Na een verkeersongeval in 2023 ben ik vrij snel uitgekomen op de ondersteuning vanuit Jurilex. Mevrouw Lesterhuis heeft mij bijgestaan in mijn zaak. Zij zorgde ervoor dat gelijk alles in werking werd... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Heb in 2023 een scooterongeluk gehad in groningen stad ben doormiddel van zelf zoeken online uitgekomen bij Jurilex Letselschade BV J. Lesterhuis zei heeft mij echt heel goed begeleid in het uitwerke... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik ben geweldig geholpen door Robin Leguit van Jurilex. Zijn inzet is geweldig en de communicatie heel duidelijk. Zijn persoonlijke benadering maakte de ervaring nog prettiger en maakte dat de st... Mehr ansehen
Langdurend traject geweest. Vanaf het begin tot het eind is de begeleiding van Jurilex transparant geweest. Ondanks verschillende vertegenwoordigers van Jurilex. Men bleef in de zaak geloven. Men heef... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jurilex Letselschade is het letselschadebureau dat slachtoffers persoonlijk bijstaat wanneer zij letsel hebben opgelopen bij een ongeval in het verkeer, tijdens het verrichten van werkzaamheden, door een dierenbeet of schade als gevolg van een overlijdensgeval. De experts en specialisten zoeken uit wie er aansprakelijk is, stellen die persoon of organisatie aansprakelijk en regelen voor u de schadevergoeding die recht doet aan uw persoonlijke situatie.
Landzigt 16-19, 3454 PE, De Meern, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Ze waren erg behulpzaam. Ze gingen luisteren en namen regelmatig contact met mij. Ze gingen ook mee denken en naar mijn wensen vragen. Ze gaven ook adviezen waar ik zelf bijv. Niet op zou komen.
Mijn ervaring was top! Hele fijne en duidelijke uitleg over het proces. Goede adviezen gekregen en blij met de uitkomst van het traject.
Ik ben zeer blij met de hulp en het werk dat dhr Damen voor mij heeft gedaan. Ik voelde me door hem erg gehoord en hij heeft naar mijn mening uitstekend mijn belangen behartigd! Nogmaals ontzettend bedankt daarvoor.

Antwort von Jurilex Letselschade
Wij hebben een uitstekende samenwerking gehad met Rachel Mohunlol. Vanaf de eerste dag alles duidelijk en overzichtelijk. Houdt je prima op de hoogte en niet onbelangrijk een goed mens! Wij kunnen niets anders dan haar aanraden mocht je onverhoopt in deze situatie terechtkomen.

Antwort von Jurilex Letselschade
Super vriendelijk, netjes zorg over alles gedragen en keurig afgehandeld.

Antwort von Jurilex Letselschade
Ik vind dat Harry altijd open en eerlijk is geweest naar mijne er waren wel dat dingetjes mag dat lag niet aan Harry .ik ben blij voor de gesprekken die wij hebben gehad en zal zeker als er nood is bij mensen jullie aanbevelen heel hartelijke dank voor alles lieve groet Ali
1 contact persoon die makelijk te bereiken was en mij op de hoogte hield wanneer dat nodig was

Antwort von Jurilex Letselschade
Professioneel en betrokken contact met letselschadeadvocaat

Antwort von Jurilex Letselschade
Jurilex heeft ons enorm geholpen met onze zaak. Zonder hun expertise en doorzettingsvermogen zouden we het waarschijnlijk hebben opgegeven, maar zij bleven vasthoudend en gedreven. We werden voortdurend goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen, wat erg geruststellend was. De uitleg van de heer Damen was altijd helder, professioneel en vriendelijk. Dankzij zijn inzet en vasthoudendheid hebben we de zaak tot een goed einde te weten brengen. Dit in tegenstelling tot de houding van de tegenpartij. Wij zijn zeer tevreden met de dienstverlening van Jurilex en zouden hen zonder twijfel aanraden! Een speciale dank gaat uit naar de heer Damen wiens inzet en vastberadenheid het verschil hebben gemaakt!
(Steven & Vanessa Paauw)

Antwort von Jurilex Letselschade
De heer Jan Willem Berg, Senior letsel schadejurist heeft mij uitstekend geholpen tijdens mijn verkeersongeval zaak. De zaak is perfect afgehandeld en ik kreeg veel hogere schadevergoeding dan ik had verwacht. Hij reageert snel op alle berichten. Hij is professioneel in zijn werk. En heeft enorm veel ervaring in letselschade zaken. Ik wil de heer Jan Willem Berg, nogmaals bedanken voor zijn persoonlijke inzet en de manier waarop mijn zaak is afgehandeld!
Ik ben goed geholpen door mr damen
Een goede zorg en eerlijk en open

Antwort von Jurilex Letselschade
Wat een toppers, met alle ervaringen die ze hebben rondom letselschade hebben ze niet alleen onze schade afhandeling goed op zich genomen maar met de tips rondom herstel hebben ze ons veel leed uit handen genomen. Ze hebben serieus en betrokken ons geholpen recht te vinden. De persoonlijke aanpak en met regelmaat de vraag "hoe gaat het nu?" waarin ze ook de voortgang van ons dossier besproken hebben ons veel goed gedaan. Heb je schade van welke aard dan ook neem contact op ze kunnen vast van dienst zijn.

Antwort von Jurilex Letselschade
I am grateful for the precise and fast work.
They are really empathetic and helpful towards customers.

Antwort von Jurilex Letselschade
Deskundig, juist advies, begripvol, juist in informatie en een uitstekende afloop van de zaak.

Super slechte ervaring!
Naar 3 manden bellen een uitleggen dat ik zonder inkomen ben, naar het ongeval, enig advies was dat ik moet wachten op gesprek met tegenpartij. Zonder overleg met mij datum van gesprek verzet naar andere dag. Ben overgestapt naar andere ledselschade expert een binnen 1 dag ontzettend veel geregeld.

Antwort von Jurilex Letselschade
Ik ben heel blij dat ik bij Jurilex Letselschade terecht ben gekomen.
Mevrouw Veronique Evers heeft mij zo goed bijgestaan bij deze lastige en lang lopende Letselschade zaak.
U diepgaande kennis en uitgebreide ervaring heeft mij erg geholpen.
Bedankt voor wat u allemaal voor mij heeft gedaan.

Antwort von Jurilex Letselschade
Vanaf het eerste contact had ik het gevoel dat ik oprecht en goed advies heb gekregen en werd ik meteen ontlast van alle formaliteiten. Ik had geen ervaring met juridische processen en wist niet wat ik moest verwachten. In het begin is alles duidelijk uitgelegd en is mij verteld wat mij te wachten zou staan. Dit gaf mij veel rust.
Het gehele proces is kundig afgehandeld en wanneer ik vragen had werd er tijd gemaakt om deze goed en duidelijk uit te leggen. Erg blij met de service van Jurilex.

Antwort von Jurilex Letselschade
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.