nu var salaten sjasket og kedelig, de havde taget de saltet mandler ud og nu kan man betale 10kr extra i de 109kr. Syltede rødløg var ikke andet end endeskiverne. Dette er nu anden gang salaten var så kedelig. Nu har i mistet endnu 2 kunder.
I har mistet en kunde!!
Dette opslag omhandler jeres butiks Hellerup! Afhentet 18.55.
Har netop købt en Tuna Treat Combo + en Kcal Classic Combo. Begge med en Green Power Juice.
Tunen smagte dårligt - var helt sikkert ikke frisk. Turde ikke spise den. Kcal classic var uden smag og juicen smagte ikke af noget. Den manglede syre.
Kedelig dyr oplevelse. Ekspedienten havde travlt med at spise sin egen sandwich, da jeg kom og hente min maden. Uprofessionelt af tale med kunden med mad i munden!
I har mistet en kunde!
God stemning og hurtig ekspedering
God stemning og hurtig ekspedering. Kan varmt anbefale tunsalaten. Masser dejlig kål og god ratio af dressing og tunmousse 👌
Slatne grøntsagsboller
Det man kalder en falaffel er en blød slatten grøntsagsbolle, så forbered dig på en skuffelse hvis valget står på falaffel
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.