Jag har tidigare köpt era korsmord och blev glad att ett nytt nummer kommit ut! Spelet Sverige i procent spelade vi i midsommar och vi hade jättetrevligt😊 Det var svårare än vi trodde och ett spel dä... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Vi har spelat flera av era mordgåtor och de är alltid lika engagerande och underhållande. De är kluriga på rätt nivå, har genomtänkta berättelser och får alla att vara delaktiga — det blir både spänni... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Tack för snabb leverans. Jag köpte två mordgåtor en lätt och en svår. När man sitter tillsammans med vänner och ska lösa gåtorna så får man gnida geniknölarna riktigt ordentligt. Ett mycket trevlig... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Helt enkelt lysande! Hidden Reality levererar mordgåtor av högsta klass. Vi har haft fantastiskt roliga kvällar med nio olika mysterier. Mysterierna var kluriga, engagerande och slutade med riktigt sm... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Södra Allégatan 11, 41301, Göteborg, Schweden
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Antwort von Kamajispel
Har köpt flera mordgåtor, spännande och hög kvalité på innehållet! Bra kundtjänst och extremt snabba på att skicka iväg beställningar!

Antwort von Kamajispel
Era mordgåtor är helt klart bäst; det finns en lösning och en tydlighet. Och så är de roligt kluriga så man får leta efter ledtrådar.
Vi har provat andra företag där några har misslyckats helt med uteslutningsmetoden; den mördaren vi valde kunde det lika gärna varit som den dom valt = urkasst.

Antwort von Kamajispel
Jättekul spel som verkligen va kul att spela.

Antwort von Kamajispel
Det sägs vara det svåraste och detta var de första vi inte löst, men vi fann en annan med bättre motiv som också kunde ha varit på plats och gjort det. Vi tyckte facit var mer ologiskt. Men vi hade som vanligt väldigt kul. Jag tror det står 5-1 till oss och det ska bli fler.

Antwort von Kamajispel
Mkt klurig. Vilken tankenöt med ett oroligt slut

Antwort von Kamajispel
Roligt att kunna lösa ett mord gemensamt, inte som ett spel där man är motspelare. Krävs sammarbete

Väldigt väl utvecklade spel
För både ungdom och vuxna. Kul aktivitet att träffas runt!Snabba på
Att svara på Mail och mycket trevliga! Rekommenderar verkligen 🤩

Antwort von Kamajispel
Fullkomligt älskar spelen härifrån!
Bra innehåll för en rimlig peng samt snabb leverans.

Antwort von Kamajispel
Det senaste köpet är en kommande Julklapp till min 22 åriga dotter... hon har fått spel tidigare och tycker de är sjukt roliga.
Jag har en 12 årig Bonusdotter som otroligt smart och duktig i skolan, har bra kompisar m.m.
Kan något av dessa Gåtor var något för henne och hennes kompisar tro du/ni?

Antwort von Kamajispel
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.