Banner for Kamajispel

Kamajispel Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag har tidigare köpt era korsmord och blev glad att ett nytt nummer kommit ut! Spelet Sverige i procent spelade vi i midsommar och vi hade jättetrevligt😊 Det var svårare än vi trodde och ett spel dä... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har spelat flera av era mordgåtor och de är alltid lika engagerande och underhållande. De är kluriga på rätt nivå, har genomtänkta berättelser och får alla att vara delaktiga — det blir både spänni... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tack för snabb leverans. Jag köpte två mordgåtor en lätt och en svår. När man sitter tillsammans med vänner och ska lösa gåtorna så får man gnida geniknölarna riktigt ordentligt. Ett mycket trevlig... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt enkelt lysande! Hidden Reality levererar mordgåtor av högsta klass. Vi har haft fantastiskt roliga kvällar med nio olika mysterier. Mysterierna var kluriga, engagerande och slutade med riktigt sm... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

5. Hobbygeschäft
  6. Spielwaren- und Spielehersteller

Über Kamajispel

Vom Unternehmen geschrieben

Kamajispel startades med en idé: fler, roligare och mer oväntade spelkvällar. Därför är det extra roligt att du är nyfiken på oss. Din nästa spelkväll börjar ju hos oss!

Vi är baserade i Göteborg där vi både har vårt huvudkontor med spelutveckling, men även ett lager för orderhantering. (Vi gillar att skicka iväg din order riktigt snabbt, så att du blir imponerad!).

Kamajispels största varumärke är Hidden Reality (mordgåtor), men vi skapar även äventyrliga spel som Heist Team och barn/familje-vänliga äventyr som Detektivklubben.

Vårt mål är att hela tiden utveckla nya, spännande spel som gör att du vill byta ut Netflix mot en trevlig spelkväll med familj eller vänner.

Kamajispel - Där spelkvällen börjar.

Hervorragend

Alle Bewertungen

131 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Spelade Mordet på Åkern

Spelade Mordet på Åkern. Toppenbra spel att börja med, riktigt roligt tyckte alla inblandade.

2. Oktober 2025

Antwort von Kamajispel

Tack Linda! Vad roligt att ni tyckte om spelet! 😊 Vi ser fram emot att höra om era framtida spelupplevelser! 🕵️‍♀️🔍

Otroligt roligt

Jag och dottern gör dessa tillsammans och vi har så roligt. Det är både tankenötter men med så mycket humoristiska inslag. Enda problemet är att tidningen tar slut för snabbt. Otroligt uppskattat.

8. Oktober 2025

Antwort von Kamajispel

Tusen tack för din fina recension Niklas! 💛 Det gör oss så glada att höra att både du och din dotter tycker om våra spel! Stort tack!

Bra och snabb service

Bra och snabb service.
Kluriga mordgåtor att lösa tillsammans med vänner en mysig kväll.

30. September 2025

Antwort von Kamajispel

Tack för din recension Annika! Vi blir så glada att höra att både vår service och spel gav er nöje, tack! 💛

Positivt överraskad!

Har dragit mig för att köpa hidden reality mordgåtor.. Det känns dyrt för ett massproducerat spel man endast kör en gång och som man kan klara ut redan efter en kväll. Men ullared hade lite bättre priser, så vi provade "Mannen på åkern". Jag upptäckte ganska snart hur starkt mordgåtan engagerar hela gruppen och hur mycket omtanke som ligger bakom detaljer och bevismaterial. Vi jobbade som ett team och gick noga igenom alla ledtrådar och detaljer för att krama ut så mycket vi bara kunde från upplevelsen.

Enda negativa var att vi inte fick reda på att man faktiskt kunde ringa ev. Telefonnummer och gå in på hemsidor som dyker upp under utredningen. Vi gick igenom alla papper för se om vi missat detta, men det framgick bara i facit.. Så det kändes ju lite surt!

För att sammanfatta allt så skulle jag säga att man köper inte bara ett spel. Man köper en upplevelse som kommer engagera alla inblandade och testa gruppdynamiken. Man får en riktigt trevlig kväll som bjuder på både skratt, seriösa diskussioner, spänning och hjärnskrynkling.

Nu har jag beställt Midsommarmordet och sista fjällvandringen inför kommande spelkvällar med polarna. Nästa gång kommer vi inreda ett utredningsrum som taget ur en bäckfilm och ha en klädkod för att "lajva" som ett utredningsteam med drinkar, tilltugg och lite stämningsmusik.

Som ett tips till er andra så fick man en helt okej peng att sälja den använda utredningen på tradera!

12. Juli 2025

Antwort von Kamajispel

Wow, vilken otroligt fin och genomtänkt recension! Vi blir verkligen glada! Så kul att läsa hur Mannen på åkern engagerade hela er grupp och hur ni gick in i utredningen tillsammans. 💛

Vi förstår vad du menar kring informationen om telefonnummer och hemsidor, det kan såklart kännas surt om man missar. Det varierar lite mellan våra mordgåtor: i vissa står det tydligt när något går att ringa eller besöka, medan det i andra faktiskt är en liten kluring i sig som man ska lista ut. Många tycker det är extra kul när de lyckas upptäcka det på egen hand, men vi tar verkligen till oss din feedback och ska se över om det behöver förtydligas framöver. 🙏

Det låter också helt fantastiskt med era kommande spelkvällar! Att ni planerar att skapa ett eget utredningsrum med klädkod och stämningsmusik låter som den perfekta mordgåtekvällen. 🕵️

Tack igen för att du gav våra mordgåtor en chans och delade med dig så generöst av din upplevelse. 🔍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi valde ett lite svårare spel denna…

Vi valde ett lite svårare spel denna gången och det var också svårare. Men kul att köra hemma med kompisar. Och snabb leverans

26. September 2025

Antwort von Kamajispel

Tack för din recension Helén! Roligt att hör att ni gav er på ett av våra svårare spel! 😊

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Rekommenderaatt inte spala under resa med tåg/flyg

Funkar inte när man reser med tåg eller flyg för att man behöva använda telefonen. Såg fram emot att ha en sysselsättning under resan. Men där gick jag bet! :'(

30. September 2025

Antwort von Kamajispel

Hej Emma! Tack för att du tog dig tid att lämna en recension. Vi är verkligen ledsna över att spelet blev en besvikelse under din resa.

Vi har en nöjd kund-policy och om du känner att spelet inte var värt pengarna får du gärna höra av dig till oss på hemligheter@hiddenreality.se så hjälper vi dig med kompensation. ⭐️

Får en 5a fast vill ge 4,5

Får en 5a fast vill ge 4,5. Vissa mord är för långsökta. Satt 2/4 hittills. Kommer fortsätta köpa. Highway 56 var lite väl långsökt

12. September 2025

Antwort von Kamajispel

Tack för din recension och feedback! 🙏 Vad roligt att höra att du vill fortsätta spela våra mordgåtor även om vissa varit lite väl kluriga. Vi tar med oss din input 👍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jätte roligt spel, ska absolut beställa mera 😻

Ja älskar ju kriminalserier, beck, wallander, svenska fall, i huvudet på en mördar o.s.v
Så nu känns de verkligen som att ja får lösa mitt egna fall, de är verkligen superkul 😻

30. August 2025

Antwort von Kamajispel

Åh vad härligt att höra! Perfekt ju om du gillar kriminalserier. Tack för din fina recension och vad kul att du vill beställa fler 🕵️‍♀️✨

Supersnabb leverans

Supersnabb leverans, uppskattas!

30. Juli 2025

Antwort von Kamajispel

Tack för din recension! Så kul att höra att leveransen gick supersnabbt 😊 Hoppas ni får en riktigt rolig stund med spelet också!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Oklart spel

Väldigt roligt, men oklart att länkar och hemsidor faktiskt går att besöka. Inte kul när man öppnar facit och inser att man missat ungefär 45 minuter spel. Skulle göra det igen nu när vi vet hur det fungerar. Men var snälla och förtydliga det.

4. September 2025

Antwort von Kamajispel

Tack för din recension och för att du delar med dig av din upplevelse, vad roligt att höra att ni uppskattade spelet trots missförståndet! Vi försöker alltid att vara tydliga i produktbeskrivningen när tillgång till en enhet och internet behövs, så ett tips är att alltid kika där 😊

Mejla oss gärna och meddela vilket spel det gäller, så ser vi över texten och kan förtydliga ännu mer om det behövs 💛

Rolig familjeaktivitet

Enkel hemsida, många produkter, snabb leverans. Rolig produkt att samlas kring

15. August 2025

Antwort von Kamajispel

Tack för din fina recension! Vad härligt att höra att ni uppskattade både hemsidan, leveransen och framför allt att spelet blev en rolig aktivitet för hela familjen 🌟

20. August 2025

Antwort von Kamajispel

Tack snälla för din recension! Härligt att höra att spelet kom snabbt fram till dig 🚀 Hoppas ni får en riktigt rolig spelupplevelse också!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Roligt och spännande spel!

Roligt spel, snabb leverans och realistiska instruktioner som gjorde att man lätt levde sig in i berättelsen

9. August 2025

Antwort von Kamajispel

Tusen tack för din fina recension! Så roligt att höra att ni både gillade spelet och att leveransen gick smidigt ✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans och väldigt roligt spel

Snabb leverans och väldigt roligt spel, vi var 7 pers som löste mordet och de gick på 2 timmar :)

6. August 2025

Vad kul att höra Fatima 😊 Stort tack för din recension, och bra jobbat! 👏🔎

Så välgjort och kul

Så välgjort och kul. Perfekt att ägna några timmar åt tillsammans med familj o vänner.

21. August 2025

Antwort von Kamajispel

Vad härligt att höra! 🙌 Så roligt att ni haft kul tillsammans och uppskattat spelet. Tack för att du delar med dig av er upplevelse! 🕵️‍♀️✨

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr